Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wiedziałąś że nie zatrzymasz szczeniąt po co pozwoliłas pokryc sukę. Tego jednak nie pojmę i też uważam że infantylizm trzeba leczyć. Głupote też. Kup sobie pluszaki.

Posted

To przecież można było ją wysterylizować a nie dopuszczać żeby jak to stwierdziłaś nie czuła się samotna!
To ty z nią czasu nie spędzasz że samotna jest???siedzi zamknięta gdzieś całymi dniami???

Posted

nat927 napisał(a):
Bo chciałam żeby moja suczka nie czuła się samotna , żeby poczuły ciepło i nie tylko one ale także i ja .. i tak wgl . ! nie chciałam im tam oddawać doo tego okrutnego miejsca . ! od dnia w którym przyszły na świat szukałam im domów a decyzja nie zależała ode mnieee . !!! ;(

no to mi sie ciśnienie podniosło!!!!!!!!!! :angryy::angryy:
po prostu nie wierzę w to co czytam! :shake: nie wierzę!!
rozumiem nat927, że jak Ty będziesz samotna to zajdziesz w ciąże? :diabloti:
błagam Cię nat927 znikaj stąd ! dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane..

Posted

wieści szybko sie roznoszą...
jednym słowem MASAKRA

Kobiety - szkoda waszych nerwów!!!
bo osobnik nat927 to jakies dziecko
wy sie WK..cie i wychodzicie z siebie...a nat popłacze sobie w poduszkę, a jutro poleci pograć w pilke, a Wy sie bujac bedziecie ze szczylami dalej..czy to tymi czy innymi.
JEDNYM slowem...MASAKRA - brak edukacji.
Rodzice nat powinni uśpić malce jak sie urodziły albo wyciać suke aborcyjnie.
Moze nie wiedzieli bo u konowała weta byli.

współczuje ... NIE DENERWUJCIE się bo nie ma na kogo, a zdrowia to psiakom nie zwróci.

Posted

Głupia, pusta smarkula i tyle. :angryy:
Przełożyć przez kolano i złoić po gołej doopie skórzanym pasem!
W łeb bym sobie strzeliła, gdyby moje dziecko wyrosło na taką tępą idiotkę :angryy::angryy::angryy:

Posted

nat927 napisał(a):
Ja ich oddawać nie chciałam . !!! ;(
Decyzja nie należała do mnie , ja chciałam je zachować po mimo faktu że mam 2 psy i kota .. byłoby mi i mojej rodzinie je trudno utrzymać ale przynajmniej by tam nie cierpiałyy . !!!

Czy ten drugi pies to samiec? Bo jeśli tak, to za dwa miesiące będzie powtórka z rozrywki. I nie pisz, że nikt nie ma prawa Was osądzać - ludzie, którzy poświęcają swój czas, gigantyczne pieniądze, nerwy na ratowanie takich "kochanych, chcianych szczeniaczków" (co nie przeszkadza właścicielom się ich pozbyć jak jakichś zużytych przedmiotów) mają prawo jak nikt inny osądzać bezmyślnych rozmnażaczy.

Posted

nat927 napisał(a):
Przykro mi że nie potrafisz mnie zrozumieć ale moja mama oddała je pani Oli ze względu na to że wzięłam suczke ze schroniska i byłaa niewysterylizowanaa .. zaa to ja nie chciałam ich oddawać i płakałam a mojaa mama chciałaa dla nich dobrze bo pani Ola obiecała im świetne doomy .. a teraz się okazuje że są śmiertelnie choree .. :placz:

Czy ta niewykastrowana suczka zaszla w ciaze u Ciebie w domu?

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Głupia, pusta smarkula i tyle. :angryy:
Przełożyć przez kolano i złoić po gołej doopie skórzanym pasem!
W łeb bym sobie strzeliła, gdyby moje dziecko wyrosło na taką tępą idiotkę :angryy::angryy::angryy:

A kto tym pasem ma jej tyłek złoić, jak to mamusia oddała psy. Mamusia sobie ładnie chowa i uczy dzieci co się robi jak już ktoś nam jest zbędny. Ale może dziewczyna się ogarnie i sama dojdzie do etgo co dobre, a co złe, skoro w domu tego jej nie wytłumaczono.

Posted

Kurde.
Ręce opadają.
Trzeba chyba wyprodukować jakiś łatwo-przyswajalny program telewizyjnych dla "słabszych" umysłowo, że sunie to można sterylizować, a jak się zdarzą szczeniaki to się im szuka domów, a nie łopatą przez łeb, bądź do schronu.
Ciemnogród.

Posted

kmk napisał(a):
Kurde.
Ręce opadają.
Trzeba chyba wyprodukować jakiś łatwo-przyswajalny program telewizyjnych dla "słabszych" umysłowo, że sunie to można sterylizować, a jak się zdarzą szczeniaki to się im szuka domów, a nie łopatą przez łeb, bądź do schronu.
Ciemnogród.

to jedno ,a po drugie schroniska powinny psy kastrowac ,gdyz jak widac na "odpowiedzialnych "adoptujacych nie mozna liczyc.!
Kto tej calej tragedi jest winny?

Posted

xxxx52 napisał(a):
to jedno ,a po drugie schroniska powinny psy kastrowac ,gdyz jak widac na odpowiedzialnych adoptujacych nie mozna liczyc.!
Kto tej calej tragedi jest winny?

Kubuś Puchatek kuźwa

Posted

nat927 napisał(a):
praktycznie nie należały do nas tylko do schroniska bo suczka nie była wysterylizowana a w schronisku wszystkie suczki są wysterylizowane ..

Adoptowaliście suczkę, wiedzieliście, że jest niewysterylizowana, zgaduję, że w ciąże zaszła u Was, więc dziecko drogie szczeniaki wcale nie należą do schroniska, tylko do Was... Żadne schronisko nie jest w stanie wyciachać wszystkich zwierząt przed adopcją, jak ktoś bierze niewysterylizowaną sukę to musi się liczyć z tym, że trzeba ją wysterylizować lub PILNOWAĆ, a nie dopuszczać, bo samotna... Skoro jest drugi pies, to raczej samotna nie jest.

Posted

xxxx52 napisał(a):
ach jakie macie slicznego winowajce,byla to ulubiona postac mojej malej corki.Biedny puchatek-Kuzwa

xxx52 czemu ty sie uwziełaś na nasze schronisko??
P.Kierownik nie wydaje suczek przed sterylką jeżeli tak się stanie
to musi po miesiącu lub 3 już nie pamiętam przynieś zaświadczenie że sunia
została temu poranna...A aga nie poszła teraz tylko już jakiś czas tem
a dokładniej wtedy gdy nasze schronisko miało zakaz wszystkiego nawet leczenia
przez ''mądrego'' pana B....

Posted

Musiałam trochę odetchnąć i teraz napiszę coś pozytywnego : Byłyśmy dzisiaj z Magdą porobić zdjęcia maluchom . Trzeba szybko robić ogłoszenia , bo już im dupeczki odżyły i rozrabiają jak pijane zajączki ;) i jeszcze trochę i rozniosą Oli chatę ;) . Az trudno uwierzyć , że jeszcze trochę ponad tydzień temu ledwo żyły , a teraz latają jak dzikusy . Aż miło popatrzeć , naprawdę , miód dla oczu . Aż mi się nie chciało od nich wychodzić . Gramolą się na kolanka do głaskania i przytulania . Patrzą cudnie w oczy jak by chciały powiedzieć : " Dziękujemy za szansę " :) . Są bardzo fajne i kontaktowe .
Byłam dzisiaj szczęśliwa kiedy patrzyłam na nie , że wygraliśmy tę walkę . Ola , Ania : BUZIACZKI DLA WAS :loveu::loveu::loveu: .
I podziękowania dla wszystkich , którzy mnie wspierali i zaglądali :).
I dla Angel za wszystko :):):)

Teraz kolejna walka : o cudowne domki dla nich :) .

Posted

Wyzywacie od najgorszych jakieś dziecko, które może i klepie głupoty, ale jako dziecko ma do tego prawo... Nie za bardzo się zapędzacie? Jedynym winnym jest tu jej matka, która najpierw nie wybiła młodej pomysłu rozmnożenia suni, a potem jeszcze beztrosko oddała szczeniaki do schronu... Jak ta młoda ma być inna, skoro matka daje jej taki przykład?

Czy schronisko dopilnuje teraz sterylki tej suni?