EVA2406 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Pipi :) OSOBA o wielkim sercu. Dziękuję Pipi za to co robisz. Quote
Lunavera Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Też oddałam głos na Pipi to Anioł dla Zwierząt oby takich ludzi było jak najwięcej:) Quote
Charly Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 stanowczo powinni na dogo wprowadzić opcję 'lubię to' :) idę zapytać na admini dział, czy to możliwe Quote
itaka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 A ja mam pytanie, czy agitacja przez wysyłanie PW do ludzi z forum, jest dozwolona (nie mówię o kręgu znajomych, z którym się często dyskutuje przez PW). Pytam się bo wiem, że np. na miau nie można i zastanawiam się jak jest tutaj. Quote
omega_m Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Tomo 2']Poznańskie Beagle z panią Wandą Pozdrowionka[/QUOTE] beaglowe mrowisko również oddaje głos na Panią Wandę ;) Quote
UBOCZE Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='itaka']A ja mam pytanie, czy agitacja przez wysyłanie PW do ludzi z forum, jest dozwolona (nie mówię o kręgu znajomych, z którym się często dyskutuje przez PW). Pytam się bo wiem, że np. na miau nie można i zastanawiam się jak jest tutaj.[/QUOTE] Zawsze była i nikt nie mówił, że jest niedozwolona. A w tym miesiącu dostałem na PW agitację zarówno na rzecz Pipi, jak i Pani Wandy... Quote
itaka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Dostałam wiadomość, że nie można agitować przez PW. Więc kłania się teraz kwestia uczciwości. Quote
Patmol Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='itaka']Dostałam wiadomość, że nie można agitować przez PW. i.[/QUOTE] od kogo ta wiadomośc? Quote
Recommended Posts