Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak poważnie to miło tu z Wami:loveu::loveu::Rose: dziękujemy, że nas odwiedzacie!!:Rose::Rose:

No to lecimy dalej...;)
5..? Muszkieterów...:D albo 4 Muszkieterki i rodzynek?Heheh zwał jak zwał... 5 Gremlinków:loveu:

Tu już 4 baby:evil_lol:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no no jakie grzeczne i piękne te towarzystwo :loveu:

taka cisza i spokój- śpiące królewny :eviltong: tak patrzyłam i zastanawiałam się że jeszcze trochę to nóg nie starczy by robiły za wygodne legowisko :evil_lol:

PS: fajnie tu z Wami :multi:

Posted

Monia powiem szczerze, że Wiki to księżniczka, ale poważnie. Ona wszystko co robi, robi z taką gracją, że szok, nawet mój Grześ to zauważył:loveu:

Deer ja jestem w tej rasie zakochana po uszy.. one są tak niesamowite, że ciężko to ująć słowami - wiem niby każdy kto kocha jakąś rasę tak mówi, ale one ujmują wielkością, duchem, ogromnym sercem... wiem wiem...:loveu:ale opowiadam...:diabloti:

Posted

Jakie śliczne zdjęcia:loveu:wszystkie kruszynki przeurocze:loveu:
Jeee ja też chciałam kiedyś tatuaż,...teraz też bym chciała ale moja siła wyższa nie pozwoliłaby mi w życiu:shake:
A może sie jakimś pochwalisz:loveu:

Posted

Pegazko, no macie podobny;)
Ja się cieszę, że zdrowa... :multi:

Paulinko nie pochwalę się - ja wstydliwa jestem:evil_lol:

Igiełko dobranoc i dzień dobry:loveu:

Monia ale tu naklupiemy w klawiaturkę;) ale ja uwielbiam klimacik naszej galerii:loveu:
Też wstaję z rana - nie lubię:shake:

Vaness dziękujemy :)

A teraz miłego dnia Paniom życzymy