kfiatek19833 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 po pierwsze niczego nie zadami i niekogo nie szantarzuje. ty jestes zlosliwa i tak cie widze. tylko nie wiem dlaczego?? i pisac bede w taki sposob w jaki mi sie podoba. i nikt mi nie narzucal jak mam to robic. po drugie nie kazdy kto chce adoptowac psa nie musi najpierw bys wolontariuszem. lub jakos sie udzielac. i nie wiem czy w wiekszosci przypadkow tak nie jest?? po trzecie to bylam zainteresowana tylko jednym psem. TORO. I nie kazdy musi pomagac tu na forum, istnieja tez inne metody. od dziecka pomagam zwierzetom. daje im dom do puki nie znajda nowego wlasciciela. niestety nie moglam nigdy miec swojego psa bo rodzice mi nie pozwalali. nie bylo warunkow. nie mialby kto z psem siedziec w domu. wiec tylko w taki sposob moglam pomoc. ale oczywiscie ty mnie lepiej znasz i lepiej wiesz co ja w swoim zyciu robilam i robie. ps. pracuje z babka bardzo podobna ( sposob traktowania innych ludzi ) do ciebie. i wiesz NIKT JEJ NIE LUBI. pozdrawiam i powodzenia w kolekcjonowaniu chihuahua. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Nie czytam tego bełkotu. W podstawówce dzieci ładniej piszą :) znają ą,ę,ł,ż,ć itd, oraz wiedzą co to duże litery. A co do ostatniego zdania, to jak widać nikt mnie nie lubi, mam jedynie 270 stron galerii...ojej :lol: Co do kolekcjonowania - zazdrościsz, że sama nie umiesz? Życie, trzeba się umieć ustawić :roflt:jak widać zajebisty ze mnie kolekcjoner :diabloti: Żegnam z mojej galerii :lol: A dla tych co mnie nie lubią, mam zdjęcia Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Koniec zdjęć wakacyjnych ;) Quote
Gosiapk Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 A ci co cię lubią też mogą obejrzeć? ;) Quote
Ewanka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Rewelacja :multi:......................... nie mogę się napatrzeć .......... :loveu: .......... zgadnijcie, gdzie jestem ??? ;) Quote
Gosiapk Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Ewanka']Rewelacja :multi:......................... nie mogę się napatrzeć .......... :loveu: .......... zgadnijcie, gdzie jestem ??? ;) Dee wygląda tutaj trochę jak fenek :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='monia&nero']Chi podróżniczki :) <3 Tak dziewuszki lubią podróżować :) [quote name='maryg22']One to mają z Tobą za dobrze :D Wiesz, ja tam nie wiem, musiałabyś pytać ich :evil_lol: No a poza tym, Joyka też ma niczego sobie :loveu: [quote name='Gosiapk']A ci co cię lubią też mogą obejrzeć? ;) Oooo nie gadaj są tacy? :evil_lol: Gosiu Ty to nawet i pomacać możesz :diabloti: :loveu: [quote name='Ewanka']Rewelacja :multi:......................... nie mogę się napatrzeć .......... :loveu: .......... zgadnijcie, gdzie jestem ??? ;) [quote name='Gosiapk']Dee wygląda tutaj trochę jak fenek :) Dee się czai i pomalutku do tyłu, kroczek za kroczkiem, a nóż się uda iść na łajzy ? :mad: Ale mamusia czujna.. :evil_lol: Choć Chiq raz nam zwiała całkiem, a raz już była całkiem blisko, więc później już byłam mocno wyczulona... :mad: I to ta co nigdy się nie oddalała sama za dużo, znikła nam na jakieś 2 minuty - myślałam, że łep ukręcę :eviltong: Quote
Gosiapk Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 A gdzież to paskuda pomaszerowała? Po kiełbaskę do sąsiadów? :mad: A pomacać to 'se' mogę przez szybkę monitora :placz: Quote
kfiatek19833 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 nie pisze Ą Ę bo po prostu mi sie nie chce. nie pisze na pokaz. za to ty nawet jak przeczytasz swoj tekst 10 razy i zmienisz go za kazdym razem to i tak twoje komentarze beda swiadczyc o tobie jako o niedojrzalej osobie. chyba ze ty masz juz taki charakter i do konca zycia zosatniesz taka zgoszkniala!!?? i na tym koncze ta glupia polemike z osoba chora na narcyzm. ps. to ty zaczelas swoje zlosliwosci. ja ci tylko oddalam. ja bym w zyciu nie zareagowala w tak idiotyczny sposob. zegnam Quote
kfiatek19833 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 przeczytaj sobie dziewczyno to ::: https://www.facebook.com/mikropsy/posts/582832541753790 to jest swieta prawda i ja sie tego trzymam. kazdy ma jakas swoja ulubiona rase, lubi male lub duze psy. widac nie rozumiesz tego. liczy sie tylko ze TY lubisz chihuahua. i nikt inny nie ma prawa. a przynamniej nie za darmo. przez takich ludzi jak ty inni zamiast adoptowac ulubiona rase bede kupowac. bo zniechecasz. a pseudohodowcy raczki zacieraja i dalej rozmnazaja. Quote
Recommended Posts