ChiqDeeWikiXenia Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Hahahaha:evil_lol: nie wierzę, pewnie kolejna, która tylko obiecuje:diabloti: Musiałam sobie sama poradzić, ale możecie być ze mnie dumne:loveu: Quote
Igiełka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Bardzo nam miło:loveu: Proszę o kawusię:kaffee_2: No piszę szczerze - nie umiem kłamać:loveu: a po kim ona to ma to ja nie wiem.. musiałabyś się jej zapytać:diabloti: Masz rację, nie wykorzystuje sytuacji.. wykorzystuje mamusię:evil_lol:[/QUOTE] nie wiesz .. taa jasne bez pytania wiem że po Tobie ma te najlepsze cechy :eviltong:- Romi no nie wstydz się przyznać nikomu nie powiem na bun cyk cyk :evil_lol::evil_lol: dobra prosto z mostu tylko wspomnę, prawda jest taka że wykorzystujesz maluszki by robiły za termoforki oo :megagrin::evil_lol: pięknie dziękuje za kawkę :):loveu: Quote
Lili8522 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [SIZE=4][I][B]Śliczne [COLOR=#ee82ee]poduszeczki [/COLOR]i [COLOR=#800080]serduszka [/COLOR]ręcznie szyte! [/B][/I][/SIZE][SIZE=3][U][B]ZAPRASZAM!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225721-REAKTYWACJA-bazarku-z-poduszkami-i-serduszkami-dla-Alfa-30-04-12-Godz-22-00[/url] [/B][/U][/SIZE] Quote
Gosiapk Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='zozolina'](...)p.s ja wpadne z myjka cisnieniowa...ha ha ha !!!:eviltong:[/QUOTE] Lany poniedziałek? :hmmmm: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Nieee Gosiu... Ciocia Rami musi się wykąpać...:roflt::roflt: Widziałaś jak one mnie lubią? Poświęcić się chcą, ale jednak żadna nie przyjechała:placz: Igiełko wybacz, ale coś tu śmierdzi:roflt::roflt::roflt: Ty mnie nie posądzaj o to co sama robisz, ja bardzo proszę:diabloti: Cieszę się , że pyszna... :evil_lol: nawet nie wiesz co w niej było:D Quote
Gosiapk Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nieee Gosiu... Ciocia Rami musi się wykąpać...:roflt::roflt: Widziałaś jak one mnie lubią? Poświęcić się chcą, ale jednak żadna nie przyjechała:placz: Igiełko wybacz, ale coś tu śmierdzi:roflt::roflt::roflt: (...) [/QUOTE] coś tu śmierdzi? ... [COLOR=#d3d3d3]nieumyta ciocia Rami?[/COLOR] :diabloti: (to było ohydne z mojej strony, sorry!!! :Rose:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Neeee, tym razem nie ja:evil_lol: tym razem to ściema Cioci Igiełki:diabloti: ale moment cioteczka Igiełka wygrzewa sobie stópki na swojej tymczasowiczce.. i oto narodziło mi się pytanie - czy te nogi są umyte?:roflt::roflt::roflt: Quote
Igiełka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']... Ciocia Rami musi się wykąpać...:roflt::roflt: [/QUOTE] [quote name='Gosiapk']coś tu śmierdzi? ... [COLOR=#d3d3d3]nieumyta ciocia Rami?[/COLOR] :diabloti: [/QUOTE] hahaha- A Ty Romi wskakuj do wanny to Ciotki Cię wyszorują :roflt: :roflt: [quote name='Chiquita&DeeDee'] Igiełko wybacz, ale coś tu śmierdzi:roflt::roflt::roflt: Ty mnie nie posądzaj o to co sama robisz, ja bardzo proszę:diabloti: Cieszę się , że pyszna... :evil_lol: nawet nie wiesz co w niej było:D[/QUOTE] Cioteczko wcale Ci się nie spieszy do tej kąpieli :evil_lol::evil_lol: no i jeszcze zgania na mnie ehh :eviltong: mogę mieć tylko nadzieję że nic tam do kawki nie dosypałaś :razz: [quote name='Chiquita&DeeDee'] tym razem to ściema Cioci Igiełki:diabloti: ale moment cioteczka Igiełka wygrzewa sobie stópki na swojej tymczasowiczce.. i oto narodziło mi się pytanie - czy te nogi są umyte?:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Cioteczko nie posądzaj o coś co sama robisz :diabloti: z wykorzystywaniem mamusii to jest dopiero ściema i to jeszcze na resorach :evil_lol: a za to ostatnie pytanie- chiałaś to masz :obrazic::obrazic: Quote
Pegaza Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Cze dziewczyny:) pachnie fiolkami... Rami jakiego plynu do kąpieli uzywalas?:eviltong: a tak na serio to ta pogoda za oknem mnie dobija..ciagle zimno...brrr Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 [quote name='Igiełka']hahaha- A Ty Romi wskakuj do wanny to Ciotki Cię wyszorują :roflt: :roflt: Cioteczko wcale Ci się nie spieszy do tej kąpieli :evil_lol::evil_lol: no i jeszcze zgania na mnie ehh :eviltong: mogę mieć tylko nadzieję że nic tam do kawki nie dosypałaś :razz: Cioteczko nie posądzaj o coś co sama robisz :diabloti: z wykorzystywaniem mamusii to jest dopiero ściema i to jeszcze na resorach :evil_lol: a za to ostatnie pytanie- chiałaś to masz :obrazic::obrazic:[/QUOTE] Do kawki dosypałam Ci eliksir miłości i teraz już nie będziesz mogła beze mnie żyć:knuje::sweetCyb: I.... wykąpana jestem:multi: ale dziś dobry dzień co? :D i jaki pracowity:evil_lol: A ściema na resorach to akurat mi się podoba - ładnie brzmi:loveu::eviltong: [quote name='Pegaza']Cze dziewczyny:) pachnie fiolkami... Rami jakiego plynu do kąpieli uzywalas?:eviltong: a tak na serio to ta pogoda za oknem mnie dobija..ciagle zimno...brrr[/QUOTE] Płynu? Hmm... nie wiem, do tego trzeba umieć czytać:roflt: A tak na serio to dziś u nas było dość ładnie:) Kolejny dzień w pracy - jakie to piękne!:multi: Dziewczynki się cieszą, bo dzięki temu jedzą częściej - ale nie zauważyły, że to dalej moje wymierzone idealne gramy:evil_lol: Dee radzi sobie dobrze, myślę, że w pt zostanie uwolniona z gipsiku:) i sama już przychodzi jeść:eviltong: Ja dalej jestem uziemiona z nią w salonie, ale nawet polubiłam to spanie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Dzień dobry dziewczynki:loveu: Ale strajk na dogo - przychodzę rano i nikt u nas nie był.. buuu:evil_lol: Przyszłam opowiedzieć Wam mój sen.. : Szłam sobie ulicą z moją mamą i nagle znalazłam 2 pieski.. jeden z nich zjadł i uciekł, a drugi powiedział nam o 2 zagłodzonych maluchach chihuahua... więc jeździliśmy autem i szukaliśmy ich.. kiedy już zrezygnowane zatrzymałyśmy się na poboczu i zaczęłyśmy pytać przechodniów, piesek, który czekał w aucie zaczął pukać w szybkę, bo zobaczył dwie mikruski biegnące niedaleko. Pobiegłam, powiedziałam im, że im pomogę i zabrałam je do domu. Mój TZ był zły ogromnie, więc jedną z nich musiałam wyadoptować.. odkarmiłam je, więc wyglądały imponująco i zaczęłam jednej szukać domu. Przyjechała do mnie zainteresowana kobieta. Weszła do domu, najpierw przywitały ją moje psy szczekiem, później zobaczyła malutką do adopcji. Spodobała jej się, więc ja zaczęłam robić wywiad.. i kobieta mi się nie spodobała... jej nie spodobało się, że psiaka nie dostanie, więc złapała małą i zaczęła uciekać. Ja za nią, zatrzasnęłam drzwi, odbiłam małą, pobiłam ją i wyrzuciłam za drzwi:crazyeye: Ale to nie był koniec... gdziekolwiek się z dziewczynami wybierałam, to ona nas śledziła i próbowała ukraść małą.. jednak zawsze udało mi się wygrać walkę.. aż w pewnym momencie poszłam z nią porozmawiać, ponieważ tak bardzo starała się odbić małą, że stwierdziłam, że widać musi jej bardzo zależeć.. wtedy okazało się, że to bardzo sympatyczna osoba - i tak się mój sen zakończył:crazyeye: Nic z tego nie rozumiem:evil_lol: No nic idę...:bye: Quote
Pegaza Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Jeee Ty masz sny hihih ja nie pamietam co mnie sie dzis snilo..pewnie nic ciekawego bo bym go zapamietala;) u nas od delikatnie slonko swieci niech sie juz robi cieplo ja chce na dzialke jechac... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 [quote name='Pegaza']Jeee Ty masz sny hihih ja nie pamietam co mnie sie dzis snilo..pewnie nic ciekawego bo bym go zapamietala;) u nas od delikatnie slonko swieci niech sie juz robi cieplo ja chce na dzialke jechac...[/QUOTE] Sama nie wiem skąd je mam:D Ale nie każdy pamiętam..;) Chciałabym już taką piękną wiosnę - zgadzam się:) [quote name='andegawenka']To pewnie byłam ja:roflt::roflt:[/QUOTE] Hahahah:diabloti::roflt::roflt: Ninuś daj zdjęcie to Ci powiem :roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Ach Ty mój waleczny Beboku.Ratujesz cziłki nawet we śnie:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Wiem.. wiem to już zakrawa o :stupid::stupid::stupid: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='andegawenka']To pewnie byłam ja:roflt::roflt:[/QUOTE] :crazyeye:Ninka molestujesz Rami w snach?:crazyeye::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Nie popatrzyłam na to w ten sposób... zastanawiające:evil_lol::hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie popatrzyłam na to w ten sposób... zastanawiające:evil_lol::hmmmm::hmmmm::hmmmm:[/QUOTE] Nince pewnie śnią się małe cziłki po nocach tylko się do tego nie przyznaje:evil_lol: Czuję,że niedługo znów będzie jakiś maleńtas do adopcji. Quote
andegawenka Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 No przecież obiecałam porwanie, tylko pojechałam w przeciwnym kierunku, ale do BB wybiorę się bo tam podobno fajni ludzie mieszkają:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Nince pewnie śnią się małe cziłki po nocach tylko się do tego nie przyznaje:evil_lol: Czuję,że niedługo znów będzie jakiś maleńtas do adopcji.[/QUOTE] Heheh, wtedy akurat będzie się bronić:D [quote name='andegawenka']No przecież obiecałam porwanie, tylko pojechałam w przeciwnym kierunku, ale do BB wybiorę się bo tam podobno fajni ludzie mieszkają:loveu:[/QUOTE] Podobno:cool3: ja tam ich nie znam:evil_lol::diabloti: Quote
mshume Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Niezły film akcji. ;) Jak pewnie wiesz moja była podopieczna Figa, yorczka, też została w taki sposób ukradziona z hodowli i po 2 latach znaleziono ją błąkającą się po ulicach miasta oddalonego 500 km, była po wielu cesarkach, gdyby psiaki umiały mówić :([quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry dziewczynki:loveu: Ale strajk na dogo - przychodzę rano i nikt u nas nie był.. buuu:evil_lol: Przyszłam opowiedzieć Wam mój sen.. : Szłam sobie ulicą z moją mamą i nagle znalazłam 2 pieski.. jeden z nich zjadł i uciekł, a drugi powiedział nam o 2 zagłodzonych maluchach chihuahua... więc jeździliśmy autem i szukaliśmy ich.. kiedy już zrezygnowane zatrzymałyśmy się na poboczu i zaczęłyśmy pytać przechodniów, piesek, który czekał w aucie zaczął pukać w szybkę, bo zobaczył dwie mikruski biegnące niedaleko. Pobiegłam, powiedziałam im, że im pomogę i zabrałam je do domu. Mój TZ był zły ogromnie, więc jedną z nich musiałam wyadoptować.. odkarmiłam je, więc wyglądały imponująco i zaczęłam jednej szukać domu. Przyjechała do mnie zainteresowana kobieta. Weszła do domu, najpierw przywitały ją moje psy szczekiem, później zobaczyła malutką do adopcji. Spodobała jej się, więc ja zaczęłam robić wywiad.. i kobieta mi się nie spodobała... jej nie spodobało się, że psiaka nie dostanie, więc złapała małą i zaczęła uciekać. Ja za nią, zatrzasnęłam drzwi, odbiłam małą, pobiłam ją i wyrzuciłam za drzwi:crazyeye: Ale to nie był koniec... gdziekolwiek się z dziewczynami wybierałam, to ona nas śledziła i próbowała ukraść małą.. jednak zawsze udało mi się wygrać walkę.. aż w pewnym momencie poszłam z nią porozmawiać, ponieważ tak bardzo starała się odbić małą, że stwierdziłam, że widać musi jej bardzo zależeć.. wtedy okazało się, że to bardzo sympatyczna osoba - i tak się mój sen zakończył:crazyeye: Nic z tego nie rozumiem:evil_lol: No nic idę...:bye:[/QUOTE] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Mshume byłoby łatwiej jakby mogły powiedzieć, choć czasem bałabym się co bym usłyszała:roll: Nie słyszałam o Figusi... straszna historia:( Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Chiqunia:loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01643.jpg[/IMG][/QUOTE] Mój mały embrionek:loveu: (trochę nadrabiam wątek) Quote
Recommended Posts