Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aguś ona jest BOSKA:loveu::loveu: Dużo zdjęć zamawiam - ale całej trójeczki:loveu:

Gosiu...:mad: jak już masz wracać z 3 to nie widzisz moich wpisów co??:eviltong::evil_lol:
Ale spokojnie... ja Ci przypomnę:diabloti: post nr #2973

cytuję :
"
Gosiu... :loveu:
Dee jest maleńka, ma 1kg (teraz 1,1kg ale ma schudnąć:roll:), dlatego jest taka nietypowa..pokurczona ciut i zołza straszna:eviltong: hiehiehie
Mikrówcia jest śliczna, liczę na więcej zdjęć całej 5 :razz:
A Ty masz hodowle czy wszystkie z jakąś przeszłością?
Nieeee... wrócisz z 5... tylko 2 będą pluszowe:evil_lol::evil_lol: hihihih powiedz, że masz czas:calus::calus: heheheh
Czemu napisałaś, ze Misieńka śleputka?

800km, zawitałam w Wawie i wróciłam do domciu i gdyby nie te śnieżyce to było by cudnie;-) "

Koniec cytatu:diabloti: hehehehehe:eviltong:

Chudość nie jest w modzie:placz: powiedz, że nie:eviltong: hahahaha
A pewno, że chwalipięta, w końcu wiozłam księżniczki to co się mam kryć:diabloti::cool3:
A technikę ewentualnie mogę pozwolić Ci użyć:eviltong:
Jestem kochana nie?:evil_lol:

Zuziu piękności normalnie:loveu: Witamy Cię i prawie Pciółkę...hmmm:evil_lol:

Asiorku nie mów - chora jestem na niego:placz: ale nie mogę go adoptować:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Asiorku nie mów - chora jestem na niego:placz: ale nie mogę go adoptować:placz::placz::placz:[/QUOTE]

Asia - gdy sie dowiedzialam, że mały jedzie na DT do Krakowa to byłam pewna że do Ciebie :)

Rami - mały będzie bliżej nas :)

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Dee jest maleńka, ma 1kg (teraz 1,1kg ale ma schudnąć:roll:), dlatego jest taka nietypowa..pokurczona ciut i zołza straszna:eviltong: hiehiehie
Nieeee... wrócisz z 5... tylko 2 będą pluszowe:evil_lol::evil_lol: hihihih powiedz, że masz czas:calus::calus: heheheh

800km, zawitałam w Wawie i wróciłam do domciu i gdyby nie te śnieżyce to było by cudnie;)[/QUOTE]

Wreszcie mam chwilę na dłuższy wywód ;)
Dobrze, że wróciłaś cała i zdrowa, bo pogoda była fatalna na tak długie podróże.

Tak, Dee jest mała i grubiutka, jak moja Malunia. Maluio waży teraz ok. 1,3kg, ale jest baaaardzo grubiutka i zdecydowanie powinna schudnąć, ale nie mam serca jej odmawiać, a ona to wykorzystuje zołza mała. Dee ma chyba dysplazję prawego stawu łokciowego, tak?

Edited by Gosiapk
Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'] (...)
Gosiu...:mad: jak już masz wracać z 3 to nie widzisz moich wpisów co??:eviltong::evil_lol:
Ale spokojnie... ja Ci przypomnę:diabloti: post nr #2973

cytuję :
"

800km, zawitałam w Wawie i wróciłam do domciu i gdyby nie te śnieżyce to było by cudnie;-) "

Koniec cytatu:diabloti: hehehehehe:eviltong:
(...) [/QUOTE]

Ale ja właśnie odpisywałam pse Pani, kiedy Pani to pisała :oops::eviltong:
A swoją drogą, to ty przebiegła bestia jesteś, od razu wiedziałaś, że o te pluszaki chodzi :evil_lol:

Posted

Sabinko..:siara: ciiiichutko:evil_lol:

Aguś wiem, ale jakoś mnie to nie pociesza, będzie bliżej, ale nie u mnie..:placz:

Gosiu... moja Gosiu:evil_lol: hihihi
Przebiegła bestia?? Hm... Podoba mi się:loveu::loveu:
Dee ma zwichnięcie wszystkiego co się da - prawda jest taka, że była głodzona całe dzieciństwo, ma nie zrośnięte ciemiączko, żebra niedorozwinięte, łapki wybija jej na bok, tylne też do zrobienia... ogólnie masakra, ale serce bije mocno i to najważniejsze, że w tym obszarze nie ma problemów:loveu: ja ją odchudzam, bo inaczej wózeczek ją czeka..:roll:

Aha, czyli to nie hodowla, tylko wielka miłość do chi:loveu:
Ja bym chciała duuuuuuuuużo zdjęć:multi:
No dobrze, dobrze, to powiedzmy, że ukradnę tylko Malunią?:modla::iloveyou: plosę...:loveu: heheh

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'] (...)
Chudość nie jest w modzie:placz: powiedz, że nie:eviltong: hahahaha
A pewno, że chwalipięta, w końcu wiozłam księżniczki to co się mam kryć:diabloti::cool3:
A technikę ewentualnie mogę pozwolić Ci użyć:eviltong:
Jestem kochana nie?:evil_lol:

Zuziu piękności normalnie:loveu: Witamy Cię i prawie Pciółkę...hmmm:evil_lol: (...) [/QUOTE]

Chudość niestety w modzie na wybiegach dla modelek, na wieszaku łatwiej powiesić ubranie i nie trzeba się męczyć z dopasowywaniem ;) Ale na szczęście ludzie po mału zaczynają normalnieć i np. w Anglii w publicznym głosowaniu do kampanii walentynkowej bielizny wybrano kobietę o rozmiarze 46, to chyba oznaka, że mają dosyć chudości w dobie jedzeniowego dobrobytu.:eviltong:

Masz rację, w końcu nie każdy ma okazję wozić chiksiężniczki. Bały się chilaski w drodze? Jakie mają charakterki? No i gdzie te obiecane zdjęcia chi od koleżanki, hę? :mad:

Technikę muszę zapamiętać przy następnej psiej anginie się przyda, tylko jakie tabletki do ssania wykorzystać?

Jesteś baaardzo kochana :loveu:

O co chodzi z tą Pciółką? :???: coś niekumata jestem :roll:

Posted

[quote name='Asior']Chiquita&DeeDee ja jestem ciekawa "moich" cziłek które przyjadą w piątek.. jeden chłopaczek ponoć głuchy :([/QUOTE]

A ile 'twoich' chiłek przyjedzie?

Posted

Gosiu ja tam chuda nie jestem, ale lubię swoją figurę:diabloti: hehehe wieszaki są beeeee:shake:
Te psiaki są świetne, już się zadomowiły, spały sobie w drodze cichutko:loveu:
Z koleżanką się nie widziałam jeszcze;) dziś idziemy razem do weta umówić sterylkę:)
Ja daję moje tabletki, teraz ssała "Isla" na gardło i kaszelek;)

Pciółka to chiłka Rudej Zuzi:loveu::loveu: kochana taka:loveu::loveu:

Deer ciut nagadane;)

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...)
Gosiu... moja Gosiu:evil_lol: hihihi
Przebiegła bestia?? Hm... Podoba mi się:loveu::loveu:
Dee ma zwichnięcie wszystkiego co się da - prawda jest taka, że była głodzona całe dzieciństwo, ma nie zrośnięte ciemiączko, żebra niedorozwinięte, łapki wybija jej na bok, tylne też do zrobienia... ogólnie masakra, ale serce bije mocno i to najważniejsze, że w tym obszarze nie ma problemów:loveu: ja ją odchudzam, bo inaczej wózeczek ją czeka..:roll:

Aha, czyli to nie hodowla, tylko wielka miłość do chi:loveu:
Ja bym chciała duuuuuuuuużo zdjęć:multi:
No dobrze, dobrze, to powiedzmy, że ukradnę tylko Malunią?:modla::iloveyou: plosę...:loveu: heheh[/QUOTE]

Jeśli te zwichnięcia stawów u Dee nie powodują u niej bólu, to lepiej nie operować.

Co do kradziejstwa Malunia... zastanowię się... ale ... jeszcze raz się zastanowię i ... NIE !!! :evil_lol:

Edited by Gosiapk
Posted

Dee nie wiem ile ma latek, na 1 stronie masz jej historię:roll:
Miała już kilka operacji, żeby mogła chodzić, ale wetów to mam akurat najlepszych jakich mogłam sobie wymarzyć:loveu: dzięki nim Dee jest jaka jest:loveu: z reszta zajrzysz na 1 stronę to się przekonasz..:roll:

Ja też bym nie mogła mieć hodowli... żadnego psiaczka bym nie oddała:diabloti:
A ludzie... ehh potrafią zrobić naprawdę wiele, widziałam co zrobili z moja Dee:placz::placz::placz:

WOW to Misia jest naprawdę Księżniczką :loveu: a ja chce więcej zdjęć:evil_lol:

Zastanów się jeszcze jeden raz, malutki:diabloti: :mad::mad: hahahaha:eviltong:

Oj tam, gadaj, dużo gadaj, ja też gadułą jestem:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...)
Z koleżanką się nie widziałam jeszcze;) dziś idziemy razem do weta umówić sterylkę:)
Ja daję moje tabletki, teraz ssała "Isla" na gardło i kaszelek;)

Pciółka to chiłka Rudej Zuzi:loveu::loveu: kochana taka:loveu::loveu:

Deer ciut nagadane;)[/QUOTE]

Czy ta chiłka koleżanki jest w dobrej formie do sterylki?
I jak Dee sobie radzi z kaszelkiem dzisiaj?

Ruda Zuziu, fajne imię dałaś Pciółce :) A gdzie można zobaczyć to 'latające' stworzenie?

Posted

[quote name='deer_1987']Nie co Ty :) Smieje sie bo mowia ze u mnie duzo stron do nadrabiania a wchodze tu a tu tez troche :)[/QUOTE]

No to mi ulżyło, bo już się zbierałam do edytowania moich postów i wykasowywania do drugiego słowa ;)