Ewanka Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Fotki rewelacyjne, wszystkie księżniczki super, ale najpiękniejsza Wiki, mam do niej od dawna słabość :loveu: Udanego urlopu i czekamy na pikantne fotki z wakacji :evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 w końcu się doczekałam fottt!!! :D ale mało.. więcej! więcej! te śliczne chudziutki łapinki :) jak idą ćwiczenia? ja 2 dni temu rozpoczęłam bieganie i jak to musiało komicznie wyglądać jak ja z wywieszonym jęzorem biegłam pod dom a Ina pełna radości chciała więcej, szybciej... :oops: Quote
Lili8522 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Piękna sesja! Piękne dziewczyny!:loveu: (ale masz szpony!!!!!) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Ewanka']Fotki rewelacyjne, wszystkie księżniczki super, ale najpiękniejsza Wiki, mam do niej od dawna słabość :loveu: Udanego urlopu i czekamy na pikantne fotki z wakacji :evil_lol: Hehehe, wiem wiem :) Wikusia ulubienica ;) fotki z wakacji będą, myślę, że uda się cyknąć troszkę ;) [quote name='Natalia&Lola']w końcu się doczekałam fottt!!! :D ale mało.. więcej! więcej! te śliczne chudziutki łapinki :) jak idą ćwiczenia? ja 2 dni temu rozpoczęłam bieganie i jak to musiało komicznie wyglądać jak ja z wywieszonym jęzorem biegłam pod dom a Ina pełna radości chciała więcej, szybciej... :oops: Jaka łapczywa :eviltong: więcej i więcej ;) Ćwiczenia ok, choć od 2 dni nie zrobiłam nic, bo mi organizm strajkuje, musiałam dać chwilę przerwy.. Biegać nie umiem, hahaha nie wyglądałabym lepiej niż Ty ;) ja mam zadyszkę jak szybko idę nawet :D [quote name='Lili8522']Piękna sesja! Piękne dziewczyny!:loveu: (ale masz szpony!!!!!) Dziękujemy :) (mówisz? ja już przywykłam.. nie zauważam ;) ) Quote
Oscar Patric Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 skoro Was u Nas nie ma ,więc My witamy się ponownie po długiej przerwie:loveu: udanego pobytu,świetne fotki:) Quote
Natalia&Lola Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Ja ćwiczę od poniedziałku z tą Fittapy czy jak ona się zwie- jak polecałaś. Efektów póki co nie widzę, ale ważne, że mam trochę ruchu. Najlepsze jest to, że 2 dni temu leżąc już w łóżku oglądając tylko tv przypomniałam sobie o ćwiczeniach. Aby nie budzić M i psów wyszłam na hol- zgaszone światło, widać tylko moją ruszającą się sylwetkę... Nagle Lolka siada na skraju łóżka i wpada w szał- szczeka jak głupia. Więc mówię, ze to ja i aby się uciszyła, Lola wpadła w szał, chyba chciała mnie pogryźć- mnie jak mnie ale chyba wydawało jej się, ze to ktoś obcy.. Więc w końcu spadła z łóżka!!! Huk był taki, że nawet M się obudził. Mam nadzieję, że nic jej się nie przestawiło podczas upadku. Ale od tamtej pory idę przy zapalonym świetle do salonu i tam ćwiczę, nie "denerwując" psów.... ;) Po tym wszystkim dostałam jeszcze opierdziel, że mu psa denerwuję i stresuję .. Quote
Gosiapk Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 I jeżuuuuuuuu jakie śliczne fotencje! A Xeniuszka najpiękniejsza :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 [quote name='unikatowydiament']skoro Was u Nas nie ma ,więc My witamy się ponownie po długiej przerwie:loveu: udanego pobytu,świetne fotki:)[/QUOTE] Dziękujemy :) My teraz na dogo dość rzadko, więc nawet nie nadganiamy wątków, bo czasu brak ;) miło, że o nas pamiętacie :) [quote name='Natalia&Lola']Ja ćwiczę od poniedziałku z tą Fittapy czy jak ona się zwie- jak polecałaś. Efektów póki co nie widzę, ale ważne, że mam trochę ruchu. Najlepsze jest to, że 2 dni temu leżąc już w łóżku oglądając tylko tv przypomniałam sobie o ćwiczeniach. Aby nie budzić M i psów wyszłam na hol- zgaszone światło, widać tylko moją ruszającą się sylwetkę... Nagle Lolka siada na skraju łóżka i wpada w szał- szczeka jak głupia. Więc mówię, ze to ja i aby się uciszyła, Lola wpadła w szał, chyba chciała mnie pogryźć- mnie jak mnie ale chyba wydawało jej się, ze to ktoś obcy.. Więc w końcu spadła z łóżka!!! Huk był taki, że nawet M się obudził. Mam nadzieję, że nic jej się nie przestawiło podczas upadku. Ale od tamtej pory idę przy zapalonym świetle do salonu i tam ćwiczę, nie "denerwując" psów.... ;) Po tym wszystkim dostałam jeszcze opierdziel, że mu psa denerwuję i stresuję ..[/QUOTE] Hahahah :D biedna Lolusia, tak ją Pancia stresuje :evil_lol: Ja ćwiczę i ćwiczę i jem lepiej i myślę, że niebawem będzie git ;) musisz być wytrwała, acz kolwiek z Waszej galerii wnioskuję, że wcale nie jest tak źle ;) hihi [quote name='Gosiapk']I jeżuuuuuuuu jakie śliczne fotencje! A Xeniuszka najpiękniejsza :loveu:[/QUOTE] Xeniuszka to 'cycuś mamusi' hehe ;) mój cień i moja BIG LOVE :loveu: Dziękujemy, niebawem kolejna porcja ;) Quote
monia&nero Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Sesja%20Art/IMG_3376_zpsc3a3ba70.jpg Wikunia tą minką skradła moje serce :loveu: Życzę udanego urlopu! Już spakowane? Chiwóz gotowy na podróż? Quote
RUDA ZUZIA Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dziękujemy :loveu: W zawiązku z tym, że Natalia mnie tu przycisnęła :evil_lol: hihi zmobilizowałam się i poprosiłam mojego Braciszka o sesję - oto efekty :loveu: /QUOTE] [quote name='Chiquita&DeeDee'] [quote name='Chiquita&DeeDee'] Pierwsza 30 za nami, jest ich w sumie chyba 90, więc będziemy dawkować :lol: Fotki po prostu rewelacyjne!:loveu: Dobrą rękę ma braciszek. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='monia&nero']http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/sesja art/img_3376_zpsc3a3ba70.jpg wikunia tą minką skradła moje serce :loveu: życzę udanego urlopu! Już spakowane? Chiwóz gotowy na podróż? No proszę :) Dziękujemy, pakujemy się pomalutku ;) Chiwóz gotowy :D ahaha bez niego jak bez ręki ;) [quote name='ruda zuzia'][quote name='chiquita&deedee']fotki po prostu rewelacyjne!:loveu: Dobrą rękę ma braciszek. Dziękujemy :loveu: No to następna porcja ;) Xenia mnie powala, jest prze cudowna :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Dziecko Ty lepiej słuchaj mamy :evil_lol: Quote
Baton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Kolejne fotki :loveu: Wszystkie piekne, aż nie wiem co cytować :D Quote
RUDA ZUZIA Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Xenia mnie powala, jest prze cudowna :loveu: Nie tylko Ciebie powala:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee'] Mniodzio:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee'] Chiq :loveu: Moja faworytka:loveu: Quote
Vilena Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Świetne te fotki!!!!!!! :loveu: Jakie te Twoje psinki są maluśkie :loveu: A jakie Ty masz zajebiste pazurki! Czerwone :D :D Quote
Gosiapk Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Spakowałaś już różowe plażowe obróżki dziewczynek? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='maryg22']Kolejne fotki :loveu: Wszystkie piekne, aż nie wiem co cytować :D[/QUOTE] Wiem, też mam problem, żeby wybrać ulubione ;) dziękujemy :) [quote name='RUDA ZUZIA']Nie tylko Ciebie powala:loveu: Mniodzio:loveu: Moja faworytka:loveu:[/QUOTE] Wiem Zuziu, może podrzucić Ci ją na wczasy :D heheh ;) [quote name='Vilena']Świetne te fotki!!!!!!! :loveu: Jakie te Twoje psinki są maluśkie :loveu: A jakie Ty masz zajebiste pazurki! Czerwone :D :D[/QUOTE] Udane fotki, nie powiem, że nie ;) Musimy się zgadać w końcu na sesję kropki kontra chi, może jak wrócę z wczasów to się ustabilizuje i będzie czas - remonty już prawie za nami ;) Heheh, no jakoś tak zapuściły się, a jak nie skracałam i przyzwyczaiłam się ;) [quote name='Gosiapk']Spakowałaś już różowe plażowe obróżki dziewczynek?[/QUOTE] Dziewczynki dostaną nowy zestaw, jutro go odbieram :loveu: zaprojektowane przeze mnie szelki i obróżki - mam nadzieję, że będzie pasowało :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Nie wiem czy pisać, ale może napiszę... męczy mnie to troszkę.. Wczoraj byliśmy u weta - Dee kiwał się ząbek i niestety musiała zostać poddana narkozie. Później siedziałyśmy 2h u weta i wszystko było ok, Dee chodziła, szczekała... Pojechałyśmy do domu i po kilku minutach Dee zasłabła :( Później straciła przytomność :( Ja już myślałam, że koniec.. ale zadzwoniłam do weta - już nie pracowali - i mówię, że tak się stało.. Wet od razu, że widzimy się w lecznicy, więc G odpalił auto i pojechaliśmy.. Dostała dwa zastrzyki już nawet nie pamiętam na co, bo tak się zdenerwowałam, że tylko mi ścisnęło pół organizmu, a ręcę jak galaretka.. Dee poczuła się lepiej na szczęście, ale nadal była słabiutka.. Pół nocy siedziałam nad nią i dziś mam wolne, siedzę i gapię się w tego małego potworka jak w obraz.. Nie wyobrażam sobie jakby jej miało zabraknąć :placz: Źle mi dziś, oczy same robią się mokre.. No i tak.. przepraszam, że wyżaliłam się tu. Quote
Baton Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 O matko, ale dobrze, że się to tak skończyło :roll: A jak ona się teraz czuje? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Śpi sobie. Usunięte miała 5 ząbków, więc bierze antybiotyk, leki przeciwbólowe. Z jednej strony ulga i taka radość, a z drugiej co chwilę mi gardło ściska.. Jeszcze jutro do pracy i 2 tyg spędzę z maluszkami, będę ją rozpieszczać cały czas. Quote
Baton Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Niech odpoczywa ;) Też się martwię, że będę musiała Joy zęby niektóre usuwać, bo ona to je ma w stanie fatalnym. Wszystkie dolne przednie krzywe, nachodzą na siebie, ruszają się, jakiś tam to jej w bok rośnie... Jak weterynarz zobaczył jej zrgryz to powiedział, że chyba żaden nie jest taki jak powinien ;) Ale na szczęście narazie nie musimy się tym przejmować :) Miłego wyjazdu ;) A jakie szelki i obroże zamówiłaś? :lol: Quote
Recommended Posts