Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to super..Patia mowila kiedys ze zrobi ale ma teraz i tak duzo na glowie...
Anashar blagam jak bedziesz mial troche czasu to zrob ta aukcje tak slicznie..wiesz wazne rzeczy wyroznione..ja sie nie znam na tym ale z ladnym tlem..tak mi na tym zalezy...

Posted

On jest śliczny...
Nie rozumiem jego poprzednich "opiekunów"...
Byłam pewna, że to się leje z pupy...W takim razie oddali go z estetycznych względów...
On jest strasznie wychudzony, ale to pewnie przez chorobę...
COS KONIECZNIE TRZEBA ZROBIĆ!

Posted

aisaK napisał(a):
On jest śliczny...
Nie rozumiem jego poprzednich "opiekunów"...
Byłam pewna, że to się leje z pupy...W takim razie oddali go z estetycznych względów...
On jest strasznie wychudzony, ale to pewnie przez chorobę...
COS KONIECZNIE TRZEBA ZROBIĆ!

trzeba trzeba by nie bylo za pozno (tfu tfu) ale co??konieczny jest dom lub tymczas do wszelkich dzialan..a czas leci...:(:(:(

Posted

naprawde jestem co raz bardziej przerazona...te zdjecia...boje sie by nie dostal jakies np zakazenia od kalu...wiem ze ma opieke w schronie ale przy takiej ilosci podopiecznych nie ma zapewne czasu by latal wypychac mu kal...tak sie boje o niego:(kto da domek??tylko o ogrodek prosimy:(:(:(

Posted

karusiap napisał(a):
naprawde jestem co raz bardziej przerazona...te zdjecia...boje sie by nie dostal jakies np zakazenia od kalu...wiem ze ma opieke w schronie ale przy takiej ilosci podopiecznych nie ma zapewne czasu by latal wypychac mu kal...tak sie boje o niego:(kto da domek??tylko o ogrodek prosimy:(:(:(

chyba, że cierpliwy i wyrozumiały bez ogrodu...

Posted

klinika (Myslenice z tego co pamietam) miala dzwonic do Patii jak by bylo cos wiadomo...milczy , a mial byc podobno dr na przelomie roku..ja bym juz zaczela szukac kogos...moze dr Bakowski??
ale lekarz bez domku...i co po zabiegu:(
a poza tym moze Berosik znajdzie domek nawet jesli by sie nie powiodlo...inaczej czarno to widze:(

Posted

Anashar napisał(a):
Śliczny jest, nieprawdaż? :)

I na końcu zdjęcia doopki:

Jak nie szczeka:

I jak szczeka:
biedactwo!!! gdybym nie wiedziala, ze to pie, to pomyslalabym, ze to pawian :-(

Posted

poza schroniskiem nie byl nikt bo czekamy na tel z kliniki..mial byc u nich dr,ktory mial juz podobne przypadki...Beros mial juz 4 operacje wiec teraz chcemy by zbadal go ktos wlasnie kto moze juz pomogl w czyms takim

Posted

no wlasnie nie wiem skad ten dr...Patia jak tu zajrzysz to prosze napisz skad mial byc ten gr i moze...podaj nr do kliniki ..Ty masz tyle na glowie..moze zadzwonimy tam i zapytamy co z dr

Posted

karusiu , zaraz poszperam , chyba z Wrocławia , przed chwilą była u mnie pani Magda Hejda filmować suczkę i szczenieta , może poprosimy ją o nakręcenie materiału o Berosie?