TERESA BORCZ Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Potrzebne deklaracje jak najszybciej, bo przedłuży się pobyt Timo tam gdzie jest, a niektorzy wiedzą co to znaczy, mam budę dobrą , dużą ,ocieploną bez kosztów, gdyby zrobiona nam w jakiś sposób nie odpowiadała!!!! Quote
dorobella Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ja też uważam,że wymaz z kilku miejsc i im większy ilość antybiotyków w antybiogramie tym lepiej. Miarodajny wymaz jest taki,gdzie miejsce zeskrobin nie miało styczności np. z antybiotykiem ok. 14 dni. A nie wiadomo na co bakterie są wrażliwe. Quote
Julia84 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Na dzień dzisiejszy nie ma narazie nowych wpłat. Porozsyłałam pw z kontem do wszystkich cioteczek, które deklarowały jakas wpłatę. DonKO oczywiscie jak tylko pieniążku wpłyną - uzupełniam post rozliczeniowy i daję też znać o nowych $ w treści wątku. Ale rzeczywiscie trzeba jeszcze szukać chocby 5 - złotowych deklaracji stałych, bo to jest teraz najważniejsze... Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 niestety bez deklaracji nie pojedzie na dt :( Quote
Julia84 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Na chwilę obecną nie mamy nawet na 1 miesiąc hotelikowania... Czy są w ogóle jakieś plany gdzie psiak pojedzie? Ile bedzie kosztował miesiąc pobytu w hotelu? Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Julia84 napisał(a):Na chwilę obecną nie mamy nawet na 1 miesiąc hotelikowania... Czy są w ogóle jakieś plany gdzie psiak pojedzie? Ile bedzie kosztował miesiąc pobytu w hotelu? musi miec 250 na dt + kase na leczenie Quote
Kava Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 dziekuje za zaproszenie unixena... przeczytalam caly watek od deski do deski.... zajelo mi to tyle czasu, ze system mnie wyrzucil i musialam sie na nowo zalogowac watek jest bardzo emocjonalny i pelen zaangazowanych dobrych duszyczek, ktore robia wszystko aby biedakowi pomoc... jednoczesnie napelniony informacjami i poradami leczniczymi itd.. kazdy stara sie na swoj sposob to najlepsze rozwiazanie zalesc, aby szybka i nieskomplikowana pomoc dla Timo przyniosla mu wreszcze ulge.. niezaleznie od tego przepisow nie da sie przegiac i do czwartku albo piatku pies musi pozostac w tej kwarantannie.... poniewaz jest deklaracja przejecia oplaty za pierwszy miesiac i dalsze deklaracje stale oraz jednorazowe to nic nie stoi na przeszkodzie aby Timo najpozniej w piatek pojechal do DT... Jezeli Teresa zajmie sie jego rekonwalescensja to zafunduje zestaw srodkow przez nia polecanych i stosowanych... Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='Kava']dziekuje za zaproszenie unixena... przeczytalam caly watek od deski do deski.... zajelo mi to tyle czasu, ze system mnie wyrzucil i musialam sie na nowo zalogowac watek jest bardzo emocjonalny i pelen zaangazowanych dobrych duszyczek, ktore robia wszystko aby biedakowi pomoc... jednoczesnie napelniony informacjami i poradami leczniczymi itd.. kazdy stara sie na swoj sposob to najlepsze rozwiazanie zalesc, aby szybka i nieskomplikowana pomoc dla Timo przyniosla mu wreszcze ulge.. niezaleznie od tego przepisow nie da sie przegiac i do czwartku albo piatku pies musi pozostac w tej kwarantannie.... poniewaz jest deklaracja przejecia oplaty za pierwszy miesiac i dalsze deklaracje stale oraz jednorazowe to nic nie stoi na przeszkodzie aby Timo najpozniej w piatek pojechal do DT... Jezeli Teresa zajmie sie jego rekonwalescensja to zafunduje zestaw srodkow przez nia polecanych i stosowanych... na 2 miesiace ma zapewniony dt a co potem? ludzie zmyja sie z watku bo psiak bedzie bezpieczny a my znowu pozostaniemy z dlugami tak jak za Rysia i Romusia...dług 3000 za hotel http://www.dogomania.pl/threads/198134-Rysio-i-Romuś-w-hoteliku.Brak-deklaracji-dług-w-hotelu-wynosi-już-ponad-2000zł-(?highlight=rysio+romus Quote
Julia84 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 To prawda, psiak powienien zebrac komplet deklaracji, bo potem bedzie problem... :-( Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Polski Owczarek Nizinny popada w depresje..... musismy Mu pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/2113...8#post17268598 Quote
unixena Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Kochani reklamujcie Tima na FB http://www.facebook.com/profile.php?id=100000956353471#!/event.php?eid=183712198355445 Quote
Vutz Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Julia84 napisał(a):To prawda, psiak powienien zebrac komplet deklaracji, bo potem bedzie problem... :-( co oznacza "komplet deklaracji" ? dwa miesiące pobytu teoretycznie ma zapewnione, a potem...? no i leczenie jeszcze... a co się stanie jeśli więcej finansów nie znajdzie się dla niego? co z nim będzie? czy grozi mu wtedy pojechanie do schroniska? Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Vutz napisał(a):co oznacza "komplet deklaracji" ? dwa miesiące pobytu teoretycznie ma zapewnione, a potem...? no i leczenie jeszcze... a co się stanie jeśli więcej finansów nie znajdzie się dla niego? co z nim będzie? czy grozi mu wtedy pojechanie do schroniska? musimy miec uzbierane 250 zl...kto potem dolozy jak zabraknie? Quote
Vutz Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 to znaczy, że potrzeba STAŁYCH DEKLARACJI na kwotę min. 250zł./m-c ? no to mamy niezbyt wiele... aha, to znaczy że bardziej optujemy za DT w Gierałtowicach - czyli że u Czarodziejki nieaktualne, tak? przyznam się szczerze, że troszkę mi się to już pogmatwało... Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Vutz napisał(a):to znaczy, że potrzeba STAŁYCH DEKLARACJI na kwotę min. 250zł./m-c ? aha, to znaczy że bardziej optujemy za DT w Gierałtowicach - czyli że u Czarodziejki nieaktualne, tak? przyznam się szczerze, że troszkę mi się to już pogmatwało... nie mozemy narazac innych staruszkow u Czarodziejki Quote
maggiejan Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Niestety, dziewczyny mają rację bojąc się wziąć na siebie kolejne zobowiązanie bez deklaracji... Dopóki pieniądze się nie znajdą wykorzystajcie to co jest na leczenie go (czy w tym schronie to będzie możliwe?). Wysłałam 30zł (to za 3 miesiące, ale może dam radę wysyłać więcej niż 10zł na miesiąc). Quote
maggiejan Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Czy piesek ma jakiś banerek, bo chciałam wstawić do mojej sygnatury? Quote
Cantadorra Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Wysłałam psiakowi 300 zł. Chciałam zapytać, czy wobec tego, że pies nie jedzie, to pieniądze będą przeznaczone na leczenie? Nie sądzę jednak, że w schronie będzie możliwe zadbać odpowiednio o psa z wiadomych względów. Wysłałam z intencją na DT. Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Cantadorra napisał(a):Wysłałam psiakowi 300 zł. Chciałam zapytać, czy wobec tego, że pies nie jedzie, to pieniądze będą przeznaczone na leczenie? Nie sądzę jednak, że w schronie będzie możliwe zadbać odpowiednio o psa z wiadomych względów. Wysłałam z intencją na DT. nie jest powiedziane, ze nie jedzie, tylko ze musimy dozbierac deklaracje zeby potem nie zostac z psiakiem na lodzie :( Quote
Cantadorra Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 BUDRYSEK napisał(a):nie jest powiedziane, ze nie jedzie, tylko ze musimy dozbierac deklaracje zeby potem nie zostac z psiakiem na lodzie :( Rozumiem, trzymam kciuki. Zebranie deklaracji to najtrudniejsza część wszystkiego......... Naprawdę rozumiem. Quote
TERESA BORCZ Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 mój podopieczny znalazł domek, moja skromniutką deklaracje przenoszę na Oneczka, choć, to tylko 10zl ale sporo wydatków związanych z dożywieniam i częściowo leczeniem przejmę na siebie, , mam też dodatkową wolontariuszkę z Knurowa ktora pomoże w troskliwym doglądaniu psika, jutro postaram się podejść do tej super nowoczesnej kliniki i wytargować specjalną taryfę na leczenie Timo jako pierwszego bezdomniaka pod opieką wielkich serc na tym terenie, może się coś uda?? Trzeba ściągnąć wiecej cioteczek i wujaszków!!!Nie ma za wiele czasu, wyjazd do "schroniska" jest 100% równoznaczny z TM, a Timo mlody i da sie pieknie i szybko wyleczyć!!!! Quote
danavas Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 nie pozwólmy aby znalazł się w schronie....moja stała deklaracja 20 zł...proszę o nr konta Quote
fochu Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='unixena']Kochani reklamujcie Tima na FB http://www.facebook.com/profile.php?id=100000956353471#!/event.php?eid=183712198355445 udostępnione Nie wiem jak pomóc ,baner zrobić mogę ,allegro też Quote
Recommended Posts