Gosiapk Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Rami chyba się poważnie rozchorowała, skoro nie przychodzi. :roll: Quote
Baton Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 andegawenka napisał(a):i co? zignorowały:p Ciężko stwierdzić :evil_lol: One to się zawsze rzucają, więc teraz wyjątku nie zrobiły... Chiquita&DeeDee napisał(a):Kocham boksery :loveu: Hmm... tylko gdzie ja je zmieszczę?:evil_lol: A kto to wie, zobaczymy.. piękny pies ponoć nie ma koloru :D hehehe ja bym się ku biszkoptowi/ rudemu skłaniała, acz kolwiek zobaczymy No nie wiem... chyba byś się musiała przezprowadzić :D A jaka sierść? Długa, krótka...? ;) Gosiapk napisał(a):Rami chyba się poważnie rozchorowała, skoro nie przychodzi. :roll: Oby nie...:roll: Quote
Paulinka10 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Cześć dziewczynki;) ej no boksery to moja miłość:P zdrówka życzymy ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Jestem jestem na chwilkę. Jak miło, że się o mnie martwicie:loveu: Ze zdrówkiem już lepiej, biorę leki i jest ok:) Maluszki też dobrze, ale dziś czeka mnie trauma... o 22 zawożę maluchy do mamy i będą u niej do jutra:placz: musimy z TZ jechać coś załatwić i nie bardzo jest jak je zabrać, a podróż byłaby dla nich męcząca, więc podjęłam decyzję, że zostaną u Mami... ale jakoś nie mogę przestać o tym myśleć... nigdy nigdzie nie zostawały.. ale będę tęsknić... to normalnie choroba:roll: Quote
Pegaza Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Tez mam z tym problem i albo rezygnuje z wyjazdu tzn nie jade ja albo zabieram je z soba ale wiadomo tez kiedys moze sie zdarzyc ze bede musiala je zawiezc do mamy i bede ciagle myslec o nich zwlaszcza ze moje nie nauczone byc nigdzie bezemnie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Jak dobrze, że ktoś mnie rozumie! To tylko 24h ale dla mnie to strasznie dużo...:roll: Quote
Gosiapk Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) U babci będzie im dobrze. Mogą nie chcieć wrócić. :diabloti: Edited October 13, 2012 by Gosiapk spelling Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Jaaaasne:diabloti: Cuda się nie zdarzają:eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Cześć Rami:lol: Cieszę się,że ze zdrowiem już lepiej. A o dzieci się nie martw.U babci grozi im tylko przekarmienie:lol: Miłej podróży. Quote
Igiełka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Witamy się :) i także miło czytać że już czujesz się lepiej przesyłamy ciepłe myśli dla Ciebie a buziaki dla maluszków :) Quote
Baton Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a): A o dzieci się nie martw.U babci grozi im tylko przekarmienie:lol: O tym samym pomyślałam :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Co to to nie :D babcia dostała wyważone jedzonko :D A one nawet za bardzo nie tęskniły...:mad: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Co to to nie :D babcia dostała wyważone jedzonko :D A one nawet za bardzo nie tęskniły...:mad: Oj tam oj tam,babcia ma swoją lodówkę a w niej swoje jedzonko:evil_lol: Nie tęskniły za mamusią?To skandal:mad: Dobrze im było u babci:eviltong: Quote
Paulinka10 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Babcia mogła wywarzone jedzonko dostać ale reszty już nie wiesz:eviltong: albo wiesz że nie tęskniły więc ja bym tego wywarzonego jedzonka nie była pewna;) Quote
Gosiapk Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Oj tam oj tam,babcia ma swoją lodówkę a w niej swoje jedzonko:evil_lol: Nie tęskniły za mamusią?To skandal:mad: Dobrze im było u babci:eviltong: Miałam rację :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Oj nieee, o to się nie boję, bo moja Mami też swoim wydziela bardzo - moja krew :D Natomiast wiece czym przekupiła te małe piranie ? KOMINKIEM:evil_lol: Quote
monia&nero Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 no tak też bym się przekupiła kominkiem :) Dobrze, że z twoim zdrowiem lepiej! Pozdrawiam i głaski dla Trojaczków Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 No ładnie... ale to dobrze, bo przynajmniej wiem, że nie dały się łatwo przekupić... sama bym ten kominek ukradła :loveu: Jakie to cudowne wygrzewać dupkę.. ahh, ale za tydzień mamy otwarcie sezonu kominkowego u mojej Mami i robimy sobie wspólny weekend z super jedzonkiem - pociesza mnie to:loveu: Dziękujemy za głaski :) Quote
monia&nero Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):No ładnie... ale to dobrze, bo przynajmniej wiem, że nie dały się łatwo przekupić... sama bym ten kominek ukradła :loveu: Jakie to cudowne wygrzewać dupkę.. ahh, ale za tydzień mamy otwarcie sezonu kominkowego u mojej Mami i robimy sobie wspólny weekend z super jedzonkiem - pociesza mnie to:loveu: Dziękujemy za głaski :) Psiaki, kominek, jedzonko to będzie super! Przyjemności! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Oj tak... uwielbiam dobre jedzonko, ale niezbyt mi służy (czyt. zbędne kg) więc muszę być ostrożna ;) Quote
Pegaza Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Taa wygrzewac pupki w cieple kominka hmm sama bym nie tęskniła;) Quote
Igiełka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 kominek to jest to co tygryski lubią najbardziej - wygrzewanie się w tym ciepełku ale się rozmarzyłam :) miłego dzionka Quote
Recommended Posts