Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vutz napisał(a):
Merys - zaproś znajomych i przyjaciół na wątek. Nagłośnij TIMO - jeśli możesz.

Z waszego rejonu jest bardzo biedny Bambus (link w podpisie bela51) ... oby z nim się udało !

Wiem, spojrz na moja sygnaturke.
Timo ma wydarzenie na fb? Jesli tak, to prosze o linka.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co czytałam to ma wydarzenie na fb ... tylko, że się kompletnie nie znam - nie poruszam się tam zupełnie. W treści postów trzeba by pogrzebać - dziewczyny robiły.

CIOTKI - Merys potrzebuje link do wejściana fb !!!!!

Posted

napisałam bardzo dużo pw do znajomych cioteczek i wujaszków, sporo jest na urlopach, ale i tak jeszcze się część zjawi, co rzadko zawodzą /

Dzięki Vutz za namiar,ja przelałam 30 zł mojej skromnej narazie deklaracji na 3 miesiące, ? Mam nadzieję że taki piękny, doprowadzony szybko do porządku pies nie będzie długo czekał na nowy dom/

Cioteczki potrzebne jest rozgraniczenie wpłat na jednorazowe i stałe deklaracje,będzie jaśniej, no i poza tym lista stałych się wydłuża i podziała optymistycznie, zachęcajaco na nowych wrażliwych sponsorów a od tego zależy uratowanie psa, czasu mamy mało!!!

Posted

Aganela - OK - jak możesz to zaproś znajomych i przyjaciół. może będą w stanie choć 5zł. dorzucić. dla TIMO to bardzo ważne.

TERESA BORCZ - widać rezultat Twoich zaproszeń. Dużo ciotek się zjawiło.
Wzięłam z Ciebie przykład, siadłam na tyłku i ok 2 godz. wysyłałam zaproszenia - coś chyba ok 85-90.
Część osób odpowiedziała i zjawiła się, za co bardzo serdecznie dziękuję. :)
Część, tak jak piszesz Teresko, jest na urlopach. Mam nadzieję, że zjawią się potem.
Tak czy inaczej każda pomoc się przyda - co kto może.
Zapraszanie znajomych do nas na wątek i nagłaśnianie sprawy to też bardzo przydatna forma pomocy.

Kochani jesteście ! Wielkie dzięki !

Posted

Witajcie Kochane Ciotki :)
Pojawiam się na zaproszenie Vutz. Obiecuję, ze będę zaglądać, bo bieda kolejna i trzeba ją otoczyć dobrą energią.

Posted

Funky napisał(a):
Witajcie Kochane Ciotki :)
Pojawiam się na zaproszenie Vutz. Obiecuję, ze będę zaglądać, bo bieda kolejna i trzeba ją otoczyć dobrą energią.

Bardzo Ci dziękuję. :) Zaglądaj i jeśli możesz to zaproś do nas (a raczej do TIMO) innych swoich znajomych. :)

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']
Cioteczki potrzebne jest rozgraniczenie wpłat na jednorazowe i stałe deklaracje,będzie jaśniej, no i poza tym lista stałych się wydłuża i podziała optymistycznie, zachęcajaco na nowych wrażliwych sponsorów a od tego zależy uratowanie psa, czasu mamy mało!!!
Jestem znowu i podnoszę Timusia. W poście #337 napisałam, że oprócz jednorazowych 40zł, które już dotarły deklaruję od sierpnia 10 zł na stałe :lol: To tak, żeby nie umknęło. Ile Timuś już ma tych stałych deklaracji? Liczył ktoś? Bo ja się pogubiłam:roll:

Posted

aganela napisał(a):
Timo ma wątek na owczarek.pl ? Co mu teraz trzeba,bo w 1 str.saldo ma dodatnie...?

Aganela, szukamy stałych deklaracji. Te pieniądze są na hotelik i leczenie, jednak leczenie pewnie pożre większość część kasy. Generalnie stałe deklaracje na cito potrzebne.

Posted

koniecznie przydałby sie jego wizerunek na owczarki, nawet gdyby na tym sie skończyło, w końcu dzieki staranion cioteczek bardzo szybko tytuł jego watku zamienimy na:

wypasiony i zadbany onek czeka z radością na nowy domek!!!

a teraz umykajmy przed piątkiem i niewiadomą!

Posted

witaj sylvijo,dzięki, im nas więcej tym większe szanse na umknięcie tuż przed zakretem za TM dla Timo!!!

z czystej ciekawośći i dla zachęty podliczyłam te deklaracje które umożliwią pierwszy ruch konkretny w tej akcji czyli stałe deklaracje i mamy:

szafra 10 zł
DOnka 10 zł od sierpnia
Katarzyna09 10 zł wpłacone 5 miesięcy
danavas 20 zł od lipca
bela51 10 zł
Lazy 20 zł
TERESA BORCZ 10 ZŁ od lipcawpłacone na 3 miesiące
zioberka87 10 zł
kava 10 zł
maruda666 20 zł
maggijean 10 zł wpłacone za 3 miesiące

mamy 140 zł stałych deklaracji, mam nadziewję że się nie pomyliłam , kto ominięty woła!!

teraz trzeba odjąć te zapisane w jednorazowych i mamy jasny obraz sytuacji, z dużych jednorazowych, cantadorry, beki i vutz,mamy na trzy miesiące, reszta się napewno do pełnej stałej deklaracji dozbiera, wierzę że nikt nie chce aby zniknął taki pies/

Posted

DZISIEJSZE WPŁATY:

+ 20,00 Maruda666
+ 20,00 Lili8522
+ 10,00 caryca26
+ 20,00 Lazy
+ 30 ania shirley
+ 30,00 Teresa Borcz (opłacone za VII,VIII i IX)

SALDO: 945 zł

Teresko niestety nie wszyscy którzy deklarowali (szczególnie na początku wątku) deklaracje stałą -wpłacili :-( Tak więc nie jest aż tak kolorowo z tymi stałymi deklaracjami. Ale wątek nam sie pięknie rozkręca i finansowa sytuacja Tima i tak nie jest zła tak naprawdę. Dzięki ciotom które rozsyłają wątek naprawdę sporo się dzieje :-)

Cioteczki tak jak pisałam - od pon do pt konto sprawdzam (i uzupełniam post rozliczeniowy) tylko wieczorem, bo w pracy nie mam takiej możliwośći. Tak więc się nie martwie jak mnie nie ma w ciągu dnia.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']
mamy 140 zł stałych deklaracji, mam nadziewję że się nie pomyliłam , kto ominięty woła!!

Teresko, mnie się wydaje, że mamy tylko 90zł. stałych deklaracji... tak przynajmniej wynika z postu na pierwszej stronie...

może jednak źle liczę...

Posted

słowo deklaracja znaczy deklarowane sumy, mamy deklarowane tyle ile wymienione w postach, można uzupełnić taką listę dopiskiem wpłacone przy otrzymaych sumach, bo tak jest jaśniej i bardziej zachęca, no i będzie wam łatwiej uzupełniać na bieżąco/ mam nadzieję że reszta się znajdzie, szukajmy dalej!!

Posted

[quote name='Julia84']Dopisałam jeszcze DONkę -więc mamy dokładnie 100 zł stałych deklaracji.
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.
A potrzeba ile? 250 tak?

Tak, potrzeba 250zł./m-c, ponieważ tyle kosztuje płatny DT, który wykombinowała Teresa
i (chyba?) jest aktualnie dostosowywany na potrzeby TIMO.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
witaj sylvijo,dzięki, im nas więcej tym większe szanse na umknięcie tuż przed zakretem za TM dla Timo!!!

z czystej ciekawośći i dla zachęty podliczyłam te deklaracje które umożliwią pierwszy ruch konkretny w tej akcji czyli stałe deklaracje i mamy:

szafra 10 zł
DOnka 10 zł od sierpnia
Katarzyna09 10 zł wpłacone 5 miesięcy
danavas 20 zł od lipca
bela51 10 zł
Lazy 20 zł
TERESA BORCZ 10 ZŁ od lipcawpłacone na 3 miesiące
zioberka87 10 zł
kava 10 zł
maruda666 20 zł
maggijean 10 zł wpłacone za 3 miesiące

teraz trzeba odjąć te zapisane w jednorazowych i mamy jasny obraz sytuacji, z dużych jednorazowych, cantadorry, beki i vutz,mamy na trzy miesiące, reszta się napewno do pełnej stałej deklaracji dozbiera, wierzę że nikt nie chce aby zniknął taki pies/

mala korektura
kava deklarowala i wyslala 10 euro, w zaleznosci od kursu jest to chyba ok.30-40 zl