Vilena Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Vilenko ja mieszkam na ul.Tuwima ;) I tu chodzę na spacerki:lol: Mnie też łatwo rozpoznać - ale ja nie robię takich tras jak Wy:evil_lol:[/QUOTE] To mamy do siebie 3min.autem bądź 15minut z buta :D Zapraszam na kawę z dziewczynkami :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Heheh, z dziewczynami mówisz? ;) coś czuję, że terrorystka Dee chyba nie będzie zachwycona;PP Quote
Igiełka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 śliczna kruszynka i jaka grzeczniutka :cool3::lol: A tak moje "chomiki" jak to ktoś ujął siedzą u weta piękne i jakie zgrane :loveu: w sytuacjach niepewnych najlepiej trzymać się razem hihi :eviltong::evil_lol: Quote
Agnieszka Co. Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ja przed chwilą wróciłam od weta z Tequilką. Dostała pastę na robaczki - szczepienie dopiero za 7-10dni. Stan techniczny ogólnie bardzo dobry - tylko zęby do niewielkiego remontu bo trochę kamyczka nazbierały (a jeden z przodu chyba trzeba będzie usunąć bo się rusza). Pazurki obcięte i od razu lepiej wygląda. Ona ma pazurki jasne więc dobrze się obcina. Miała mierzoną temperaturę i była osłuchiwana oraz "obmacywana" :) Mój nieoceniony wet nie wziął ani grosza. Tekilka jest odważnym pacjentem - cierpliwie się poddawała wszelkim zabiegom - złoto nie pies. Lusi już się trochę przełamała, a Tequila zaczepia ją przysiadami do zabawy. Zaraz będą zdjęcia. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Vilenko jasne :evil_lol: Igiełko no nie taka kruszynka;) ale grzeczniutka wyjątkowo:loveu: Moje panny razem, jedna broni drugiej, a w zasadzie Dee całego stadka:loveu::loveu: moja:loveu::loveu: Aguś super wieści!! :loveu: Czekam na zdjęcia z niecierpliwością:evil_lol: Quote
andegawenka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Jeszcze zagubiona:shake: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01288.jpg Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Ja przed chwilą wróciłam od weta z Tequilką. Dostała pastę na robaczki - szczepienie dopiero za 7-10dni. Stan techniczny ogólnie bardzo dobry - tylko zęby do niewielkiego remontu bo trochę kamyczka nazbierały (a jeden z przodu chyba trzeba będzie usunąć bo się rusza). Pazurki obcięte i od razu lepiej wygląda. Ona ma pazurki jasne więc dobrze się obcina. Miała mierzoną temperaturę i była osłuchiwana oraz "obmacywana" :) Mój nieoceniony wet nie wziął ani grosza. Tekilka jest odważnym pacjentem - cierpliwie się poddawała wszelkim zabiegom - złoto nie pies. Lusi już się trochę przełamała, a Tequila zaczepia ją przysiadami do zabawy. Zaraz będą zdjęcia. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Andegawenko leżała na stoliku bez kocyka... ;) dlatego była średnio zadowolona :) Quote
Agnieszka Co. Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Asystentki w kuchni Tak Tequilka ładnie prosi: Reszta będzie później, bo muszę synowi pomóc w angielskim. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Ona jest genialna:loveu::loveu::loveu: jak tu się nie zakochać ?:loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Asystentki w kuchni Tak Tequilka ładnie prosi: Reszta będzie później, bo muszę synowi pomóc w angielskim. :loveu::loveu::loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Zapomniałam napisać, że waży równe 3 kg - ale nie wiem skąd się ta waga bierze - ona jest mała, zgrabna i bardzo proporcjonalnie ukształtowana :) Idę do zeszytów - narazie Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Nie powiem robi panienka wrażenie;) 3kg to nie dużo :) P.s. Miłej nauki ;) Quote
mshume Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Piękna Tekilka, ten kolor nazywa się isobel :) Podoba mi się też imię Frida :) Słodka z niej malizna. A jak dogadała się z psiakiem rezydentem? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Frida? :) Och ona się nie dogadała - ona sobie go podporządkowała i zgapia od niego wszystko:evil_lol: A nowi Państwo mówią : "że czują jakby była u nich od zawsze":loveu: Generalnie są ogromnie zadowoleni!:loveu: Quote
mshume Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 To bardzo się cieszę :) Teraz szukamy idealnego domku dla Tekilki :). Quote
andegawenka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='mshume']To bardzo się cieszę :) Teraz szukamy idealnego domku dla Tekilki :).[/QUOTE] Dla Tekilki?:hmmmm: idę na plaskate:scared: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Ahahaha Andegawnko nie uciekaj czasem:D Quote
monia&nero Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ja cie ale się naczytałam! Czy wy wolne od pracy macie czy co ? :) Piękne cziłkowe zdjęcia!!!! Pozdrawiam Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Monia ja akurat prawie cały dzień w domku:loveu: Quote
monia&nero Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Monia ja akurat prawie cały dzień w domku:loveu:[/QUOTE] aj to zazdraszczam! ja mialam potworny dzien w pracy ale Nerus i czilkowe zdjecia poprawily mi humor :p:p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 To bardzo nam miło:loveu: Zapraszamy jak najczęściej:multi: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='andegawenka']Dla Tekilki?:hmmmm: idę na plaskate:scared:[/QUOTE] Jak biegusiem uciekasz:crazyeye:Podoba Ci się Tequilka co? I boisz się siebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Wreszcie ktoś to powiedział na głos!:D Quote
Recommended Posts