Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudnie mieszkanko wygląda :loveu: ten pomysł z tv mi się podoba,też tak chcę!muszę mojemu pokazać,eh jak ja bym chciała już tak u siebie,teraz nie chcemy nic zmieniać bo szkoda kasy ale już mnie skręca w tej norze mojej....a no i Twoja łazienka mmm cudo :loveu:
a dziewczynki wiedzą co dobre,z tego ich pokoju mają kiepski widok na tv :evil_lol:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewanka']Moje gratulacje, artysta nawet głęboko uśpiony, zawsze się ujawni :diabloti: .......też kiedyś szalałam remontowo, chociaż głównie projektowo ;)[/QUOTE]

Hehehe, choć na mnie artystka mówili zawsze w trochę innym odniesieniu :D
Z projektami jest o tyle kłopot, że moje rysowanie jest zrozumiałe.. hm.. dla mnie:evil_lol:

[quote name='maryg22']Śliczne mieszkanko :D

A ostrzegłaś o ilości tych grzczniutkich psów? Czy podałaś wagowo i pani jest przekonana, że o jednego chodzi? :evil_lol:
Było najpierw znaleźć sobie idealnych, grzecznych psich kandydatów, a potem obiecywać :diabloti:[/QUOTE]

Dziękuję :)

Hm...:siara::siara: odmawiam odpowiedzi na to pytanie:diabloti:

[quote name='Paulinka10']Cudnie mieszkanko wygląda :loveu: ten pomysł z tv mi się podoba,też tak chcę!muszę mojemu pokazać,eh jak ja bym chciała już tak u siebie,teraz nie chcemy nic zmieniać bo szkoda kasy ale już mnie skręca w tej norze mojej....a no i Twoja łazienka mmm cudo :loveu:
a dziewczynki wiedzą co dobre,z tego ich pokoju mają kiepski widok na tv :evil_lol:[/QUOTE]

Dzięki :D fajnie, że się podoba nie tylko mi :lol:
Tia.. telewizor mówisz? :evil_lol:

Wybaczcie, ale dziś smutny dzień, może jutro się rozpiszę... :-(

Posted

[quote name='Gosiapk']Kto to był fifek? :hmmmm:[/QUOTE]
Nie wiesz? No moje ryżowce, były tu ich zdjęcia ;) teraz został tylko jeden..

[quote name='monia&nero']a gdzie jedziecie na urlopik? Miłego jutrzejszego wolnego dnia :)[/QUOTE]

Nad Polskie morze, Darłowko na pewno, a co dalej to jeszcze nie zdecydowane :) dzień nie był takie wolny... taras robiłam :D

[quote name='RUDA ZUZIA']Piękne mieszkanko.Jednym słowem zaszalałaś:lol:
Ale to dziecko w chiwozie mniodzio:loveu:[/QUOTE]

Troszkę, ale robiąc samemu to nie jakieś wielkie koszta :)
Prawda? :loveu: też kocham to dziecko.. wszystkie moje dzieci :loveu::loveu:

[quote name='monia&nero']Teraz dopiero dotarłam do zdjęć mieszkanka. Pięknie urządzone ! A łazienka po prostu wymiata - suuuuuuuuuper![/QUOTE]
:oops: Bardzo mi miło ! :) starałam się, żeby było gustownie i ładnie zgrane. Poza tym mój G dał mi wolną rękę, więc to dzięki temu :)

Jutro wylewamy taras i dziewczynki będą miały nowy płotek, żeby mi nie uciekały :D haha
Wczoraj robiłam sesję moim maluszkom i nie wiem dlaczego wszystkie zdjęcia są rozmazane :roll: ja to mam talent!

Miłego dnia Ciocie :loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']tylko jeden..
Jutro wylewamy taras i dziewczynki będą miały nowy płotek, żeby mi nie uciekały :D haha
Wczoraj robiłam sesję moim maluszkom i nie wiem dlaczego wszystkie zdjęcia są rozmazane :roll: ja to mam talent! Miłego dnia Ciocie :loveu:[/QUOTE]
Hej Rami.Rozmazane też mogą być:p
Miłego dnia:lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Hej Rami.Rozmazane też mogą być:p
Miłego dnia:lol:[/QUOTE]

Nie lubię rozmazanych :mad: ale nie mogę dojść do ładu z aparatem.. a niby taki łatwy sprzęt:evil_lol:

[quote name='dorcia44']Darłówko moje ukochane :p Ośrodek Bursztyn ,domki ,blisko morza ,cudo....:kciuki: ale z ciebie zdolna dziewczyna :Rose:[/QUOTE]

Tak Darłówko też moje ukochane:loveu: jeżdżę tam co roku i co roku ze łzami w oczach wyjeżdżam :) mam same cudowne wspomnienia z tym miejscem, dlatego co roku wracam i co roku jest jeszcze lepiej :loveu: nie wyobrażam sobie polecieć na jakieś last minute i siedzieć w arabskim/greckim/czy jakimś tam hotelu 14 dni, ale ja to ogólnie jestem inna :lol:
Dziękuję za komplement :oops:

Wiecie to na prawdę jest super jak człowiek sobie sam remontuje.. ja np nigdy bym nie powiedziała, że kładzenie paneli czy zbijanie płytek to będzie coś dla kobiety, a tu się okazało, że szło mi całkiem dobrze :) poza tym jak sobie człowiek sam robi to docenia bardziej, bo wie ile pracy i wyrzeczeń go to kosztowało, dlatego ja osobiście się cieszę :)
A zdolności to ja mam tylko do wyszukiwania tanich materiałów, ale wyjątkowych, trzeba poświęcić czas, ale jak się zyskuje czasami nawet 200% ceny to warto.
Mój G bardzo docenia to, że mam takie 'męskie' zacięcie, bo poszło nam naprawdę zgrabnie, no i pieniądze ze sprzedanego auta prawie wystarczyły :p
Nauczyłam się gipsować, sama skręcałam meble, malowałam, wykończeniowe listwy kleiłam, dużo się nauczyłam :D

A moje maluchy dziś śpią i nawet głowy z pod kocyka nie myślą wystawiać.. ;)