Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maluszki w miarę dobrze . trzęsą się jak dostają kroplówki . I oczywiście cierpią przy zastrzykach . Straszny to jest płacz . A jeszcze tyle wkłuć przed nimi :(:(:( .

Dzisiaj dostałyśmy z odzysku podkłady na które szczeniorki od razu po kroplóweczkach nasiusiały a Kudłacz zrobił piękną uformowaną kupencję ;) .

I tutaj prośba : Jeśli komuś zostały takie podkłady i już nie potrzebuje . Ewentualnie ktoś ma możliwość załatwienia taniej . Bylibyśmy wdzięczni . Przy trzech sikających maluchach bezpośrednio na podłogę w kuchni wyobrażacie sobie . Chyba , że ktoś ma sprawdzone sposoby jak inaczej sobie radzić i uchronić podłogę . Można oczywiście gazety , ale one tak nie chłoną i prawda jest taka , że i tak siuśki spływają na podłogę .

Nasz dług już nie rośnie , ale ten który mamy i tak nas przerasta , a tu taka cisza :(:(:( . Na bazarku również :( .
Może ktoś ma jakiś inny pomysł na zdobycie kasy dla maluchów ?

Posted

ania z poznania napisał(a):
Mam dwie paczki podkładów, moja czasowiczka Lilka absolutnie odmawiała robienia czegokolwiek na nie, chętnie Wam dam.

Dzięki Aniu :) . Gdzie możemy je odebrać ?

Posted

[quote name='ania z poznania']Wracam w sobotę do domu, możemy się umówić na niedzielę.

http://i55.tinypic.com/2uhvfdh.jpg
Co to za cudo po prawej, macie wyraźniejsze zdjęcia?
mam jeszcze zdjęcia , ale niestety leniwego syna ;) , któremu się nie chciało na raz więcej wstawiać . zaraz go zagonię , żeby jeszcze coś wstawił :)

Posted

Angel napisał(a):
zaraz ściągne Selenge- ona sie wypowie czy maja szanse pojść cegiełki dla maluszków. jesli tak to poprosimy ja o zrobienie ; )

Mają szansę. Tylko przydałyby się zdjęcia troszkę lepszej jakości :)

Posted

Angel napisał(a):
dziękujemy aniu :loveu:
numer podałam piesi- zaraz będzie dzwonic :)

• dla Szczęściary ; (

• Angel pamiętaj że Worty mówił kiedyś że jakby była potrzebna surowica to należy do niego się zgłosić...pamiętaj o tym, bo chyba masz kontakt do niego? Ale dobrze że już jest trzymam kciuki :)

Posted

pisałam do wortego.
    czekam na odp :)

piesia! potzrebne zdjęcia lepszej jakości, niech agnieszka weźmie aparat i porobi, ma dobry. Tylko ja mam jej karte pamięci. Wtedy szybko do Selengi i zrobiło by się allegro cegiełkowe!

Posted

worty nie ma tej surowicy. Ale jestem w trakcie szukania jakis deklarowiczów, co by nam sie ten dług zmniejszył :( bo cienko z ta kasa. zrobie tez bazarek za kilka dni z fantami które mi zostały ; )