ChiqDeeWikiXenia Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Żaden ze mnie "Szpilberg" hehehe, ale widać jakie kochane dzieciaki i jak nie raz siedzę obstawiona :D Quote
Pegaza Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Tez widzialam;) a ja zjadlam kolacje i odpoczywam bo na nic nie mam juz sil;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Ja dziś na obiad jadłam ser prażony i zmuliło mnie, że do teraz mam niesmak... Quote
Pegaza Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja dziś na obiad jadłam ser prażony i zmuliło mnie, że do teraz mam niesmak...[/QUOTE] ser prazony nie jadlam czegos takiego co to za cudo? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 W tej stołówce mówią prażony, w sensie jak frytki do frytkownicy opanierowany ser:) może to ładnie chcieli nazwać? Nie wiem w sumie;) heheh Vaness dziękujemy:) Quote
monia&nero Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 słodkie maleństwa ! ja nie mogę oglądać tych filmików :( bo jak je oglądam to juz natychmiast, teraz i odrazu chciałabym kolejnego piesa :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Oglądaj... oglądaj...:diabloti: Quote
taxelina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [url]http://stinalee.se/2010/03/11/hundtrappa/[/url] Quote
RUDA ZUZIA Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Wreszcie się doczekałam zdjęć:diabloti: Filmiki miodzio:loveu: Pięć rozbrykanych smarkaczy:loveu:Nadal Ci zazdroszczę:lol: [URL=http://smajliki.ru/smilie-213145479.html][IMG]http://s2.rimg.info/1612eddaadb8de8ffd4bcdb82520ce0a.gif[/IMG][/URL] Quote
monia&nero Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Miłego dzionka! Ach dzisiaj piątek i odrazu mam lepszy humor:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Deer też myślałam o tych schodkach, ale obcięłam nogi od łóżka i już mi nie potrzebne:loveu: hehehehe Zuziu nie zazdrość, tylko powiększaj ekipkę:evil_lol: Miś jak zawsze cudowny... oj pobawiły by się z nim dziewczynki:diabloti::loveu: Monia piątek jak się patrzy:multi: Miłego dnia kochane!!! :D Quote
KASIA&TOSIA Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 miłego dzionka moje Kochane :)))) eszcze tylko chwilka i weekend:))) od razu jakoś sie inaczej wstaje:)) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Oj bardzo bym chciała ale nie dam rady:shake: Zuzia na spacerku "robi " za 5 agresywnych.To ze strachu oczywiście ale trzeba mieć oczy dookoła głowy bo jest nieobliczalna.A w domku przytulanka z niej:loveu: Nawet Pciołę nauczyła szczekać na rowerzystów więc spacerki są osobne,żeby jej więcej nie nauczyła:lol: Quote
taxelina Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 To teraz prawie na podlodze spisz? :diabloti: Quote
Pegaza Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Masochistka obcina lozkom nogi...:lying: a kto bedzie nastepny w Twoim domu..?:-? :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Kasiunia jak miło Cię widzieć Skarbie:loveu::loveu::multi::multi::multi: Zuziu... aj tam, aj tam... jeszcze jedna Pciółka by się zmieściła:evil_lol: 3 to idealne rozwiązanie:diabloti: Deer dokładnie... to jest miłość nie?:loveu: Pegazko nie martw się, łóżko się nie pogniewało, bo ma lepszy design:evil_lol::eviltong: Quote
Paulinka10 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Cześć dziewczynki,przyszłam sie szybciutko przywitać;) Jejku ale nóg z łóżka mój mężuś nie dałby uciąć,prędzej ja bym nogi straciła....chyba Ci go oddam na to wychowanie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Albo jaka jestem:stupid::stupid::stupid: :D Paulinko / Asiu sam je ciął:D Quote
Paulinka10 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Hehe no niezła jesteś...mój to ciężki przypadek...nie do zdarcia Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Powiedzmy... przekonująca:D Quote
Recommended Posts