Vilena Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Oooo, a w jakiej fundacji? :D Super sprawa! :) Quote
Ewanka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Buziaki dla dziewczynek i Rami z mojego świata :loveu: ... ostatnio rzadko bywam na DGM, ale myślę o Was bardzo ciepło, też sporo działam, ale na innej niwie. Quote
Gosiapk Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ewanka napisał(a):Buziaki dla dziewczynek i Rami z mojego świata :loveu: ... ostatnio rzadko bywam na DGM, ale myślę o Was bardzo ciepło, też sporo działam, ale na innej niwie. Jak tajemniczo... :) Quote
Vilena Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Rami szaleje, ja już wszystko wiem :D :evil_lol: Quote
Ewanka Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Rami, nie odpuścimy Ci tych wakacyjnych fotek :mad: ... jakaś plaża czy "cuuuuś" ............................................ :diabloti: uściski dla dziewczynek :loveu:, a ja znowu znikam w oparach artystycznego absurdu :evil_lol: pismo obrazkowe króluje :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Koń? jaki koń? Rami gadaj szybko no i fotki wakacyjne ale już!!! ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Dziewczynki będą zdjęcia i to nawet zaraz, postarałam się dla Was:evil_lol: Ewanko co to za artystyczny absurd? :cool3: opowiadaj :) No to zdjęciowo... :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Nasz bunkier plażowy :D Quote
Pegaza Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Dziewczyny super spędzały czas:) i wóz się przydał bo nie musieliście nosić tobołów;) a sporo tego macie namioty itp..wiem co to jest nosić bagaże na plaże ale w tym roku rowery mielismy więc odpadło noszenie ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Dziękujemy :) Pegazko tak, chiwóz to zbawienie, naprawdę to były nasze najlepsze wakacje :loveu: A co do konia to mam swojego (opiekuje się nim, jeżdżę, dbam) i jednym końskim staruszkiem, a resztę doglądam. To tak apropo pracowania w fundacji, bo to fundacja w większości z końmi :) Quote
kfiatek19833 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 hej fajne masz te psiaczki. super zdjecia. troche glupio mi pytac ale widze ze do ciebie trafiaja dorosle chi. ja od jakiegos czasu tez szukam przyjaciela dal mojego chi i nie moge nigdziej znalesc. chodzi mi o doroslego juz. i najlepiej takiego co nie nadaje sie do dlaszej hodowli. tego mi nie potrzeba po prostu chce zeby moj pies nie byl sam. nie koniecznie musi byc chi ale zeby byl taki maly jak moj. chociaz nie ukrywam ze mam slabosc do tej rasy. pozdrawiam Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Kfiatek a czy my na chportalu już na ten temat nie pisaliśmy? Pieski nie spadają z nieba, trzeba interesować się pomaganiem to i może trafić się jakiś biedaczek do przygarnięcia. Cześć dziewczynki :loveu: Przyszłam z kolejną porcją zdjęć wakacyjnych ;) Quote
Recommended Posts