Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka pustka, jaka ???? :crazyeye::crazyeye:
Ja po pracy wpadam do domu i prosto biegnę do komputera i już jestem. Wymaz trzeba zrobić jak najszybciej !!! Na antybiogram czeka się najkrócej jakieś 24 godziny, a jeszcze jak trzeba dodatkowo odizolować i poprzesiewać, wyhodować to co wyrosło to następne kilka dni ......cierpienia i drapania !
Jak się czuje nasz Timo dzisiaj ?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK, OK... ja cały dzień (mam urlop) plackiem siedzę przy kompie... i kombinuję jak koń pod górkę.
Zatem jak od 13.30 do 17.00 nie było wpisów... to wydawało mi się, że jest pustka.
Wyleciało mi, że przecież do pracy trzeba chodzić... :)
No jak on się dziś czuje nie wiem... może Klaudus_ albo Budrysek coś wieczorkiem powiedzą nam.
Klaudus_ - wczoraj chyba - miała podejśc do niego i jakimiś preparatmi zmniejszajacymi świąd go spryskać,
ale czy była to nie mam niestety bladego pojęcia.
Musimy czekać na te dwie cioteczki, aż się odezwą.

Posted

Ja tez caly czas tu podgladam czy cos idzie do przodu w sprawie Timcia .Przeslalam 50zl na konto oneczkowi .Jak sobie pomysle ,jak bardzo musi bidulek tam cierpiec .Ta skora i te chore uszki ....tak bardzo mi go zal ...

Posted

Vutz napisał(a):
No czekamy na wieści od Kaludus_ ewentualnie Budrysek (co do psiaka) i cioteczki Teresy w sprawie DT.

ja dzisiaj caly dzien w trasie, jutro tez...nie ma kiedy podjechac do punktu :(
moze Klaudia byla?

Posted

dobrze by było... :) miała jakieś preparaty przeciw świądowe zabrać ze sobą i małego spryskać...
fajnie byłoby też skorzystać z rady cioteczki Telimeny...:) ona wetka - jak pisała UNIXEN

Posted

Zagladam do Timcia ...zeby tylko cos ruszylo w jego sprawie .:roll:....ciotki kochane zorganizujcie jakos ten wymaz ze skory i uszkow.:modla:..kazdy dzien zwloki to meczarnie dla psa .

Posted

unixena napisał(a):
Zagladam do Timcia ...zeby tylko cos ruszylo w jego sprawie .:roll:....ciotki kochane zorganizujcie jakos ten wymaz ze skory i uszkow.:modla:..kazdy dzien zwloki to meczarnie dla psa .

no tylko cioteczka Klaudus_ musi się odezwać i szepnąć nam co tam u naszego ON-ka
z tego co ostatnio pisała to miała podejśc do jakiegoś vet'a i wziąć coś przeciwświądowego i opryskać Małego, ale... nie mam pojęcia czy była już, czy nie...
bo nic nie pisze...
Budrysek w trasie - to wnioskuję, że może jakiś urlop albo coś tam inszego... ale zagląda.

Posted

Ja też zaglądam,ale mam na obecną chwilę 16 psów w domu, 10 w schronisku - kilka które chcą oddać właściciele i się gimnastykuję.
Byłam u chłopaka oczywiście.
Trzyma się nieźle, choć skóra Go swędzi.
Zakropiłam oczy,bo ropiały, spryskałam rany i zakropiłam uszka.
Ma jeszcze tydzień kwarantanny.
Dzisiaj do późna pracuję,ale w poniedziałek pojadę zrobić te same zabiegi.
Chłopak bardzo smutny niestety...
Pewnie tęskni...
Zwierzaki mają to do siebie,że pomimo ,iż dostają od właścicieli tylko baty,biedę i poniżenie to i tak kochają...
Widać skóra Go swędzi,bo ją podgryza i robią się ranki.

Posted

[quote name='unixena']ciotki kochane zorganizujcie jakos ten wymaz ze skory i uszkow.:modla:..kazdy dzien zwloki to meczarnie dla psa .
Postaram się to załatwić w poniedziałek.

Posted

[quote name='Klaudus__']Ja też zaglądam,ale mam na obecną chwilę 16 psów w domu, 10 w schronisku - kilka które chcą oddać właściciele i się gimnastykuję.
Byłam u chłopaka oczywiście.
Trzyma się nieźle, choć skóra Go swędzi.
Zakropiłam oczy,bo ropiały, spryskałam rany i zakropiłam uszka.
Ma jeszcze tydzień kwarantanny.
Dzisiaj do późna pracuję,ale w poniedziałek pojadę zrobić te same zabiegi.
Chłopak bardzo smutny niestety...
Pewnie tęskni...
Zwierzaki mają to do siebie,że pomimo ,iż dostają od właścicieli tylko baty,biedę i poniżenie to i tak kochają...
Widać skóra Go swędzi,bo ją podgryza i robią się ranki.

Klaudus_ kochana jesteś! Nie miałam pojęcia, że masz robotę tego kalibru...:-o

Czekamy na poniedziałkowe wieści od chłopaczka. :)