ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Miłego dnia dziewczynki :) Wiem... wiem dawno nie było zdjęć, bo nie mam kiedy robić, ale postaram się poprawić w najbliższym czasie :loveu: Bo jeszcze nas opuścicie i co to będzie ? :evil_lol: Quote
andegawenka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Bo jeszcze nas opuścicie i co to będzie ? :evil_lol: Zapomnij, nas nie tak łatwo się pozbyć:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Hahaha:diabloti: Cieszy mnie to:multi: Quote
Pegaza Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Hm a czym Ty jestes taka zajęta? ;) bo faktycznie jakoś mniej teraz przesiadujesz na dogo;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Pracuje u TZ ;) od 8 do 17 z przerwa na psy... więc cały dzień:) Quote
Gosiapk Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Pracuje u TZ ;) od 8 do 17 z przerwa na psy... więc cały dzień:) :multi: :multi: Quote
andegawenka Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Pracuje u TZ ;) od 8 do 17 z przerwa na psy... więc cały dzień:) To wyzysk czy laba ;)? Quote
Pegaza Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Pracuje u TZ ;) od 8 do 17 z przerwa na psy... więc cały dzień:) Heh to jak jak prawie ja tylko u mnie to trwa krócej;) i w domu.. Quote
zozolina Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Czesc maluszki,rami praca nie zajac nie ucieknie...ale wykonczy :D pozdrawiam ! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Gosiapk napisał(a)::multi: :multi: Heheh, fajnie jest coś robić ;) andegawenka napisał(a):To wyzysk czy laba ;)? Wyzysk, a jak :D Pegaza napisał(a):Heh to jak jak prawie ja tylko u mnie to trwa krócej;) i w domu.. Też bym tak wolała, ale co... ;) zozolina napisał(a):Czesc maluszki,rami praca nie zajac nie ucieknie...ale wykonczy :D pozdrawiam ! Cześć Zozolko :) mówisz? Ja jestem codziennie wykończona :D Quote
Paulinka10 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Ja też pracuje u TZ :D Foty,foty,foty!!! Quote
M&S Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Hello maleńtasy:) Niedzielnie pozdrawiamy!!! Quote
RUDA ZUZIA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Witam u chomików:lol: Jak poszło otwarcie sezonu kominkowego? Quote
Gosiapk Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Witam u chomików:lol: Jak poszło otwarcie sezonu kominkowego? A jak poszło chowanie Pciółki przede mną? :mad: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Gosiapk napisał(a):A jak poszło chowanie Pciółki przede mną? :mad: :evil_lol: Pciółka wcale się nie chowa,czeka na Ciebie na wątku z uśmiechem na twarzy:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Paulinka10 napisał(a):Ja też pracuje u TZ :D Foty,foty,foty!!! Foty są w komórce TZ, więc może jutro :evil_lol: M&S napisał(a):Hello maleńtasy:) Niedzielnie pozdrawiamy!!! Witamy :) RUDA ZUZIA napisał(a):Witam u chomików:lol: Jak poszło otwarcie sezonu kominkowego? Witamy, witamy ;) Poszło świetnie:loveu: dużo pysznego jedzonka... kominek.. wygrzałam się :D zakończyliśmy to niedzielnym wypadem w góry, dziewczynki i rodzynek dzielnie maszerowali:loveu: Aparatu zapomniała, więc zdjęcia robiłam kom TZ, jak zgram to wstawię ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 witamy się cieplutko,buziaczki zasyłamy:) Quote
RUDA ZUZIA Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Witamy, witamy ;) Poszło świetnie:loveu: dużo pysznego jedzonka... kominek.. wygrzałam się :D zakończyliśmy to niedzielnym wypadem w góry, dziewczynki i rodzynek dzielnie maszerowali:loveu: Aparatu zapomniała, więc zdjęcia robiłam kom TZ, jak zgram to wstawię ;) To czekam na foty:lol: Quote
Agnieszka Co. Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Pozwolę sobie zareklamować na tym często odwiedzanym wątku bazarek dla podopiecznych BDT Budrysek i na spore długi w lecznicach. Zapraszam po książeczki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233981-Książki-książeczki-do-poczytania-lub-na-prezent-Bazarek-dla-tymczasów-Budrysek-4-XI?p=19856410 Quote
Ewanka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Przyszłam się przywitać po powrocie i oczywiście też czekam na foty :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Dziewczynki ja tak na szybko, bo dostałam info, że szukają domu 2 szczeniaczki - suczki chihuahua. Jakby zalazł się jakiś dobry domek to pisać :) Quote
andegawenka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dziewczynki ja tak na szybko, bo dostałam info, że szukają domu 2 szczeniaczki - suczki chihuahua. Jakby zalazł się jakiś dobry domek to pisać :) Są na dogo? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Nic mi o tym nie wiadomo ;) myślę, że nie. Quote
Recommended Posts