Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj warto, byłam wczoraj u niego jak zwykle, z daleka mnie witał, a jak się przytula, nie do zapomnienia jak mały kotek/ oby mu się trafił kochający domek, straszny z daleka przy swych gabarytach niezwykłych a cudowny dla domowników, i przyjaciół!

Jego mozliwosći faajnie zaobserwować jak chrupie wielkie wolowe gnaty, jakby kruche ciasteczka maślane! Uwielbiamy go wszyscy łącznie z wetkami!!

Posted

Pokazywalam zdjecia Timcia mojemu mezowi ,tez sie zdziwil ,ze z takiej biedy wyrosl taki sliczny i dorodny kawaler .Moglabym sie gapic na fotke Timusia caly dzien .A ile bym dala ,by sie do niego przytulic ...i wycmokac ten uroczy pychol ...

Posted

jest jeszcze cudniejszy niż na zdjęciach, właśnie byłam z nim w Klinice na kredytowym zabiegu ozonowym , pierwszym z drugiej serii, wetka sprawdziła rankę i była zadowolona z wyniku,zmieniliśmy też zastrzyki na żel, ranka wygląda coraz lepiej i jak nam coś Timo nie wykręci nowego to idzie ku dobremu, to jest najpewniej ostatnia dolegliwość gwiazdora, wszystko już wyleczone, ale ja i tak stale się boję, jutro też jadę bo w końcu może dostanę tego zamówionego manuka, no i zastapię troche Jadzię przy zabawianiu Tima, bo idzie ona do pracy, a ogońska trzeba pilnować/

superowo że mi dzisiaj pomogła cioteczka Korespondentka, to nie musiałam jeżdzić autobusem, wielkie dzięki!!!

teraz ratujemy z koszmaru rodzinkę sunie i 5 szczeniaków z tego samego piekła, strasznie nam potrzebna pomoc, oczywiscie jak zwykle na już,

Posted

Witaj znowu Timolku kochany :loveu:
Gdybym nie była zakochana w Donku z mojego podpisu, to z pewnością zakochałabym się w Tobie :):):)
Nie mogę sie napatrzeć :)

To kiedy robimy Timolkowi pierwsze ogłoszenia ???

Posted

ogłoszenia już można robić, jest piękny i zdrowy,chyba jeszcze trzeba by go wykastrować, ale musi trochę odetchnąć od tego ekspresowego leczenia, może na jego ogłoszenia załapałby się jeszcze jakiś onek z wątku psiaków w potrzebie, zwłaszcza tej gwałtowniejszej?

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
ogłoszenia już można robić, jest piękny i zdrowy,chyba jeszcze trzeba by go wykastrować, ale musi trochę odetchnąć od tego ekspresowego leczenia, może na jego ogłoszenia załapałby się jeszcze jakiś onek z wątku psiaków w potrzebie, zwłaszcza tej gwałtowniejszej?

To zaczynam szukać bazarku ogłoszeniowego :multi:

Posted

No jest, jest, przyjdzie jego wspaniałe 5 minut!!! Dostarcza swej opiekunce nie lada emocji łobuz z tym ogonem, nie dajemy sobie rady, mimo że jest dobrze, Pani Jadzia jest kazdym polizaniem rany, tak przeraŻona że mnie gania tam i spowrotem do GIERAŁTOWIC do gwiazdora, nie jest aż tak żle ale mógłby wreszcie nam dac nieco luzu, i pozwoliĆ się zagoić ogonkowi,

Nareszcie dotarł ten słynny miód manuka, ciekawa jestem czy jest wart swej sławy, znam to ale nie stosowałam bo drogi itrudnozdobyć, ale skoro wetka zaleciła to dla Tima wszystko!!!!

Zaraz tam jadę bo miałam nocny alarm żeTimalski znów daje czadu, i czepia się jak rzep ogona, nie chcemy zakładać opatrunku,bo i tak jest na godzinę maksimum, (choć dwa razy wytrzymał nadzwyczaj długo)a otwarty problemik lepiej sie goi, zwłaszcza że zabezpieczony antybakteryjnie

Wczoraj, pięknie potrafił skorzystać z kojcowej poduszki, przytulał łebsko czarowne do mnie i do poduni i dawał się tak podpieszczać pomrukując jak niedzwiedż w barci miododajnej

Posted

Krakowska wolontariuszka, Foksia i Dżekuś ogłaszała w ostatnich dniach ONka. To młody zdrowy pies który ma już dom. Piszcie szybko do Niej lub dzwońcie, bo telefon cały czas dzwoni a Foksia wszystkich odprawia!! Może Timo znalazłby dom.

Posted

Byłam dzis u niego w gierałtowicach, w niedziele bardzo trudno straciłam mnóstwo czasu na te autobusy, ale warto było , nasmarowany jest pięknie tym miodkiem, a jeszcze przed smarowaniem sprawdziłam w klinice czy to aby ten dobry!

Dziś był kawaler bardzo spokojny, cudnie sie witał nawet bez problemu dał sobie ten ogon posmarować, oby tak dalej, zawiozłam jeszcze jeden kołnierz, ale to juz raczej dla uspokojenia nas obu, że nic nie zostało zaniedbane,bo obie z jadzia nie wierzymy by kołnierz się ostał dłużej jak kilka godzin, a potem polecą z niego plastikowe wióry!dobrze że to prezent od gliwickiej cioteczki!!!

Napiszę do foksi rano, teraz padam a tu jeszcze noc przy guciu biedaku i jego opatrunkach!

Timol wymiziany i wycałowany za wszystkie czasy od was wszystkich! Nie wiem czy jeszcze jest jakiś super lek którego nie dostał ale wart troski naprawdę!!