ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Ale postów zjadło:crazyeye: tylko one wrócą czy nie? Nie wiem czy wstawiać od nowa?:roll: Quote
Agnieszka Co. Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 CZY DALEJ MAMY TRZYMAĆ??? Dogo robi numery ;) Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale postów zjadło:crazyeye: tylko one wrócą czy nie? Nie wiem czy wstawiać od nowa?:roll: Nie czytasz dogo? nie wroca z 10 dni im zniknely i nie wroca, ja ide sobie stad. wczoraj: "Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem. Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły :(" a dzis http://www.dogomania.pl/forum/threads/114672-AKTUALIZACJE-ZMIANY-itp?p=18944579#post18944579 Quote
andegawenka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 To było do przewidzenia że wyleci w powietrze.....na jednym z wątków jest ostatni wpis 28 marca... Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 andegawenka napisał(a):To było do przewidzenia że wyleci w powietrze.....na jednym z wątków jest ostatni wpis 28 marca... Ale gdyby byla robiona na bieazaco kopia to by tak sie nie stalo... No chyba ze byla robiona ale nie da sie przywrocic Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 No to pięknie... ale to IRYTUJĄCE!! :mad: No i co ja teraz mam napisać:D Aguś nie trzymaj kciuków;) haha (tylko, że nie wiem czy mnie to śmieszy..) No więc w skrócie... Moja ukochana córeczka jest już po operacji i dochodzi do siebie:loveu: Trochę nabroiła, więc wczoraj zamiast opatrunku dostała gipsik:evil_lol: Łobuziarka..:loveu: Wczoraj mi bardzo ładnie nasikała na dywan - to chyba była forma protestu - bo Pancia dywan w sobotę z pralni przywiozła:diabloti: O tym jak Wiki się rozkręca i łobuzuje już nie będę się rozpisywać... Może mnie wena złapie później..:eviltong: A zaraz wstawię foty, dla tych, którzy nie zdążyli zobaczyć.. Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ze tez Ci sie chce wstawiac fotki ja nie bede juz wstawiac, nie mam do tego sily przez 10 dni duzo stracilam linki z podpisow nie dzialaja,l watkow nie da sie szukac bo jest Oops! An error occurred: connection to 127.0.0.1:3312 failed (errno=111, msg=Connection refused) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Widzę właśnie.. idę wstawić od nowa.. ja straciłam 30 zdjęć.. wstawię, bo już jeden portal mi zniknął przez awarię niedawno i została mi tylko ta galeria;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Dee:loveu: Przyczajona Chiqunia:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 deer_1987 napisał(a):Ja mam za duzo... masz facebook? Nie mam jestem aspołeczna:eviltong: Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nie mam jestem aspołeczna:eviltong: To czas zalozyc :diabloti: bo w galeri sie nie doczekasz u mnie juz zdjec, mam tego dosc :mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Ja się nie stresuję;) oby nie za często taka awaria:mad: A na fb to mnie nikt nie namówi:diabloti: Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja się nie stresuję;) oby nie za często taka awaria:mad: A na fb to mnie nikt nie namówi:diabloti: ostatnio to codziennie.. czemu nie? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Bo ten portal jest dla mnie tak samo beznadziejny jak nk. Lubię swoją prywatność i nie mam zamiaru się komuś chwalić co mam, gdzie idę, co robię, co lubię. To moja prywatna sprawa;) Mam na to swoją teorię, ale pozostawię to dla siebie. Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Bo ten portal jest dla mnie tak samo beznadziejny jak nk. Lubię swoją prywatność i nie mam zamiaru się komuś chwalić co mam, gdzie idę, co robię, co lubię. To moja prywatna sprawa;) Mam na to swoją teorię, ale pozostawię to dla siebie. Ale przeciez tam nie piszesz gdzie i co robisz, ja rzadko cos tam pisze, glowie zdjecia daje :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Hehehe, ja się tylko z takimi przypadkami spotkałam wśród znajomych. A no i poza tym ja sobie sama dobieram znajomych, a tam ciężko się czasami opędzić od ludzi.. nie zawsze normalnych. Generalnie jestem na nie w 100%, więc nie ma sensu próbować mnie przekonywać;) Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 doidajesz kogo chcesz do znajomych i nie musisz pisac co robisz Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 I tak jestem na nie:eviltong::lol: Quote
Recommended Posts