ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Frida już podbiła serce i Panci i Pana:loveu: Nawet większego kolegę sobie ustawiła dość mocno:evil_lol: Koleżanka jest zakochana w niej, ale chi- maniakiem jeszcze chyba nie jest:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 I co to za śmianie się z Gremlinków hmm??:D Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Frida już podbiła serce i Panci i Pana:loveu: Nawet większego kolegę sobie ustawiła dość mocno:evil_lol: Koleżanka jest zakochana w niej, ale chi- maniakiem jeszcze chyba nie jest:lol:[/QUOTE] Będzie.To tylko kwestia czasu:lol: Się nie śmieję z gremlinków:evil_lol: Quote
taxelina Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ale masz maly transportrek! Ja zadnego dla Milki nie znalazlam wszystkie torby itp to max do 40 cm a ona ma 51 :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Ten ma 50cm, jest miękki i łatwy w utrzymaniu:) Ja mam "L" może gdzieś byłby "XL"? Nie wiem. Quote
taxelina Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ten ma 50cm, jest miękki i łatwy w utrzymaniu:) Ja mam "L" może gdzieś byłby "XL"? Nie wiem.[/QUOTE] Ale pewnie za niski bylby :diabloti: Wezme Milke na rece i tyle :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Przytulisz ją do siebie i najlepiej;) Quote
Pegaza Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Psiaki wola chyba wetke od swojej panci hhihi http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01301.jpg jakie zdziwione gdzie przybyly;) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01290.jpg rudzielec tez fajny ale Twoje fajniesze:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Chiquitka uwielbia wetkę i ogólnie wszystkich - zawsze szuka kto ją weźmie na ręce:D Nie zdziwione, to raczej niezadowolenie;) Dziękuję :) miło, że Ci się podobają:) Quote
Vilena Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Oooo Med-Wet :evil_lol: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01290.jpg One wszystkie mieszczą się do jednego transportera? :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Tak, nasz ulubiony wet:loveu: Pewnie, że się mieszczą i mają całkiem sporo miejsca:evil_lol: jeszcze jedna "kilogramówka" by weszła:loveu: (Gosiu to żadna aluzja:diabloti:) Quote
Vilena Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Nasz też :D Ciekawe co powiedzą jak tam z Bellą wpadniemy :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Hehehe, jak nas widzą i słyszą "nowy psiak", to tylko się śmieją ;) Dzień bez weta dniem straconym :D hehehehe Quote
Vilena Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, jak nas widzą i słyszą "nowy psiak", to tylko się śmieją ;) Dzień bez weta dniem straconym :D hehehehe[/QUOTE] Jak idziemy z Mią to dr.Ziemowit zawsze mówi: "od razu widać kto w domu rządzi" :D Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Chciałabym usłyszeć to kwakanie:evil_lol:[/QUOTE] to zapraszam na sesję kwakania do stolycy ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Hahahha:D Cóż Ci powiem...;) u nas też;) Że też się tam nigdy nie spotkałyśmy :D Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) A tu miejsce do siusiania = stół i pod nim odśnieżone:diabloti::diabloti: wiem, walnięta jestem:loveu: A tak wyglądają w tym momencie moje dzieci:loveu: Jaka mamusia rozsądna, siusialnia pod daszkiem nawet jest dla chiłek :) A gdzie te dzieci? Bo coś ich nie widać w tych pieleszach kocowych :shake: Quote
Vilena Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahha:D Cóż Ci powiem...;) u nas też;) Że też się tam nigdy nie spotkałyśmy :D[/QUOTE] Właśnie... a gdzie to mieszkasz dokładnie? Bo mi się zapomniało (o ile mi pisałaś w ogóle?) :lol: I na spacerze się nie spotkałyśmy... mnie tu łatwo rozpoznać - po psach :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] (...) Byliśmy u weta, Wiki dostała kłuję... ale była nie zadowolona:roll:(... )[/QUOTE] Za co ją tak ukarałaś? ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Vilenko ja mieszkam na ul.Tuwima ;) I tu chodzę na spacerki:lol: Mnie też łatwo rozpoznać - ale ja nie robię takich tras jak Wy:evil_lol: Gosiu... mamy looozną koooo:shake: Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No to pokazujemy Fridę (druga dziewczynka, która jechała z nami:loveu:) A tak moje "chomiki" jak to ktoś ujął:eviltong: siedzą u weta:diabloti: (...) Ale malizna z tej Fridzi. O różowe szczekające torbiszcze. No identyczne jak moje :crazyeye: Zawartość też podobna :eviltong: Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Frida już podbiła serce i Panci i Pana:loveu: Nawet większego kolegę sobie ustawiła dość mocno:evil_lol: Koleżanka jest zakochana w niej, ale chi- maniakiem jeszcze chyba nie jest:lol:[/QUOTE] ale na dobrej drodze do ześwirowania ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Frida ma 2,7kg ;) Hehehehe - pokaż, pokaż :D Quote
Recommended Posts