ChiqDeeWikiXenia Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 andegawenka napisał(a):ogoliłaś Cziłkę?!?!:placz: zozolina napisał(a):Ha ha ha superrrrrrrrrr !!!!!!!!! dawaj focie !!!!!!!!! tez chce to zobaczyc:crazyeye: Gosiapk napisał(a):Biedna Wikunia :placz: Spokojnie, nie jest łysa:eviltong: ona ma tyle futra, że niestety nie chce siedzieć na słoneczku.. co miałam zrobić?:evil_lol: jutro może wyrównam jej i jeszcze ciut skrócę:diabloti: Quote
Igiełka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Cześć Igiełko :loveu: Sumieniu? A co to :evil_lol: no dobrze, dobrze... daruję Ci tym razem Witamy się :loveu: hehehe :evil_lol: huuurra upiekło mi się ale należy pamiętać że to tylko tym razem :roflt: Quote
Gosiapk Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 andegawenka napisał(a):Juz nic nie poprawiaj, daj suni spokój jaki cudny ten kocio <3 Quote
andegawenka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Gosiapk napisał(a):jaki cudny ten kocio <3 Mam nadzieję że zadziała, bo jeśli nie, to dostanie inną wersję tego samego koteczka;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 andegawenka napisał(a):Juz nic nie poprawiaj, daj suni spokój Gosiapk napisał(a):jaki cudny ten kocio <3 andegawenka napisał(a):Mam nadzieję że zadziała, bo jeśli nie, to dostanie inną wersję tego samego koteczka;) Hahaha, i co teraz? Jestem bardzo ciekawa tej innej wersji.. a już miałam jej nie obcinać:diabloti: Cześć Igiełko:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 No zdjęcia wstawione;) Wiki jeszcze w wersji nie obciętej..:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Ale świetny!!! :loveu: Teraz to muszę ją obciąć, bo niestety ten koteczek mnie ujął bardziej:eviltong: Quote
M&S Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Hello:multi::multi::multi: Widzę, że maluszki się opalają, super foty:lol::lol::lol: Quote
Igiełka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Dee chłodzi sie w baseniku a póżniej suszy na kocyku:loveu: Romi też chciałaby do niego wejść :evil_lol: Chiquita z całego towarzystwa najbardziej skupiona by wypocząć opalając się równo i ładnie wyglądać :) a Wikunia jaka zmęczona i słodko sobie ziewunia :loveu: Quote
Vilena Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Ale się wyleguje towarzystwo :loveu: A gdzie Pańcia w bikini? :D Quote
Artemida Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 super zdj :loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01704.jpg Dee tutaj jak dama wygląda :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 O proszę jak psiaki korzystają ze słońca ;) Quote
monia&nero Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Piękne foteczki :loveu: ale dziewczyny żyją w luksusach - dom z basenem mają :) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01680.jpg Quote
andegawenka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 monia&nero napisał(a):Piękne foteczki :loveu: ale dziewczyny żyją w luksusach - dom z basenem mają :) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01680.jpg Elita:D Quote
Pegaza Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Cze melduje sie ze od dzis juz jestem w domu niestety..fajnie bylo i szybko sie skonczylo..pogoda dopisala wrocilam opalona i wypoczeta;) Vilena a dzieki ale juz wrocilam do siebie;) jee no full wypas basen taras i slonko...:) i nawet troche Ciebie widac na fotach hehe Quote
Paulinka10 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ale mają dobrze dziewczynki:)musze moim takie basenik sprawić,Tosia sie zawsze w misce moczy... No i tak szybciutko cześć przyszłam powiedzieć i lece;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 M&S napisał(a):Hello:multi::multi::multi: Widzę, że maluszki się opalają, super foty:lol::lol::lol: Hej :loveu: tak, opalają się cały dzień:cool3: Igiełka napisał(a):Dee chłodzi sie w baseniku a póżniej suszy na kocyku:loveu: Romi też chciałaby do niego wejść :evil_lol: Chiquita z całego towarzystwa najbardziej skupiona by wypocząć opalając się równo i ładnie wyglądać :) a Wikunia jaka zmęczona i słodko sobie ziewunia :loveu: Tak, ja chętnie bym skorzystała, ale mieści mi się tam tylko stopa:diabloti: Za to maluchy zadowolone bardzo:loveu: Vilena napisał(a):Ale się wyleguje towarzystwo :loveu: A gdzie Pańcia w bikini? :D Pancia w bikini się kryje - a raczej kryje baleronik:evil_lol::eviltong: KASIA&TOSIA napisał(a):piekne lwy salonowe :))) Lwy:loveu: z Wiki teraz lew, bo ją obciełam:diabloti: M&S napisał(a):Słoneczne dzień dobry:lol::lol: Dzień dobry:):) Artemida napisał(a):super zdj :loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01704.jpg Dee tutaj jak dama wygląda :loveu: Dzięujemy! FredziaFredzia napisał(a):O proszę jak psiaki korzystają ze słońca ;) No pewnie, że korzystają :cool3: Quote
Recommended Posts