Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Vilenko ja mieszkam na ul.Tuwima ;)
I tu chodzę na spacerki:lol:
Mnie też łatwo rozpoznać - ale ja nie robię takich tras jak Wy:evil_lol:[/QUOTE]
To mamy do siebie 3min.autem bądź 15minut z buta :D Zapraszam na kawę z dziewczynkami :)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczna kruszynka i jaka grzeczniutka :cool3::lol:
A tak moje "chomiki" jak to ktoś ujął siedzą u weta

piękne i jakie zgrane :loveu: w sytuacjach niepewnych najlepiej trzymać się razem hihi :eviltong::evil_lol:

Posted

Ja przed chwilą wróciłam od weta z Tequilką. Dostała pastę na robaczki - szczepienie dopiero za 7-10dni. Stan techniczny ogólnie bardzo dobry - tylko zęby do niewielkiego remontu bo trochę kamyczka nazbierały (a jeden z przodu chyba trzeba będzie usunąć bo się rusza). Pazurki obcięte i od razu lepiej wygląda. Ona ma pazurki jasne więc dobrze się obcina. Miała mierzoną temperaturę i była osłuchiwana oraz "obmacywana" :) Mój nieoceniony wet nie wziął ani grosza.
Tekilka jest odważnym pacjentem - cierpliwie się poddawała wszelkim zabiegom - złoto nie pies.
Lusi już się trochę przełamała, a Tequila zaczepia ją przysiadami do zabawy.
Zaraz będą zdjęcia.

Posted

Vilenko jasne :evil_lol:

Igiełko no nie taka kruszynka;) ale grzeczniutka wyjątkowo:loveu:
Moje panny razem, jedna broni drugiej, a w zasadzie Dee całego stadka:loveu::loveu: moja:loveu::loveu:

Aguś super wieści!! :loveu: Czekam na zdjęcia z niecierpliwością:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Ja przed chwilą wróciłam od weta z Tequilką. Dostała pastę na robaczki - szczepienie dopiero za 7-10dni. Stan techniczny ogólnie bardzo dobry - tylko zęby do niewielkiego remontu bo trochę kamyczka nazbierały (a jeden z przodu chyba trzeba będzie usunąć bo się rusza). Pazurki obcięte i od razu lepiej wygląda. Ona ma pazurki jasne więc dobrze się obcina. Miała mierzoną temperaturę i była osłuchiwana oraz "obmacywana" :) Mój nieoceniony wet nie wziął ani grosza.
Tekilka jest odważnym pacjentem - cierpliwie się poddawała wszelkim zabiegom - złoto nie pies.
Lusi już się trochę przełamała, a Tequila zaczepia ją przysiadami do zabawy.
Zaraz będą zdjęcia.

Posted

Frida? :) Och ona się nie dogadała - ona sobie go podporządkowała i zgapia od niego wszystko:evil_lol: A nowi Państwo mówią : "że czują jakby była u nich od zawsze":loveu:
Generalnie są ogromnie zadowoleni!:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Monia ja akurat prawie cały dzień w domku:loveu:[/QUOTE]
aj to zazdraszczam! ja mialam potworny dzien w pracy ale Nerus i czilkowe zdjecia poprawily mi humor :p:p