Angel Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 piesia napisz jak wrócisz od maluchów co u nich :) Quote
piesia Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Maluszki w miarę dobrze . trzęsą się jak dostają kroplówki . I oczywiście cierpią przy zastrzykach . Straszny to jest płacz . A jeszcze tyle wkłuć przed nimi :(:(:( . Dzisiaj dostałyśmy z odzysku podkłady na które szczeniorki od razu po kroplóweczkach nasiusiały a Kudłacz zrobił piękną uformowaną kupencję ;) . I tutaj prośba : Jeśli komuś zostały takie podkłady i już nie potrzebuje . Ewentualnie ktoś ma możliwość załatwienia taniej . Bylibyśmy wdzięczni . Przy trzech sikających maluchach bezpośrednio na podłogę w kuchni wyobrażacie sobie . Chyba , że ktoś ma sprawdzone sposoby jak inaczej sobie radzić i uchronić podłogę . Można oczywiście gazety , ale one tak nie chłoną i prawda jest taka , że i tak siuśki spływają na podłogę . Nasz dług już nie rośnie , ale ten który mamy i tak nas przerasta , a tu taka cisza :(:(:( . Na bazarku również :( . Może ktoś ma jakiś inny pomysł na zdobycie kasy dla maluchów ? Quote
ania z poznania Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Mam dwie paczki podkładów, moja czasowiczka Lilka absolutnie odmawiała robienia czegokolwiek na nie, chętnie Wam dam. Quote
piesia Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 ania z poznania napisał(a):Mam dwie paczki podkładów, moja czasowiczka Lilka absolutnie odmawiała robienia czegokolwiek na nie, chętnie Wam dam. Dzięki Aniu :) . Gdzie możemy je odebrać ? Quote
ania z poznania Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Wracam w sobotę do domu, możemy się umówić na niedzielę. http://i55.tinypic.com/2uhvfdh.jpg Co to za cudo po prawej, macie wyraźniejsze zdjęcia? Quote
piesia Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='ania z poznania']Wracam w sobotę do domu, możemy się umówić na niedzielę. http://i55.tinypic.com/2uhvfdh.jpg Co to za cudo po prawej, macie wyraźniejsze zdjęcia? mam jeszcze zdjęcia , ale niestety leniwego syna ;) , któremu się nie chciało na raz więcej wstawiać . zaraz go zagonię , żeby jeszcze coś wstawił :) Quote
piesia Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Kudłaty Kudłaty Lunka w kołnierzu , bo sobie wygryza wenflon Lunka Kudłaty Kudłaty i Benti Quote
xxxx52 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 badzcie zdrowe psiaczki ,macie tyle zycia przed soba:kciuki::kciuki: Quote
Pyrdka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Wszystkie są piękne ale Kudłaty rzeczywiście powala na kolana. Quote
piesia Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 W rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy :) . Quote
Angel Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 zaraz ściągne Selenge- ona sie wypowie czy maja szanse pojść cegiełki dla maluszków. jesli tak to poprosimy ja o zrobienie ; ) Quote
magda222 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nie mogę w żaden sposób pomóc :oops: Ale trzymam mocno kciuki za zdrowie maluchów! Quote
Selenga Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Angel napisał(a):zaraz ściągne Selenge- ona sie wypowie czy maja szanse pojść cegiełki dla maluszków. jesli tak to poprosimy ja o zrobienie ; ) Mają szansę. Tylko przydałyby się zdjęcia troszkę lepszej jakości :) Quote
Evelynkaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Angel napisał(a):dziękujemy aniu :loveu: numer podałam piesi- zaraz będzie dzwonic :) dla Szczęściary ; ( Angel pamiętaj że Worty mówił kiedyś że jakby była potrzebna surowica to należy do niego się zgłosić...pamiętaj o tym, bo chyba masz kontakt do niego? Ale dobrze że już jest trzymam kciuki :) Quote
Angel Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 pisałam do wortego. czekam na odp :) piesia! potzrebne zdjęcia lepszej jakości, niech agnieszka weźmie aparat i porobi, ma dobry. Tylko ja mam jej karte pamięci. Wtedy szybko do Selengi i zrobiło by się allegro cegiełkowe! Quote
asia300 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 bazarek dla szczeniaków http://www.dogomania.pl/threads/2113...żyć-maluszka. zapraszamy :) Quote
asia300 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [FONT="MS Shell Dlg 2"] nazwa surowicy canglob[/FONT] Quote
Angel Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='asia300'][FONT="MS Shell Dlg 2"] nazwa surowicy canglob[/FONT] dziękuje :) Quote
ania z poznania Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Dostałam od Piesi zwrot kosztów surowicy, 120zł. Dziękuję :) Quote
Angel Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 worty nie ma tej surowicy. Ale jestem w trakcie szukania jakis deklarowiczów, co by nam sie ten dług zmniejszył :( bo cienko z ta kasa. zrobie tez bazarek za kilka dni z fantami które mi zostały ; ) Quote
Recommended Posts