ChiqDeeWikiXenia Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 [quote name='Igiełka']to najważniejsze :loveu::loveu: Romi bardzo miłe to co napisałaś :Cool!: miłego wieczorka i słonecznego na jutro dzionka :lol: Dziękujemy, na pewno będzie miły:loveu: [quote name='monia&nero'] Dziękujemy Monia:loveu: Quote
FredziaFredzia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zdjęć też było dużo, ale Ty tu za rzadko bywasz, a my za szybko gadamy:evil_lol: Dokładnie, dlatego apeluję o więcej fot. :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Dokładnie, dlatego apeluję o więcej fot. :lol: Ekhm... poczekaj byłam rano u Ciebie i nowych fotek nie widziałam..:evil_lol: No nie mam zdjęć, ale cud się stał i udało mi się wgrać filmiki:multi: [video=youtube;0jjaVwlN6w0]http://www.youtube.com/watch?v=0jjaVwlN6w0[/video] [video=youtube;c_rVBSLeKDY]http://www.youtube.com/watch?v=c_rVBSLeKDY[/video] Quote
Pegaza Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Wpadlam zobaczyc filmiki szczekajacych chomikow;) ale Aronek to ma szczek hihih jakby duzy pies.. no chyba ze pomylilam z Czikita? a Dee to glosik ma slodki pasuje do niej heh Quote
Igiełka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 no przecie to walki maluszków:eviltong: i że Romi nic na to nie mówi ehh do czego to doszło hihi :evil_lol: pięknie razem wyglądają :loveu: :loveu: miłego dzionka i dużo słonka :):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Pegaza napisał(a):Wpadlam zobaczyc filmiki szczekajacych chomikow;) ale Aronek to ma szczek hihih jakby duzy pies.. no chyba ze pomylilam z Czikita? a Dee to glosik ma slodki pasuje do niej heh Hehehe, Aron ma najlepszy szczek - groźny pies:cool3: Dee skrzeczy, Chiqunia z resztą też:lol: Marudziłyście o filmik z głosem to musiałam dać:eviltong: Igiełka napisał(a):no przecie to walki maluszków:eviltong: i że Romi nic na to nie mówi ehh do czego to doszło hihi :evil_lol: pięknie razem wyglądają :loveu: :loveu: miłego dzionka i dużo słonka :):) Wiem, wiem, sadystka jedna ze mnie:diabloti: Dziękujemy, ale u nas śnieg:placz::placz::placz: a ja nie chce!!!:placz: Quote
taxelina Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 mowilam ze zima jeszcze wroci.. u nas ochlodzenie i bedzie na minusie.. Quote
ulvhedinn Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Pozwole sobie zaprosić cioteczki na bazarek z rzeczami dla mikrusków :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225335-głównie-DLA-MIKROPSÓW-DO-03-04-12-na-zapomniane-wrocławiaczki Quote
Pegaza Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 No nie mow ze snieg bo mi zmarzna roslinki buuu Quote
Vilena Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):u nas śnieg:placz::placz::placz: a ja nie chce!!!:placz: Nie marudź, jeszcze będziesz narzekać na upał :evil_lol: Quote
Rose_ Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Vilena napisał(a):Nie marudź, jeszcze będziesz narzekać na upał :evil_lol: Hahaha, no właśnie. A dziewczyny na filmikach świetne. :loveu: Quote
Igiełka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Witamy się- buziaki przesyłamy i Serdecznie Pozdrawiamy :):) oo to szkoda że jeszcze śnieg u Was Quote
magdaww1 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Witam maluszki w "piękną" niedzielę. Fajnie na Was popatrzeć :loveu: Szczęśliwe psy :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 deer_1987 napisał(a):mowilam ze zima jeszcze wroci.. u nas ochlodzenie i bedzie na minusie.. Ciiiicho.. bo my zimy nie lubimy:lol: ulvhedinn napisał(a):Pozwole sobie zaprosić cioteczki na bazarek z rzeczami dla mikrusków :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225335-głównie-DLA-MIKROPSÓW-DO-03-04-12-na-zapomniane-wrocławiaczki Cześć Ulv, miło Cię widzieć u nas:loveu: zerknęłam na bazarro, ale nie znalazłam nic dla Greamlinów, dziękujemy za pamięć o nas:loveu: Pegaza napisał(a):No nie mow ze snieg bo mi zmarzna roslinki buuu Biedne roślinki, u nas śnieg sypie, schodzi, sypie, schodzi, więc może przeżyją?;) Vilena napisał(a):Nie marudź, jeszcze będziesz narzekać na upał :evil_lol: Ejjj, daj se pomarudzić czasami:evil_lol: Rose_ napisał(a):Hahaha, no właśnie. A dziewczyny na filmikach świetne. :loveu: Witamy u nas:) dziękujemy, w sygnaturze skrót zdjęciowy;) Igiełka napisał(a):Witamy się- buziaki przesyłamy i Serdecznie Pozdrawiamy :):) oo to szkoda że jeszcze śnieg u Was Cześć Igiełko:loveu: magdaww1 napisał(a):Witam maluszki w "piękną" niedzielę. Fajnie na Was popatrzeć :loveu: Szczęśliwe psy :) Cześć Magda:) Miło, że do nas wpadłaś, na chiportalu byłam w Waszej galerii, ale coś się popsuło i portal mi nie działa od kilku dni:roll: Dziękujemy za komplement:lol: Miłego dnia dziewczynki, my dziś lecimy na wizytkę do Aronka i Carmelci:multi: Quote
Pegaza Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 A ja od poniedzialku robie wędrowki po sklepach marketach i nosze juz torby.. bo mam gosci w 1 dzien świąt wiec cos im trzeba naszykowac(11 osob) najbardziej sie boje soboty bo musze skoczyc do Auchan i mam wizje dlugiego ogonka do kasy a ja tego nie lubie... a jeszcze chate nie ogarnelam..ale w sumie nie bede gruntownie sprzatac bo ja jestem przed remontem.. a Ty jak tam z porządkami i swietami wybierasz sie do mami?:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 deer_1987 napisał(a):Ale Wam fajnie z ta wizyta :loveu: Też się cieszę:) Pegaza napisał(a):A ja od poniedzialku robie wędrowki po sklepach marketach i nosze juz torby.. bo mam gosci w 1 dzien świąt wiec cos im trzeba naszykowac(11 osob) najbardziej sie boje soboty bo musze skoczyc do Auchan i mam wizje dlugiego ogonka do kasy a ja tego nie lubie... a jeszcze chate nie ogarnelam..ale w sumie nie bede gruntownie sprzatac bo ja jestem przed remontem.. a Ty jak tam z porządkami i swietami wybierasz sie do mami?:) Ja mieszkani teraz mam ogarnięte, bo siedzę w domu;) A święta u mojej Mami, u Teściowej, u mojego Ojca, więc nieszykuję w domciu nic specjalnego;) Nie zazdroszczę, ja jakoś nie lubię do auchana jeździć:roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 No i mamy termin operacji na 10.04. w piątek jedziemy na badania, bo Dee ma jakiś gorszy okres, więc ja już mam stres jak nie wiem.. już mi gula w gardle stoi:placz: W czerwcu dopiero miną 2 lata jak jest ze mną... chciałam bym, żeby była jeszcze z 10:roll: To będzie straszny tydzień:roll: Quote
Oscar Patric Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 deer_1987 napisał(a):Bedziemy trzymac kciuki! My także:) Quote
Pegaza Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ramona ale co konkretnie beda jej robic? kroic tego guza? sie masz fajnie a ja mam problem gdzie ja ich posadze..kuna chyba szwagierka krzesla przywiezie sobie ze soba..:roll: Quote
magdaww1 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Biedna, malutka kruszynka:-( Także trzymam kciuki za jej zdrówko:happy1: będzie dobrze, zobaczysz. Quote
Monika_tbg Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 trzymamy mocno zaciśnięte kciuki wszystko będzie dobrze napewno Quote
andegawenka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Bedzie dobrze, nie martw się, moja miała 7 zabiegów. Trzymam kciuki...:iloveyou: Quote
monia&nero Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):No i mamy termin operacji na 10.04. w piątek jedziemy na badania, bo Dee ma jakiś gorszy okres, więc ja już mam stres jak nie wiem.. już mi gula w gardle stoi:placz: W czerwcu dopiero miną 2 lata jak jest ze mną... chciałam bym, żeby była jeszcze z 10:roll: To będzie straszny tydzień:roll: już teraz zaczynamy trzymać kciuki za Dee Quote
Recommended Posts