Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki rewelacyjne, wszystkie księżniczki super, ale najpiękniejsza Wiki, mam do niej od dawna słabość :loveu: Udanego urlopu i czekamy na pikantne fotki z wakacji :evil_lol:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w końcu się doczekałam fottt!!! :D ale mało.. więcej! więcej!
te śliczne chudziutki łapinki :)

jak idą ćwiczenia?

ja 2 dni temu rozpoczęłam bieganie i jak to musiało komicznie wyglądać jak ja z wywieszonym jęzorem biegłam pod dom a Ina pełna radości chciała więcej, szybciej... :oops:

Posted

[quote name='Ewanka']Fotki rewelacyjne, wszystkie księżniczki super, ale najpiękniejsza Wiki, mam do niej od dawna słabość :loveu: Udanego urlopu i czekamy na pikantne fotki z wakacji :evil_lol:

Hehehe, wiem wiem :) Wikusia ulubienica ;) fotki z wakacji będą, myślę, że uda się cyknąć troszkę ;)

[quote name='Natalia&Lola']w końcu się doczekałam fottt!!! :D ale mało.. więcej! więcej!
te śliczne chudziutki łapinki :)

jak idą ćwiczenia?

ja 2 dni temu rozpoczęłam bieganie i jak to musiało komicznie wyglądać jak ja z wywieszonym jęzorem biegłam pod dom a Ina pełna radości chciała więcej, szybciej... :oops:

Jaka łapczywa :eviltong: więcej i więcej ;)
Ćwiczenia ok, choć od 2 dni nie zrobiłam nic, bo mi organizm strajkuje, musiałam dać chwilę przerwy..
Biegać nie umiem, hahaha nie wyglądałabym lepiej niż Ty ;) ja mam zadyszkę jak szybko idę nawet :D

[quote name='Lili8522']Piękna sesja! Piękne dziewczyny!:loveu:
(ale masz szpony!!!!!)

Dziękujemy :)
(mówisz? ja już przywykłam.. nie zauważam ;) )

Posted

Ja ćwiczę od poniedziałku z tą Fittapy czy jak ona się zwie- jak polecałaś. Efektów póki co nie widzę, ale ważne, że mam trochę ruchu.

Najlepsze jest to, że 2 dni temu leżąc już w łóżku oglądając tylko tv przypomniałam sobie o ćwiczeniach. Aby nie budzić M i psów wyszłam na hol- zgaszone światło, widać tylko moją ruszającą się sylwetkę... Nagle Lolka siada na skraju łóżka i wpada w szał- szczeka jak głupia. Więc mówię, ze to ja i aby się uciszyła, Lola wpadła w szał, chyba chciała mnie pogryźć- mnie jak mnie ale chyba wydawało jej się, ze to ktoś obcy.. Więc w końcu spadła z łóżka!!! Huk był taki, że nawet M się obudził. Mam nadzieję, że nic jej się nie przestawiło podczas upadku. Ale od tamtej pory idę przy zapalonym świetle do salonu i tam ćwiczę, nie "denerwując" psów.... ;)
Po tym wszystkim dostałam jeszcze opierdziel, że mu psa denerwuję i stresuję ..

Posted

[quote name='unikatowydiament']skoro Was u Nas nie ma ,więc My witamy się ponownie po długiej przerwie:loveu:
udanego pobytu,świetne fotki:)[/QUOTE]

Dziękujemy :)
My teraz na dogo dość rzadko, więc nawet nie nadganiamy wątków, bo czasu brak ;) miło, że o nas pamiętacie :)

[quote name='Natalia&Lola']Ja ćwiczę od poniedziałku z tą Fittapy czy jak ona się zwie- jak polecałaś. Efektów póki co nie widzę, ale ważne, że mam trochę ruchu.

Najlepsze jest to, że 2 dni temu leżąc już w łóżku oglądając tylko tv przypomniałam sobie o ćwiczeniach. Aby nie budzić M i psów wyszłam na hol- zgaszone światło, widać tylko moją ruszającą się sylwetkę... Nagle Lolka siada na skraju łóżka i wpada w szał- szczeka jak głupia. Więc mówię, ze to ja i aby się uciszyła, Lola wpadła w szał, chyba chciała mnie pogryźć- mnie jak mnie ale chyba wydawało jej się, ze to ktoś obcy.. Więc w końcu spadła z łóżka!!! Huk był taki, że nawet M się obudził. Mam nadzieję, że nic jej się nie przestawiło podczas upadku. Ale od tamtej pory idę przy zapalonym świetle do salonu i tam ćwiczę, nie "denerwując" psów.... ;)
Po tym wszystkim dostałam jeszcze opierdziel, że mu psa denerwuję i stresuję ..[/QUOTE]

Hahahah :D biedna Lolusia, tak ją Pancia stresuje :evil_lol:
Ja ćwiczę i ćwiczę i jem lepiej i myślę, że niebawem będzie git ;) musisz być wytrwała, acz kolwiek z Waszej galerii wnioskuję, że wcale nie jest tak źle ;) hihi

[quote name='Gosiapk']I jeżuuuuuuuu jakie śliczne fotencje! A Xeniuszka najpiękniejsza :loveu:[/QUOTE]
Xeniuszka to 'cycuś mamusi' hehe ;) mój cień i moja BIG LOVE :loveu:
Dziękujemy, niebawem kolejna porcja ;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dziękujemy :loveu:

W zawiązku z tym, że Natalia mnie tu przycisnęła :evil_lol: hihi zmobilizowałam się i poprosiłam mojego Braciszka o sesję - oto efekty :loveu:

/QUOTE]

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Pierwsza 30 za nami, jest ich w sumie chyba 90, więc będziemy dawkować :lol:

Fotki po prostu rewelacyjne!:loveu:
Dobrą rękę ma braciszek.

Posted

[quote name='monia&nero']http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/sesja art/img_3376_zpsc3a3ba70.jpg wikunia tą minką skradła moje serce :loveu:
życzę udanego urlopu! Już spakowane? Chiwóz gotowy na podróż?

No proszę :)
Dziękujemy, pakujemy się pomalutku ;)
Chiwóz gotowy :D ahaha bez niego jak bez ręki ;)

[quote name='ruda zuzia'][quote name='chiquita&deedee']fotki po prostu rewelacyjne!:loveu:
Dobrą rękę ma braciszek.

Dziękujemy :loveu:

No to następna porcja ;)

Xenia mnie powala, jest prze cudowna :loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Xenia mnie powala, jest prze cudowna :loveu:

Nie tylko Ciebie powala:loveu:

Mniodzio:loveu:

Chiq :loveu:

Moja faworytka:loveu:

Posted

[quote name='maryg22']Kolejne fotki :loveu: Wszystkie piekne, aż nie wiem co cytować :D[/QUOTE]

Wiem, też mam problem, żeby wybrać ulubione ;) dziękujemy :)

[quote name='RUDA ZUZIA']Nie tylko Ciebie powala:loveu:
Mniodzio:loveu:
Moja faworytka:loveu:[/QUOTE]

Wiem Zuziu, może podrzucić Ci ją na wczasy :D heheh ;)

[quote name='Vilena']Świetne te fotki!!!!!!! :loveu: Jakie te Twoje psinki są maluśkie :loveu:

A jakie Ty masz zajebiste pazurki! Czerwone :D :D[/QUOTE]

Udane fotki, nie powiem, że nie ;)
Musimy się zgadać w końcu na sesję kropki kontra chi, może jak wrócę z wczasów to się ustabilizuje i będzie czas - remonty już prawie za nami ;)

Heheh, no jakoś tak zapuściły się, a jak nie skracałam i przyzwyczaiłam się ;)

[quote name='Gosiapk']Spakowałaś już różowe plażowe obróżki dziewczynek?[/QUOTE]

Dziewczynki dostaną nowy zestaw, jutro go odbieram :loveu: zaprojektowane przeze mnie szelki i obróżki - mam nadzieję, że będzie pasowało :evil_lol:

Posted

Nie wiem czy pisać, ale może napiszę... męczy mnie to troszkę..
Wczoraj byliśmy u weta - Dee kiwał się ząbek i niestety musiała zostać poddana narkozie.
Później siedziałyśmy 2h u weta i wszystko było ok, Dee chodziła, szczekała...
Pojechałyśmy do domu i po kilku minutach Dee zasłabła :(
Później straciła przytomność :(
Ja już myślałam, że koniec.. ale zadzwoniłam do weta - już nie pracowali - i mówię, że tak się stało..
Wet od razu, że widzimy się w lecznicy, więc G odpalił auto i pojechaliśmy..
Dostała dwa zastrzyki już nawet nie pamiętam na co, bo tak się zdenerwowałam, że tylko mi ścisnęło pół organizmu, a ręcę jak galaretka..
Dee poczuła się lepiej na szczęście, ale nadal była słabiutka..
Pół nocy siedziałam nad nią i dziś mam wolne, siedzę i gapię się w tego małego potworka jak w obraz..
Nie wyobrażam sobie jakby jej miało zabraknąć :placz:
Źle mi dziś, oczy same robią się mokre..

No i tak.. przepraszam, że wyżaliłam się tu.

Posted

Śpi sobie.
Usunięte miała 5 ząbków, więc bierze antybiotyk, leki przeciwbólowe.
Z jednej strony ulga i taka radość, a z drugiej co chwilę mi gardło ściska..
Jeszcze jutro do pracy i 2 tyg spędzę z maluszkami, będę ją rozpieszczać cały czas.

Posted

Niech odpoczywa ;)
Też się martwię, że będę musiała Joy zęby niektóre usuwać, bo ona to je ma w stanie fatalnym. Wszystkie dolne przednie krzywe, nachodzą na siebie, ruszają się, jakiś tam to jej w bok rośnie... Jak weterynarz zobaczył jej zrgryz to powiedział, że chyba żaden nie jest taki jak powinien ;) Ale na szczęście narazie nie musimy się tym przejmować :)
Miłego wyjazdu ;)
A jakie szelki i obroże zamówiłaś? :lol: