Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Andegawenko dlaczego???:calus:[/QUOTE]

Chyba mam te no:stupid: pokazałam w pracy i też nie widza biednego pieska zarabiającego na chrupki tańczeniem na ulicy:placz:

Idę na złom:-(

Posted

No coś Ty... Aron od mojej Mami to śpi tylko jak nikt na niego nie patrzy... ucz się wszystkiego i uwielbia pracować:) Moja Chiquitka tak samo, tylko by biegała;) Dee więcej śpi, ale ona z racji kondycji, a Wiki jeszcze mi ciężko powiedzieć. One uwielbiają się uczyć, są takimi małymi ADHD;)

Posted

Przyszlam z kaszlem..bo chce sie go pozbyc..sie nagle pojawil i nie odpuszcza wrr
oo czyli Viki to przeszla bezproblemowo..:)

snieg u nas pada ale taki mokry feee bedzie plucha jak nic..

Posted

Cieszę się bardzo że u Wikusi wszystko dobrze:multi::multi::multi::multi::multi:no ale koniecznie spraw jej różowy kubraczek bo pasuje jej ten kolor:loveu::loveu::loveu: Głaski dla całej trójcy

Posted

Pegazko u nas też plucha...:shake:

Tak Wiki niesamowicie się pozbierała:loveu:
A kaszelek mnie męczy od tygodnia... chyba czas na dr... w poniedziałek pójdę:roll:

Moniu ja też:multi: kupię... kupię, faktycznie do twarzy jej w różu:loveu:

Posted

Noo teraz wyszlam zobaczyc do okna a tam znow deszcz pada..
a ja jutro o 5 pobudka buu nienawidze o takiej godzinie wstawac..
noo moja Pipi przeszla to gorzej..ale to tez nie byla zwykla sterylka;)

no mnie tak męczy ze mnie na wymioty zbiera..:roll: fuuj

Posted

Nie ropo nie to byly błedy weta ktory jej wczesniej robil cesarke..wrr
nawet nie mow najgorzej jest z rana bo zębow umyc nie umiem..fuu a w ciagu dnia tez nie lepiej dlatego dzis nigdzie nie wychodzilam bo wstyd normalnie... kaszlesz a tu za chwile odruch wymiotny fuu

Posted

Oj dziewczynki, ja z rana mam po prostu tragedię :roll: Najchętniej cały dzień zostałabym w wyrku i byczyła sie... Chyba sobie na zwolnienie pójdę... tylko co tu wymyślić? U nas też zimno, szaro, ponuro...:roll:

Korzystając z okazji chciałabym Was- drogie Panie- zaprosić na bazarek dla Inki i Bawarki z Korabiewic- żeby do czasu znalezienia domu nie musiały wracać do schroniska, bo wtedy już tam utkną...:( Fajne suczki- takie łaciate, w typie jacka russella;). Link do bazarro jest w mojej sygnaturce.

Posted

Arielko ja nie lubię wstawać późno, ale budzik codziennie dzwoni o 5.50:diabloti:
Jakby dzwonił o 8 to było by idealnie, ale wtedy bym się nie wyrobiła;)

Wpadnę na bazarro;)

Monia dobry sposób:evil_lol:

Pegazko... ups... szczerze mówiąc to często mi się myli, bo chodzę do wielu galerii:roll:
Przepraszam! :oops:
Aha :) córcią;) jedynaczką? i Pipi miała kłopoty z rodzeniem? Biedna...

Posted

[quote name='monia&nero']u nas w pracy jak ktoś chce sobie zrobić"urlop" to choruje na grypę żołądkową :) :)[/QUOTE]
Monia, dziękuję za podpowiedź :evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No coś Ty... Aron od mojej Mami to śpi tylko jak nikt na niego nie patrzy... ucz się wszystkiego i uwielbia pracować:) Moja Chiquitka tak samo, tylko by biegała;) Dee więcej śpi, ale ona z racji kondycji, a Wiki jeszcze mi ciężko powiedzieć. One uwielbiają się uczyć, są takimi małymi ADHD;)[/QUOTE]

super pojętne psiaki, szybko przyswajają wiedzę do tego niesamowicie urocze i jeszcze w dobrej kondycji :lol: u nas też duecik uwielbia biegać :lol:

[quote name='arielka186']Monia, dziękuję za podpowiedź :evil_lol:[/QUOTE]

dobre rady zawsze bezcenne hihi :evil_lol: jest sposób by rano nie było musu do wstawania :evil_lol:

Posted

Nie jedynaczka, jest jeszcze jej siostra ktora chcialam zatrzymac ale M juz sie nie godzil..i tak ją przetrzymalam do 4 miesiaca..mieszka odemnie 5 minut autem u kolezanki odwiedzamy sie czasem..ma sie tam dobrze choc bardzo to przezylam ze akurat musialam dokonac wyboru i jedna wydac do nowego domu..pewnie gdyby nie bylo Somy zostalaby z nami.
no ciezko miala niestety..
u siebie o tym pisalam ale bys miala duzo do nadrabiania zanim bys doszla do tego..