Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Nie bylo operacji, chwile przed tym jak miala dostac narkoze serce stanelo i nie udala sie proba reanimacji. wstepna sekcja wykazala liczne krwotoki wewnetrzne...[/QUOTE]

bardzo przykro :( Żegnaj malutka*

Posted

Zaginęła westiczka(to te małe, białe teriery jak mój Paco) u Was- Chiquitka chyba się nie obrazi, że zamieszczę dane właściciela...:

[COLOR="green"]Kontakt e-mail: [email][email protected][/email]
Telefon: 601 403 508 lub 501 187 677[/COLOR]

Smutny dzień, kolejny pies odszedł [*], buziaki dla Was wszystkich...

Posted

[quote name='arielka186']deer_1987, bardzo, bardzo mi przykro...:(
Biedna Niunia, ale już nie cierpi... a nasze psiaki ją tam powitały za TM
[*]...[/QUOTE]
Mam nadzieje ze tam ja przyjely:(

Posted

Na to nie ma wątpliwości...!!! Choco['], Żabcia[']... moje Skarby kochane tulą ją i pokazują wszystko! Wszyscy na nas patrzą i nie chcą nam sprawać smutku - chcą abyśmy pamiętali ich uśmichniętych, bo kochają nas na zawsze i przyjmą kiedyś tam u góry... a teraz nad nami czuwają
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDenLQwQNNl1udmZ8-p2lMKK7FqsOvWxXavl3ZQcU9K1DGgTQb[/IMG]

Posted

Ja tez wspolczuje.:glaszcze:.. ale nie widzialas mnie na poprzedniej stronie..(zeby nie bylo ze wiem a nawet swieczuszki nie zaswiecilam;))

Arielka widzialam juz ogloszenia ale fotki zlej jakosci szczeze to z fotki ciezko poznac czy to ten pies..

Posted

Wiem Pegaza i widzialam i dziekuje Tobie tez, wiesz jak to w takim szoku czlowiek moze przegapic jak komus odpowiedziec. Ja nie mam nawet sily mojej galeri prowadzic, zrobie sovbie przerwe

Posted

[quote name='deer_1987']Wiem Pegaza i widzialam i dziekuje Tobie tez, wiesz jak to w takim szoku czlowiek moze przegapic jak komus odpowiedziec. Ja nie mam nawet sily mojej galeri prowadzic, zrobie sovbie przerwe[/QUOTE]

Spoko ja Cie rozumiem..bo tez mi bylo ciezko kiedy rok temu podjelam decyzje uspienia suni..ale z drugiej strony piszac z dziewczynami moglam nie myslec ciagle o tym..
wiec nie zamykaj sie tak bo jeszcze Ci ciezej bedzie..:calus:

Posted

Witajcie cudne dziewczynki ...

... też nie wiem, co napisać, wszyscy jesteśmy smutni ... musi minąć trochę czasu, zawsze bardzo trudno zaakceptować odejście ukochanej Osoby.

Deer, jesteśmy z Tobą !!!!!

Posted

[quote name='deer_1987']Lili8522 wiem ze wiesz :([/QUOTE]

Od śmierci mojego Synka za kilka dni minie 2 miesiące :-(... A czasem czuje jakby to było wczoraj... Aż ta Nasza miłość do tych mniejszych przyjaciół jest chyba niezniszczalna i nigdy nie przeminie...

Posted

Oj dziewczynki 02.12 minęły 3 lata jak Choco nie ma, a ja nadal widzę i śmieję się co by teraz zrobił... będę go kochać zawsze i nawet mam wytatuowane jego imię pod sercem...:loveu: choć dla co poniektórych to śmieszne... mam wytatuowane imię każdego mojego psiaka, w styczniu muszę iść zrobić Wiki...;)

A ja wczoraj wyciągnęłam Wiki szwy i chyba nawet nieźle mi poszło;)

Posted

Jak ja bym miała tatuować imiona psów które kocham i były u mnie i będą to by mi ciała nie starczyło hihihi :evil_lol:
No to ja też się do Was przyłączam i mówie że też noszę się z myślą zrobienia koljenego tatooo ale jakoś nigdy mi nie po drodze :lol:

Posted

Hehehe sama...:evil_lol: ale ładnie mi poszło, a Wiki nie protestowała i mniejszy stres niż u weta;)

Ja mam dużo tatuaży... chyba 8 albo 9:diabloti: lubię je mieć... a imiona moich psiaków zmieszczę... mam dużo miejsca jeszcze:loveu:
W sumie to już sama nie wiem ile ich mam... dużo...:eviltong:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Oj dziewczynki 02.12 minęły 3 lata jak Choco nie ma, a ja nadal widzę i śmieję się co by teraz zrobił... będę go kochać zawsze i nawet mam wytatuowane jego imię pod sercem...:loveu: choć dla co poniektórych to śmieszne... mam wytatuowane imię każdego mojego psiaka, w styczniu muszę iść zrobić Wiki...;)

A ja wczoraj wyciągnęłam Wiki szwy i chyba nawet nieźle mi poszło;)[/QUOTE]
Fajnie że Wiki zdrowa. :thumbs:
R.- widzę, że Ty też "trochę" obtatuowana jesteś? Bo ja mam...5 tatoo na razie- z tym, że 3 są do poprawki ;).
Ale mam tribale, nie imiona psiaków- jak napisała Lili, ciała by mi nie starczyło :D...
A mam pytanie- jeżeli robiłaś sobie w studiu- jakie sa u Was ceny za godzinę/ za wzór? Ja mieszkam zaraz obok słynnego studia na Dereniowej- czasami chodzę sobie tam i przeglądam katalogi- mój poprzedni chłopak umiał tatuowac, miał swoją maszynkę- niestety, nawyki z pewnego miejsca, o którym nie chce wspominać ;)... :roll: Cały problem w tym, że zaczął mi tatuaż na lądźwiach, a nie skończył- dwa splecione smoki- wizja z głowy...:D I muszę z tym cos zrobić, jak też z moim piękniusim buraczkiem na dłoni...