ChiqDeeWikiXenia Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 monia&nero napisał(a):Piękne foteczki :loveu: ale dziewczyny żyją w luksusach - dom z basenem mają :smile: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01680.jpg Zazdroszczę im czasami tego:evil_lol: M&S napisał(a):Witamy się świątecznie:smile: Witamy:smile: andegawenka napisał(a):Elita:-D Hahahah:-D Elita zabójców:diabloti: Wiki pięknie wygląda obcięta - wstawię fotki, jak tylko będę miała chwilkę;-) Pegaza napisał(a):Cze melduje sie ze od dzis juz jestem w domu niestety..fajnie bylo i szybko sie skonczylo..pogoda dopisala wrocilam opalona i wypoczeta;-) Vilena a dzieki ale juz wrocilam do siebie;-) jee no full wypas basen taras i slonko...:smile: i nawet troche Ciebie widac na fotach hehe Super, że wypad udany:smile: Widać na jednym, ale nie za wiele:eviltong: Paulinka10 napisał(a):Ale mają dobrze dziewczynki:smile:musze moim takie basenik sprawić,Tosia sie zawsze w misce moczy... No i tak szybciutko cześć przyszłam powiedzieć i lece;-) Spraw, basenik super rzecz;-) Leć i wróc jak już odprawisz imprezkę :smile::smile: Miłego dnia dziewczynki!!:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 M&S napisał(a):Hello:):):) Igiełka napisał(a):dziękujemy i równie dobrego życzymy :) unikatowydiament napisał(a):od Nas miłego popołudnia,tulaski zasyłamy:) Dobry wieczór, przyszłam z niespodzianką:loveu: Tarzanko:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 To jest beznadziejne, ale coś mnie w nim urzekło;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Tu Wiki obcięta tylko troszkę :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Wiem, że jestem monotematyczna;) ale cóż:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 I Wiki obcięta :loveu: Hehehe - nie powiecie mi, że źle wygląda, bo wygląda BOSKO:loveu: i przede wszystkim nie jest jej już gorąco;) U nas dziś pada, więc dziewczynki po wczorajszym opalanku śpią w kocykach:) Quote
Artemida Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 aaa super zdj :loveu: i ostatnie zdj powalające :D Quote
Pegaza Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Sesja w kwiatuszkach super:loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01757.jpg a wogole to fajny masz ten skalniak:) a co do obciecia troszke wyrownasz i bedzie oki..na pewno jest jej lzej..chociaz moja Livka tez chodzi w dlugich ale nie widze by sie w dl. wlosach męczyla..;) Quote
Gosiapk Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Chiqui opala brzuszek :) Co to za kwiatuszki? cudne! Quote
Igiełka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Hurra kolejna porcja fotek :multi::multi: Wikunia wygląda super tylko już zostaw pozostałe maluszki :eviltong: opalanie tuż przy Pańci urocze :loveu: i jeszcze te kwiatuszki Quote
RUDA ZUZIA Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Sesja w baseniku:loveu: Chiquita&DeeDee napisał(a): Czikunia opala się:loveu: Chiquita&DeeDee napisał(a): Śliczności.Wikunia jaka zamyślona.Pewnie obmyśla swoją nową fryzurkę:evil_lol: Chiquita&DeeDee napisał(a): No zdjęcia wstawione;) Wiki jeszcze w wersji nie obciętej..:eviltong: Super sesyjka.Jak fajnie wpadać do Ciebie i tych Chomików:loveu::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dobry wieczór, przyszłam z niespodzianką:loveu: Tarzanko:D Dzięki za niespodziankę.Ślicznie tu wyszła Didisia.:loveu: A z Czikuni jaka elegantka.Dba o to aby się równo opalić:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Brzydki Pańcio chciał odebrać pieskowi miseczkę?:mad:Ale widzę,że Czikunia świetnie sobie radzi:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Super Ci wyszło to zdjęcie:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Sesja kwiatowa:evil_lol: Sesja kwiatowa wybitnie udana:lol:A jęzorek na tle kwiatów prawie niewidoczny ale jest:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Artemida napisał(a):aaa super zdj :loveu: i ostatnie zdj powalające :D Cieszę się, że się podobają! :) Pegaza napisał(a):Sesja w kwiatuszkach super:loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01757.jpg a wogole to fajny masz ten skalniak:) a co do obciecia troszke wyrownasz i bedzie oki..na pewno jest jej lzej..chociaz moja Livka tez chodzi w dlugich ale nie widze by sie w dl. wlosach męczyla..;) Sesja w kwitkach udana nie?:) Dzięki! Nie wyrównuje, bo się uleżały i jest ok :) Gosiapk napisał(a): Chiqui opala brzuszek :) Co to za kwiatuszki? cudne! Tarza się w zasadzie, a nie opala, pewnie w jakichś siuśkach:D Kwiatki...? Hmm... i oto jest pytanie:evil_lol: Igiełka napisał(a):Hurra kolejna porcja fotek :multi::multi: Wikunia wygląda super tylko już zostaw pozostałe maluszki :eviltong: opalanie tuż przy Pańci urocze :loveu: i jeszcze te kwiatuszki Igiełko jak mogłaś mnie posądzić, że mam takie koślawe nogi:crazyeye: :D To noga TZta!!! Tylko ciiiicho:evil_lol: Co masz na myśli? Jak zostawić resztę? Czyżby fryzurka Cię nie urzekła???:placz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Sesja w baseniku:loveu: Czikunia opala się:loveu: Śliczności.Wikunia jaka zamyślona.Pewnie obmyśla swoją nową fryzurkę:evil_lol: Super sesyjka.Jak fajnie wpadać do Ciebie i tych Chomików:loveu::evil_lol: Dzięki za niespodziankę.Ślicznie tu wyszła Didisia.:loveu: A z Czikuni jaka elegantka.Dba o to aby się równo opalić:evil_lol: Brzydki Pańcio chciał odebrać pieskowi miseczkę?:mad:Ale widzę,że Czikunia świetnie sobie radzi:evil_lol: Super Ci wyszło to zdjęcie:lol: Sesja kwiatowa wybitnie udana:lol:A jęzorek na tle kwiatów prawie niewidoczny ale jest:loveu: Cieszę się, że się zdjęcia podobają i że lubisz do nas wpadać:multi: Quote
Igiełka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): Igiełko jak mogłaś mnie posądzić, że mam takie koślawe nogi:crazyeye: :D To noga TZta!!! Tylko ciiiicho:evil_lol: Co masz na myśli? Jak zostawić resztę? Czyżby fryzurka Cię nie urzekła???:placz: hahaha :evil_lol::evil_lol: no skąd przecie wiedziałam że to nie Twoje tylko tak sobie napisałam :eviltong: na bun cyk cyk nic nie powiem Romi fryzurka Wikunii bardzo mi się podoba :loveu: ale mam na myśli że reszta maluszków wygląda uroczo tak jak teraz i jest dobrze :) Quote
Recommended Posts