Paulinka10 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Cudnie mieszkanko wygląda :loveu: ten pomysł z tv mi się podoba,też tak chcę!muszę mojemu pokazać,eh jak ja bym chciała już tak u siebie,teraz nie chcemy nic zmieniać bo szkoda kasy ale już mnie skręca w tej norze mojej....a no i Twoja łazienka mmm cudo :loveu: a dziewczynki wiedzą co dobre,z tego ich pokoju mają kiepski widok na tv :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='Ewanka']Moje gratulacje, artysta nawet głęboko uśpiony, zawsze się ujawni :diabloti: .......też kiedyś szalałam remontowo, chociaż głównie projektowo ;)[/QUOTE] Hehehe, choć na mnie artystka mówili zawsze w trochę innym odniesieniu :D Z projektami jest o tyle kłopot, że moje rysowanie jest zrozumiałe.. hm.. dla mnie:evil_lol: [quote name='maryg22']Śliczne mieszkanko :D A ostrzegłaś o ilości tych grzczniutkich psów? Czy podałaś wagowo i pani jest przekonana, że o jednego chodzi? :evil_lol: Było najpierw znaleźć sobie idealnych, grzecznych psich kandydatów, a potem obiecywać :diabloti:[/QUOTE] Dziękuję :) Hm...:siara::siara: odmawiam odpowiedzi na to pytanie:diabloti: [quote name='Paulinka10']Cudnie mieszkanko wygląda :loveu: ten pomysł z tv mi się podoba,też tak chcę!muszę mojemu pokazać,eh jak ja bym chciała już tak u siebie,teraz nie chcemy nic zmieniać bo szkoda kasy ale już mnie skręca w tej norze mojej....a no i Twoja łazienka mmm cudo :loveu: a dziewczynki wiedzą co dobre,z tego ich pokoju mają kiepski widok na tv :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki :D fajnie, że się podoba nie tylko mi :lol: Tia.. telewizor mówisz? :evil_lol: Wybaczcie, ale dziś smutny dzień, może jutro się rozpiszę... :-( Quote
monia&nero Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 a gdzie jedziecie na urlopik? Miłego jutrzejszego wolnego dnia :) Quote
RUDA ZUZIA Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Piękne mieszkanko.Jednym słowem zaszalałaś:lol: Ale to dziecko w chiwozie mniodzio:loveu: Quote
monia&nero Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Teraz dopiero dotarłam do zdjęć mieszkanka. Pięknie urządzone ! A łazienka po prostu wymiata - suuuuuuuuuper! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Gosiapk']Kto to był fifek? :hmmmm:[/QUOTE] Nie wiesz? No moje ryżowce, były tu ich zdjęcia ;) teraz został tylko jeden.. [quote name='monia&nero']a gdzie jedziecie na urlopik? Miłego jutrzejszego wolnego dnia :)[/QUOTE] Nad Polskie morze, Darłowko na pewno, a co dalej to jeszcze nie zdecydowane :) dzień nie był takie wolny... taras robiłam :D [quote name='RUDA ZUZIA']Piękne mieszkanko.Jednym słowem zaszalałaś:lol: Ale to dziecko w chiwozie mniodzio:loveu:[/QUOTE] Troszkę, ale robiąc samemu to nie jakieś wielkie koszta :) Prawda? :loveu: też kocham to dziecko.. wszystkie moje dzieci :loveu::loveu: [quote name='monia&nero']Teraz dopiero dotarłam do zdjęć mieszkanka. Pięknie urządzone ! A łazienka po prostu wymiata - suuuuuuuuuper![/QUOTE] :oops: Bardzo mi miło ! :) starałam się, żeby było gustownie i ładnie zgrane. Poza tym mój G dał mi wolną rękę, więc to dzięki temu :) Jutro wylewamy taras i dziewczynki będą miały nowy płotek, żeby mi nie uciekały :D haha Wczoraj robiłam sesję moim maluszkom i nie wiem dlaczego wszystkie zdjęcia są rozmazane :roll: ja to mam talent! Miłego dnia Ciocie :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']tylko jeden.. Jutro wylewamy taras i dziewczynki będą miały nowy płotek, żeby mi nie uciekały :D haha Wczoraj robiłam sesję moim maluszkom i nie wiem dlaczego wszystkie zdjęcia są rozmazane :roll: ja to mam talent! Miłego dnia Ciocie :loveu:[/QUOTE] Hej Rami.Rozmazane też mogą być:p Miłego dnia:lol: Quote
dorcia44 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Darłówko moje ukochane :p Ośrodek Bursztyn ,domki ,blisko morza ,cudo....:kciuki: ale z ciebie zdolna dziewczyna :Rose: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']Hej Rami.Rozmazane też mogą być:p Miłego dnia:lol:[/QUOTE] Nie lubię rozmazanych :mad: ale nie mogę dojść do ładu z aparatem.. a niby taki łatwy sprzęt:evil_lol: [quote name='dorcia44']Darłówko moje ukochane :p Ośrodek Bursztyn ,domki ,blisko morza ,cudo....:kciuki: ale z ciebie zdolna dziewczyna :Rose:[/QUOTE] Tak Darłówko też moje ukochane:loveu: jeżdżę tam co roku i co roku ze łzami w oczach wyjeżdżam :) mam same cudowne wspomnienia z tym miejscem, dlatego co roku wracam i co roku jest jeszcze lepiej :loveu: nie wyobrażam sobie polecieć na jakieś last minute i siedzieć w arabskim/greckim/czy jakimś tam hotelu 14 dni, ale ja to ogólnie jestem inna :lol: Dziękuję za komplement :oops: Wiecie to na prawdę jest super jak człowiek sobie sam remontuje.. ja np nigdy bym nie powiedziała, że kładzenie paneli czy zbijanie płytek to będzie coś dla kobiety, a tu się okazało, że szło mi całkiem dobrze :) poza tym jak sobie człowiek sam robi to docenia bardziej, bo wie ile pracy i wyrzeczeń go to kosztowało, dlatego ja osobiście się cieszę :) A zdolności to ja mam tylko do wyszukiwania tanich materiałów, ale wyjątkowych, trzeba poświęcić czas, ale jak się zyskuje czasami nawet 200% ceny to warto. Mój G bardzo docenia to, że mam takie 'męskie' zacięcie, bo poszło nam naprawdę zgrabnie, no i pieniądze ze sprzedanego auta prawie wystarczyły :p Nauczyłam się gipsować, sama skręcałam meble, malowałam, wykończeniowe listwy kleiłam, dużo się nauczyłam :D A moje maluchy dziś śpią i nawet głowy z pod kocyka nie myślą wystawiać.. ;) Quote
dorcia44 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 a gdzie bywasz w Darłówku ? Grzegorz ,mój mąż na kamieniach przy moście tym rozsuwanym łowił ryby i ..bursztyny :p Quote
Ewanka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Masz rację Rami, jak człowiek sam zaprojektuje i wykona to ma prawo być z siebie zadowolony ... baaaaaaa, nawet dumny!!! :multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 Wpadliśmy dodać parę zdjęć, żebyście o nas nie zapomnieli :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 Takie tam.. wycieczkowe :loveu: Quote
Hahnoto Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Jakie długie jęzory :D Gdzie to się mieści ? :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 Mieści się i doskonale nadaje do podkradania :D Nie raz sama w szoku jestem ;) Quote
Ewanka Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Fotki cudne, dziewczynki piękne, a jęzory rewelacyjne :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Dziękuję za komplementy! A teraz proszę trzymajcie jutro kciuki za moja Mami, ma poważną operację.. dziękuję.:roll: Quote
monia&nero Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/ChiqDeeWiXeni/DSC02790_zpsf1ea3d40.jpg :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Recommended Posts