Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kfiatek19833']nie pisze Ą Ę bo po prostu mi sie nie chce. nie pisze na pokaz. za to ty nawet jak przeczytasz swoj tekst 10 razy i zmienisz go za kazdym razem to i tak twoje komentarze beda swiadczyc o tobie jako o niedojrzalej osobie.

chyba ze ty masz juz taki charakter i do konca zycia zosatniesz taka zgoszkniala!!??

i na tym koncze ta glupia polemike z osoba chora na narcyzm.

ps. to ty zaczelas swoje zlosliwosci. ja ci tylko oddalam. ja bym w zyciu nie zareagowala w tak idiotyczny sposob.

zegnam

[quote name='kfiatek19833']przeczytaj sobie dziewczyno to :::

https://www.facebook.com/mikropsy/posts/582832541753790

to jest swieta prawda i ja sie tego trzymam.

kazdy ma jakas swoja ulubiona rase, lubi male lub duze psy. widac nie rozumiesz tego. liczy sie tylko ze TY lubisz chihuahua. i nikt inny nie ma prawa. a przynamniej nie za darmo. przez takich ludzi jak ty inni zamiast adoptowac ulubiona rase bede kupowac. bo zniechecasz. a pseudohodowcy raczki zacieraja i dalej rozmnazaja.

Kfiatek nie zaśmiecaj tej pięknej galerii, dyskusja już dawno zakończona...

Piękne zdjęcia dziewczynek :loveu: wakacyjnie się zrobiło ahhhh.... :)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
A gdzież to paskuda pomaszerowała? Po kiełbaskę do sąsiadów? :mad:

A pomacać to 'se' mogę przez szybkę monitora :placz:

Coś w tym stylu ;)
No wiesz zawsze coś :D jak będzie okazja to nawet dam Ci potrzymać :evil_lol: :cool3: oczywiście mając nadzieję na rewanż :loveu:

Lili8522 napisał(a):
Kfiatek nie zaśmiecaj tej pięknej galerii, dyskusja już dawno zakończona...

Piękne zdjęcia dziewczynek :loveu: wakacyjnie się zrobiło ahhhh.... :)

Jak widać Panna Kfiatek pisać nie umie i czytać również, cóż, trzeba ignorować :grins:

Dziękujemy, też lubię wracać do wakacji, ale jak tak dalej czas będzie zasuwać, to niebawem będą następne ;)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='ulvhedinn']Zdrowe, z dwóch pseudo....[/QUOTE]

... czy ta plaga pseudo się nigdy nie skończy?
Od półtora roku, odkąd jest u nas Bajka, uwielbiam "cziłki", chyba, że tylko ona jest taka idealna? :eviltong:

Posted

Cudne stadko :) tatoo niestety się rozjeżdżają z wiekiem, moja też ma trochę nieczytelny ... garść medali i papiery, no to pochwaliłam się :diabloti: ale to najwspanialsza sunia jaką znam. Ta malutka po lewej na zdjęciu to sunia? a białą kluska chyba w średnim wieku?

Posted

W samym środeczku Żubr, dookoła jego harem :)

Gładkie rude z lewej najmłodsza- Sonia-Żubrówka, ok 4 lat, idealna dziewczyna dla diabelca :) waży ok 2,2 kg
Biała -Lila (Lira pod Pigwą? )- najtłustsza, największa, waży ok 3 kg, niedawno po cesarce, jutro jedziemy do weta, bo ciągle plami i ma jeszcze szwy :( wesoła, tłuściutka, bardzo, bardzo inteligentna i odważna, wydaje mi się że była wystawiana, ustawia się w postawie....
Rude kudłate, maleństwo, ok 2 kg, delikatna, u mnie dostała imię Wiórka (od wiewiórka), subtelna, strasznie przytulaśna, nieśmiała, ale wesolutka. Zębów brak ;)

Posted (edited)

Też Ci się marzy! Zęby u kilkuletniej chi ;)

A będzie więcej zdjęć? :) Już mają nowe domki, czy dopiero wybierają? :)

Skoro biała miała niedawno cesarkę i ma szwy (wnioskuję, że jeszcze czas na ich zdjęcie, a nie zostawiono ich tam pół roku temu), a nie była sterylizowana, to plamienie jest normalne jeszcze przez kilka dni/tygodni. A co ze szczeniakami? Czy nie powinna ich karmić?
Jak objawiła Ci się jej wielka inteligencja? :)

Edited by Gosiapk
Posted

Ona straciła szczeniaki, a nie wiem, czy jakiś nie przeżył i nie poszedł do wykarmienia do innej suni :( sterylizowana nie jest żadna (ale oczywiście będą).

Domków na razie nie widać, Żubrówka oczywiście jest moja na zawsze.

Lila uczy się nowych rzeczy błyskawicznie, mogę ją bez niczego puścić bez smyczy (a, wszystkie chodzą na smyczach pięknie), w dwa dni zakumała w którym mieszkaniu mieszkamy, która obróżka jest jej i na który trawnik idziemy siusiu- ale przede wszystkim widać jak ona cudnie kombinuje jak coś chce dostać, albo ukraść :) I bardzo sprytnie manewruje łapkami i pysiem (oraz zaskakująco zwinnie się wspina, wogóle wszystkie to niezłe akrobatki) ;) poza tym jak bardzo o coś prosi, to siada na tym swoim okrągłym zadku i robi słupek :)

Posted

Ulw, wstaw jeszcze fotki ... od jakiegoś czasu jestem uzależniona od chi. Moja, jest też zdecydowanie najinteligentniejsza z całego stadka, dosłownie czyta w moich myślach, jest niesamowita .... i mimo swoich 6 lat ma wszystkie ząbki :diabloti: