maciaszek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 No ale przecież możecie się potem między sobą psami powymieniać. Quote
fernari Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 maciaszek napisał(a):No ale przecież możecie się potem między sobą psami powymieniać. No właśnie... Jeśli Ty masz Barcelone na stałe i np. się spóźnisz to weź takiego psa jakiego da Ci p.Mirka i znajdź wolontariusza co wziął Barcelone (powiedz mu, że to jest Twój pies) i się zamieńcie... I problem rozwiązany :) Quote
kimiji Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 jak twój pies to go bierz, ta druga osoba generalnie nie ma nic do gadania jak to twój stały pies, bierzesz i tyle :) Quote
Irvette Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='kimiji']jak twój pies to go bierz, ta druga osoba generalnie nie ma nic do gadania jak to twój stały pies, bierzesz i tyle :)[/QUOTE] hmmmm mie mam tendencji do siłowego załatwiania spraw :) kiedy pani Ania wraca z urlopu? bo coś nie mam szczęścia do spacerków z Barceloną ostatnio łapię jakiegoś łatka od p. Mirki wakrat poszłam na wybieg (wybieg wolności) i jednym okiem pilnuję młodego i oceniam a drugim szukam Barcelony nie widzę ............................... jest skacze jak wariatka , tzn jak zawsze próbuję negocjować zmianę - nieeeeeeeeeeee........... no dobra może (dużo czasu minęlo) zaraz i tak będzie ją oddawać i niema sensu się zmieniać na ostatnią chwilę ale nie Barcelona siedzi jeszcze tak długo jak ja............. a ja potrafię długo siedzieć jak wiecie (albo nie wiecie) Quote
fernari Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ile w niej wad widzisz :evil_lol: A gdzie zalety ?? :eviltong: Quote
Irvette Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 ja wiem że ona skacze z radości.......... nie uważam tego za jej wadę a gdzie napisałam o innych jej wadach?????? ona ma same zalety i nie rozumiem czemu nikt jej tak długo nie chce Quote
Irvette Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 dzisiaj Barcelona była ze mną na spacerze 2 godziny. Miala przyjechać pani ktorej się nasza lisiczka spodobała ale nie przyjechała. Uczulenie goi się - zmieniło kolor wścielke czerwonego na jasnoróżowy. Na wybiegu szalała - tylko mi ruda plama przed oczami migała. Bardzo ładnie robi siad i podaj łapę, ćwiczyłyśmy też waruj ,proś, zdechł pies oczywiście było głaskanko i radość ze spotkania Jednoczesne karmienie Deizy i Barcelony nie spowodowało spięć Barcelona nie wszystkie psy toleruje obok siebie --------------------------------------------------------------- wcześniej na godzinę wzięłam 799\11 Nazwałam go Morgan, ząbki igiełki to chyba młody, nie chciał za bardzo jeść ma brzuch taki "napompowany" wdęty, bardzo piszczał i ciągnął do innych psów nietypowej urody, łagodny, wystawiał brzuszek do głaskania, przyjazny do świata- ludzkiego i psiego do domu najlepiej z innym psem- tak mi się wydaje Quote
kimiji Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Udało mi się uchwycić moment jak Barcelona jest w powietrzu podczas biegu :D Quote
madzia.uje93 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Ale super zdj wyobrażam to sobie jak obaj biegają z prędkością światła:) Quote
kimiji Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Tak, jak napisła już wcześniej Irvette tylko gdzieś przed nosem migała ruda i szara plamka :D Quote
Irvette Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 dla ciekawych wieści od Barcelony- informacje z dzisiaj: Wyczesałam Barcelonę- 4 szczotki z niej wyszły ale za bardzo efektu nie było widać. Cwiczyłyśmy siad, podaj łapę waruj,proś, zdechł pies (to umie....... albo prawie umie) zostań i chodzenie przy nodze(czego ty ode mnie chcesz kobieto!!) oczywiście wybieg, wchodzenie do wody(lubi wodę jak się okazuje) odpoczynek w cieniu dzew(jak ona słodko spała.......) oczywiście znowu byłam brudna więc mnie wylizała.......... kilka razy i bardzo dokładnie.... i powrót ..... nie chciała wejść...... nawet jej się jakoś specjalnie nie dziwię Czy ona chodzila kiedyś w szelkach????? Barcelona dostała inną opiekunkę na stałe............ ja mam dostać czarno białego psa z boksu Pompona (śliczny jest) Quote
Guest Agul98 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dotarłam wreszcie do Barcelony !!! Życzę szczęścia suni ! Quote
Irvette Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/214013-Mały-Krówek-szuka-domu!!!! - wpadnijcie proszę do mojego nowego podopiecznego bo pusto u niego Quote
soboz4 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 dawno jej nie widziałam na spacerze, biedactwo inne wychodzą a ona czeka... Quote
leonarda Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Zapisuję sobie Barcelonę. Mam do niej sentyment, bo pamiętam, jak jeszcze siedziała w boksie razem z "moją" Mią. I obie takie były podobne... Dotarłam na wątek dopiero teraz, po banerku:oops: Quote
soboz4 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Barcelony już bardzo długo nie widziałam na wybiegu, nie wiem co się z nią dzieje, Aga też rzadko zagląda do schroniska Quote
pralinka94 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Aga teraz chyba dostała Milve... a Barcelona została bez opiekuna, tak mi się wydaje Quote
pralinka94 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 A Barcelona przypadkiem już nie w domu? bo nie ma jej na stronie :) Quote
Irvette Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 ja też nie widzę ani Barcelony ani Karmelka zmienić już tytuł?????? Quote
pralinka94 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 No pewnie, skoro jej nie ma w schronisku, to super!! :D :megagrin::sweetCyb: Quote
soboz4 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 poczekaj do czwartku, wolę to usłyszeć na własne uszy... Quote
Recommended Posts