Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka,
Mam pytanie jak sie piesek zachowuje z stosunku do innych psow. Wlasnie znalazlam domek dla pieska,ktory sie do mnie przyblakal u bardzo milej starszej pani w Wilanowie. Warunki sa ubogie, ale napewno lepsze niz kojec ;(
Pani jest uboga ,wiec napewno potrzebne by byly pieniazki na utrzymanie psa, ale moze moglabym z nia pogadac o mozliwosciach, tylko musze wiedziec cos wiecej o zachowaniach Sada. Napiszcie jak najwiecej i napiszcie gdzie on jest i czy ktos jest w ciaglym z nim kontakcie ?

Mialby normalna bude(nowa,ocieplana) i staly kontakt z czlwiekiem i mlodego psa do zabawy.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Gajowa* napisał(a):
U Sedzika bez zmian niestety. Ma się dobrze , bawi się z koleżankami a Cyganka nienawidzi :shake: .

Sedziku dlaczego nie lubisz kolegi?

Posted

Sed teraz na wieczornym spacerze zachowywał sie dziwnie, był bardzo
zdenerwowany i zaraz wrócił do kojca. Gabi nieduża suczka weszła do jego budy czego nigdy nie robi - zamknęłam je razem.
Narazie u nas spokojnie, nawet nie grzmi ale zapowiadają silne burze w nocy - widocznie psiaki doskonale to wiedzą.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Sed teraz na wieczornym spacerze zachowywał sie dziwnie, był bardzo
zdenerwowany i zaraz wrócił do kojca. Gabi nieduża suczka weszła do jego budy czego nigdy nie robi - zamknęłam je razem.
Narazie u nas spokojnie, nawet nie grzmi ale zapowiadają silne burze w nocy - widocznie psiaki doskonale to wiedzą.

hmmmm.. szósty zmysl zwierząt;-) wyslałam juz dawno Milady te zdjęcia Sedzika i z Dorką i bez Dorki..ale chyba sie niepokazaly na watku, jeszcze , a szkoda bo niketóre foteczki Seda są naprawde bardzo ładne i na ogłoszenia idealnie by sie nadawały..

Posted

Bardzo fajne fotki wyszły :lol: , widać na nich, że Sedzik jest mixem owczarka niemieckiego/belga. Mozna by go w ten sposób promować -
jak myślicie ?
A Sedzik zjada owoce czeremchy amerykańskiej, które własnie dojrzewają i opadają... stoi pod drzewem i się pasie :evil_lol: .