ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Jejku nawet nie wiesz jak ja się cieszę :) Dziewczynki nie stracą, bo będę w domciu na tyle wcześnie by je codziennie zabrać na spacer, obiadek im przyjadę dać:) Czuje się znowu dobrze, wraca mi humor i jest pozytywnie... jeszcze jak patrzę na dzielną Dee:loveu: Czuje się szczęśliwa wiedząc, że ona jest taka dzielna i tak jej dobrze z nami:multi: reszta też jest szczęśliwa:) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Wiem,wiem.Też trzy lata temu byłam bez pracy i czułam się z tym okropnie. A Twoja nowa szefowa dobrze rokuje.Pewnie zwierzolubna? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Kocha zwierzęta, ale ma mega alergię i nie może w domciu mieć nawet chomika.. ale dla mnie jest wyrozumiała:) Quote
Agnieszka Co. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Kolejny dzień w pracy - jakie to piękne!:multi: Dziewczynki się cieszą, bo dzięki temu jedzą częściej Mamy rozumieć, że głodowały gdy byłaś bez pracy??? :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Cześć dziewczyny;)No to wszystko układa sie super:)ciesze że że maleństwo już wraca do zdrowia i gratuluje nowej pracy;) Quote
Pegaza Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Mamy rozumieć, że głodowały gdy byłaś bez pracy??? :evil_lol: No wiesz byla bez wyplaty to boroki chodzily glodne:evil_lol: ;) Quote
Oscar Patric Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Kocha zwierzęta, ale ma mega alergię i nie może w domciu mieć nawet chomika.. ale dla mnie jest wyrozumiała:) to super że masz taką fajną szefową:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Mamy rozumieć, że głodowały gdy byłaś bez pracy??? :evil_lol: :roflt::roflt: no niestety... ciężkie czasy:diabloti: wychodziłam kilka razy dziennie na spotkania, więc za każdym razem coś dostały:sabber: Paulinka10 napisał(a):Cześć dziewczyny;)No to wszystko układa sie super:)ciesze że że maleństwo już wraca do zdrowia i gratuluje nowej pracy;) Ja też się cieszę:) Miło, że jesteś Joasiu:):) Pegaza napisał(a):No wiesz byla bez wyplaty to boroki chodzily glodne:evil_lol: ;) Hahaha, no niestety... :evil_lol: unikatowydiament napisał(a):to super że masz taką fajną szefową:) Oj też się bardzo cieszę:multi: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Witam się i wiosnę przyprowadzam. Jest u mnie niech i tutaj zawita:lol: Zwierzolubna szefowa to prawdziwy skarb:fadein: Quote
Pegaza Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 (edited) Jeny zaczlas pracowac i od razu nastala tutaj cisza;) a weekendy masz wolne? taa juz wiem czemu Ciebie tutaj tak malawo..buu Ty se poszlas gdzie indziej buu ;) i ja nawet wiem gdzie hehe Edited April 20, 2012 by Pegaza Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Witam się i wiosnę przyprowadzam. Jest u mnie niech i tutaj zawita:lol: Zwierzolubna szefowa to prawdziwy skarb:fadein: Dziękujemy za piękne słoneczko:loveu: Zgadzam się, bardzo mi ułatwiła życie;) Pegaza napisał(a):Jeny zaczlas pracowac i od razu nastala tutaj cisza;) a weekendy masz wolne? taa juz wiem czemu Ciebie tutaj tak malawo..buu Ty se poszlas gdzie indziej buu ;) i ja nawet wiem gdzie hehe Dziś cisza, bo dziś zdejmowaliśmy gipsik;) Dee już wolna... bidoczek mój:roll: A poza tym i tak mało kto ostatnio zagląda...:eviltong: Weekendy mam wolne. W tyg pracuję 9-17 w tym godzinna przerwa dla dziewczynek:loveu: Hahahah, bez stresu, poszłam tam, bo się forum chiłkowe zjebało.. i tam dziewczyny się przeniosły;) Tam też dziś nie pisałam:D Dobrej nocki ja tylko na chwilkę;) Quote
Luzia Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Witam się po raz pierwszy :) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00481.jpg Widzę, że nie tylko mojemu skarbowi nagminnie wypada ozorek :loveu: Quote
Gosiapk Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Jak Dee sobie radzi z chodzeniem po zdjęciu gipsu? Quote
Artemida Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 oh dawno mnie tu nie było, bo dogo mi nie działało ;/ Chiquita wygląda ślicznie w pozycji embrionalnej :D Quote
RUDA ZUZIA Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Gdzie sobie poszłaś?Ja nie chcę,żebyś sobie poszła do obcych.Ja chcę zdjęcia embrionków:placz: Jak się czuje Didisia? Chodzi już normalnie? Quote
monia&nero Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Chwilę mnie nie było ale nadrabiam zaległości :) Super że masz pracę (choć pewnie trojaczki wolałyby mieć Cię cały dzień dla Siebie :) ) Jak się czuje Dee??? Pozdrawiamy Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='Luzia']Witam się po raz pierwszy :) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00481.jpg Widzę, że nie tylko mojemu skarbowi nagminnie wypada ozorek :loveu: Bardzo nam miło:loveu: Tak wypadający ozorek to znak rozpoznawczy Chiquni;) [quote name='Gosiapk']Jak Dee sobie radzi z chodzeniem po zdjęciu gipsu? Chodzi na 3.. radzi sobie w miarę dobrze, wygodniej jej niż w gipsiku. [quote name='Artemida']oh dawno mnie tu nie było, bo dogo mi nie działało ;/ Chiquita wygląda ślicznie w pozycji embrionalnej :D Widzę, że to zdjęcie ma wzięcie;) [quote name='RUDA ZUZIA']Gdzie sobie poszłaś?Ja nie chcę,żebyś sobie poszła do obcych.Ja chcę zdjęcia embrionków:placz: Jak się czuje Didisia? Chodzi już normalnie? Nigdzie nie poszłam:) jestem:) jakbym mogła zostawić moje ukochane Cioteczki? Tylko, że teraz już mniej tu bywacie, więc jestem też na innym forum;) Dee chodzi na 3 nóżeczkach. Zobaczymy jak to będzie:roll: [quote name='monia&nero']Chwilę mnie nie było ale nadrabiam zaległości :) Super że masz pracę (choć pewnie trojaczki wolałyby mieć Cię cały dzień dla Siebie :) ) Jak się czuje Dee??? Pozdrawiamy Dziękujemy:) Trojaczki i tak pół dnia śpią;) Dee czuje się duchowo doskonale, fizycznie jakoś dajemy radę;) Słodkich snów Dziewczyny:loveu: Quote
Luzia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 To przy okazji zapytam jak przy takim języczku wyglądają zęby Chiquni?? Głównie chodzi mi o kły :) Quote
Vilena Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Witajcie dziewczyny :loveu: Jakie macie na dzisiaj plany? :) Quote
Oscar Patric Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 witamy się cieplutko w słoneczną niedzielę,i miłego tygodnia życzymy:) Quote
zozolina Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Witam,poniedziałkowo słonecznie !!!!!!! milutkiego dnia życze !!!!:multi: Quote
Luzia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 zozolina napisał(a):Witam,poniedziałkowo słonecznie !!!!!!! milutkiego dnia życze !!!!:multi: U kogo słonecznie to słonecznie :evil_lol: Quote
andegawenka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Luzia napisał(a):U kogo słonecznie to słonecznie :evil_lol: No własnie:roll: Quote
zozolina Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Oj dziewczyny no...... noski do góry i .......dmuchamy na chmury:eviltong: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! słoneczka wam tez oczywiscie życze a najlepiej bedzie jak podskocze na poczte i go podesle co? :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 zozolina napisał(a):Oj dziewczyny no...... noski do góry i .......dmuchamy na chmury:eviltong: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! słoneczka wam tez oczywiscie życze a najlepiej bedzie jak podskocze na poczte i go podesle co? :evil_lol: Już wysyłam adres na pw :evil_lol: Tylko priorytetem proszę, żeby szybko doszło :lol: Quote
Recommended Posts