Polawa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Hejka, Mam pytanie jak sie piesek zachowuje z stosunku do innych psow. Wlasnie znalazlam domek dla pieska,ktory sie do mnie przyblakal u bardzo milej starszej pani w Wilanowie. Warunki sa ubogie, ale napewno lepsze niz kojec ;( Pani jest uboga ,wiec napewno potrzebne by byly pieniazki na utrzymanie psa, ale moze moglabym z nia pogadac o mozliwosciach, tylko musze wiedziec cos wiecej o zachowaniach Sada. Napiszcie jak najwiecej i napiszcie gdzie on jest i czy ktos jest w ciaglym z nim kontakcie ? Mialby normalna bude(nowa,ocieplana) i staly kontakt z czlwiekiem i mlodego psa do zabawy. Quote
*Gajowa* Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 U Sedzika bez zmian niestety. Ma się dobrze , bawi się z koleżankami a Cyganka nienawidzi :shake: . Quote
agula Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 *Gajowa* napisał(a):U Sedzika bez zmian niestety. Ma się dobrze , bawi się z koleżankami a Cyganka nienawidzi :shake: . Sedziku dlaczego nie lubisz kolegi? Quote
*Gajowa* Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Sedzik wczoraj w czasie burzy schował się do kojca razem z koleźanką Gabi i tak sobie pare godzin razem siedzieli dodając otuchy nawzajem. Quote
t_kasiek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Sedzik do góry...przeciez ten domek musi gdzieś byc !!!!!! Quote
Hund Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dobrych wieści nie ma :( piesku dlaczego?? :( Quote
Lucyja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Czy naprawdę nie ma człowieka, który był chciał przygarnąc tą czarną mordeczkę ? :( Czy Sedzik ma jakieś ogłoszenia - allegro itp. ? Quote
*Gajowa* Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Sed teraz na wieczornym spacerze zachowywał sie dziwnie, był bardzo zdenerwowany i zaraz wrócił do kojca. Gabi nieduża suczka weszła do jego budy czego nigdy nie robi - zamknęłam je razem. Narazie u nas spokojnie, nawet nie grzmi ale zapowiadają silne burze w nocy - widocznie psiaki doskonale to wiedzą. Quote
elainfo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 *Gajowa* napisał(a):Sed teraz na wieczornym spacerze zachowywał sie dziwnie, był bardzo zdenerwowany i zaraz wrócił do kojca. Gabi nieduża suczka weszła do jego budy czego nigdy nie robi - zamknęłam je razem. Narazie u nas spokojnie, nawet nie grzmi ale zapowiadają silne burze w nocy - widocznie psiaki doskonale to wiedzą. hmmmm.. szósty zmysl zwierząt;-) wyslałam juz dawno Milady te zdjęcia Sedzika i z Dorką i bez Dorki..ale chyba sie niepokazaly na watku, jeszcze , a szkoda bo niketóre foteczki Seda są naprawde bardzo ładne i na ogłoszenia idealnie by sie nadawały.. Quote
Hund Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Piesku jestes taki kochany!! Gdzie twoja szczęśliwa gwiazda?? Quote
agula Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ooooo Boziuchno:crazyeye: :eviltong: jaki on jest piękniutki Quote
KingaW Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Sedzik jest śliczny, naprawdę nikt ale to nikt go nie chce? Quote
*Gajowa* Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Bardzo fajne fotki wyszły :lol: , widać na nich, że Sedzik jest mixem owczarka niemieckiego/belga. Mozna by go w ten sposób promować - jak myślicie ? A Sedzik zjada owoce czeremchy amerykańskiej, które własnie dojrzewają i opadają... stoi pod drzewem i się pasie :evil_lol: . Quote
Recommended Posts