swagnieszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Witam u Timulka :) Minia, ja myślę, że na koniec roku to Chłopaka już doopkę będzie w Swoim Najukochańszym domku grzał ;) Quote
unixena Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Timulku kochany pokazuj swoj piekny pysio .:razz: Quote
DONnka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Witaj Timolku kochany :loveu: Nie zapomniałam o Tobie :) Przelałam moją stałą za wrzesień :) Dajcie znać na PW cioteczki, jak Timo będzie gotowy do adopcji, to wykupię Mu pakiet ogłoszeń :) Quote
danavas Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 wysłałam na konto Tima 20 zł...oczywiście jak zwykle musiałam namieszać....pomyliłam się i napisałam w tytule na dropsa i lizaka od danavas za wrzesień;) hehehee więc teraz ide przelać dropsowi i lizakowi na ich dobre konto a te 20 zł prosze Timowi zaliczyć :) Quote
Iljova Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Danavas pamiętasz na ilu wątkach bywasz ? Nie tylko Tobie zdarzają się takie pomyłki. Ale wyszło Ci super ;-) Quote
Kava Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 w poniedzialek przeleje dla Timusia wrzesniowa kase... chlopak pieknieje nam coraz bardziej i taki szczesliwy.... az milo patrzec.... wielkie dzieki dla domku i Teresy, bo bez jej zaangazowania tak szybko by do zdrowia nie wrocil.... Quote
unixena Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Zagladam do pieknego kawalera .:loveu: Quote
danavas Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Iljova napisał(a):Danavas pamiętasz na ilu wątkach bywasz ? Nie tylko Tobie zdarzają się takie pomyłki. Ale wyszło Ci super ;-) a bo tak to jest jak chce się w pięc minut ogarnąć obowiązki z całego dnia...a ja powszechnie słynę z tego ze baboki robię więc już nawet mnie to nie rusza...hehehehehe Quote
szafra Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 azalia napisał(a):Odwiedzam Timusia. Ja również z rana! Quote
TERESA BORCZ Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Jestem na krótki wpis, bo pisżę jedną ręką (wypadek i uszkodzenie dotkliwe)a muszę zaraz pędzic do Tmonka, a z nim do weta/ są dobre i złe wieści, złe to takie że timon nie daje sobie absolutnie mimo zastosowania najlepszych i najdroższych leków wyleczyć tego ogonka, prosta sprawa cwaniak na wszystko ma sposób i każdy lek zliże i rankę rozgryza bo przy gojeniu swędzi, ziarnina narasta więcej niż trzeba al skórki za mało aby się zabliznić, od trzech dni trwa walka i próbowanie wszelkich środków jakich jeszcze nie stosowaliśmy, i wszelkich pomysłów znanych nam w okolicy dobrych wetów, ostatnia próba podjęta wymaga maksimum czasu i uwagi , na wszystko się obie zgodziłyśmy by ten ogon ratować, miał zabieg przy premedykacjią, oczyszczenia z nadmiaru ziarniny i próbę zbliżenia brzegów ranki, dostaje najlepsze leki jakie tylko mogą mu pomóc, ostatecznie zawsze można się poddac jak już nic nie da rady ale wykorzystujemy każdą szansę, jest to na końcowym fragmencie ogonka i właściwie nie zaszkodzi stanowi zdrowia amputacja ale jest to nasz ukochany Timo i jeśli jest szansa to ją łapiemy, nie licząc się z trudami dobra wiadomość jest taka : Timo nie ma śladu chorób skórnych, wszystko jest ok, pięknie wygląda i zdziwiła się wetka Sylwia która go przyjmowała i zaleciła badania po ustabilizowaniu się nieco jego sytuacji/ zostały wykonane badania i są wg opini wetki bardzo dobre, nie ma nic podejrzanego, i czegoś co wymagałoby jakiejś interwencji by podnieść lub zmniejszyć parametry, jak ochloniemy z tym ogonem to zrobimy jeszcze dodatkowe, nie konieczne, badanie moczu, modzele miekkie jak aksamit, wnet zarosną/ uszy wyleczone, oczy też , ale dalej dbamy o nie aby nic nie wróciło/ Timo pięknie wygląda, przytył 5 kg, był też ważony, je pięknie i zawsze to co mu najbarziej potrzebne, teraz zajmujemy się tylko tym ogonem i potrzebujemy kciuków i dużo dobrych fluidów aby się zmiłował i dał spokój ogonowi, muszę się nauczyć znowu domięśniowych zastrzyków, albo 10 dni go codziennie wozić do weta, siedzimy przy nim stale i pilnujemy na zmianę ale najgorsza jest noc/ pędze jak wrócę to pomyśle jak wstawić wyniki badan i rachunki, teraz pędzę do Timona, prawdopodobnie do wieczora, ale powiem wam że nie wiele widziałam tak pieknych i mądrych psów!!!! Quote
zioberek87 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 witam Timusie,cotam chłopaku u ciebie???:) Quote
Cantadorra Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Tak Tereniu, to musi byc mocno uciążliwe non stop pilnować psa. Tego nie da się zrobić. Cholerka, Timo sam sobie teraz najwięcej szkodzi. Szkoda, że nie sposób mu tego wytłumaczyć. Tereniu, trzymam kciuki i wysyłam moc pozytywnych myśli :) Musi być dobrze. Quote
DONnka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dziękujemy cioteczce Teresie za wieści o Timo :) Życzymy, aby Jej ręka szybko wróciła do pełnej sprawności:) Wysyłamy dobre fluidy i trzymamy kciuki za ogonek Timolka :):):) Niech już się wreszcie zagoi :modla: :modla: :modla: Quote
Kava Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 i my zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia.... zarowno cioteczce Teresie jak i Timo a moze sprobowac zalozyc mu kaganiec, zeby nie lizal rany? to troche brutalne, ale tak na krotko, aby miala czas sie zasklepic...? Quote
Iljova Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Oj Timusiu co Ty wyrabiasz łobuzie ? Zostaw ten ogonek, bo musi się ładnie zagoić ! Przesyłam mnóstwo pozytywnej energii aby Timo przestał zajmować się ogonkiem i żeby szybko mu się ten ogonek zagoił :-) Quote
Cantadorra Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Tereniu, gdzies pewnie mi umknęło, a może dać Timusiowi coś na uspokojenie? Może to jest na tle nerwowym? Jeśli już nie dostał oczywiście. Quote
danavas Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Witam Timusia i proszę Was cioteczki zerknijcie tu: http://www.dogomania.pl/threads/214171-Oskalpowane-cia%C5%82ko-Michaela...wpad%C5%82-pod-kombajn?p=17585100#post17585100 Quote
azalia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Teresko,niech ręka wraca szybko do formy,a tego ogona nie da się czymś obwiązać?pewnie ze wszystkim sobie cwaniak radzi,a kołnierz nosił? Quote
Recommended Posts