Rybka_39 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witam.chyba mnie tu jeszcze nie było:roll: Zdrowka życze!:multi: Fotki super:loveu::loveu: Quote
eria Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 oj ma niunia pecha :-( życzymy szybkiego powrotu do zdrowia ! i nie chorować więcej ! Tinka - żeby mi to było ostatni raz! Quote
tygra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wracajcie do zdrówka obie bidulki. Kiedy bedziesz na Jelonkach - Tygra już się nie cieka :) Quote
Agushka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Rybka_39 napisał(a):Witam.chyba mnie tu jeszcze nie było:roll: Zdrowka życze!:multi: Fotki super:loveu::loveu: a nie było , nie było ale fajnie że wstąpiłaś:multi: zapraszamy częściej :evil_lol: eria napisał(a):oj ma niunia pecha :-( życzymy szybkiego powrotu do zdrowia ! i nie chorować więcej ! Tinka - żeby mi to było ostatni raz! dziękujemy ślicznie za życzenia. Tina nie gania po schodach, po dworze też nie, Tata z nią popyla na krótkie spacerki i podobno od wczoraj nie pisnęła ani razu:loveu: byłam dziś godzinkę ale musiałam wracać :( tygra napisał(a):Wracajcie do zdrówka obie bidulki. Kiedy bedziesz na Jelonkach - Tygra już się nie cieka :) hej Beatko :) na pewno na Jelonkach będę 26 stycznia. Mam spotkanie klasowe a po takowym na pewno nie będę jeździć autkiem i muszę się w tej Warszawie gdzieś zaczepić na noc a najlepiej właśnie u siostry. Jak się wyśpię to może uda nam się jakoś spotkać :) Quote
tygra Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Agushka napisał(a):a nie było , nie było ale fajnie że wstąpiłaś:multi: zapraszamy częściej :evil_lol: dziękujemy ślicznie za życzenia. Tina nie gania po schodach, po dworze też nie, Tata z nią popyla na krótkie spacerki i podobno od wczoraj nie pisnęła ani razu:loveu: byłam dziś godzinkę ale musiałam wracać :( hej Beatko :) na pewno na Jelonkach będę 26 stycznia. Mam spotkanie klasowe a po takowym na pewno nie będę jeździć autkiem i muszę się w tej Warszawie gdzieś zaczepić na noc a najlepiej właśnie u siostry. Jak się wyśpię to może uda nam się jakoś spotkać :) byłoby super !!! Quote
Agushka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Zobaczcie, kogo dziś poznałam :loveu::loveu: Ta pięknotka została odkupiona od pijaka, strasznie wychudzony ale zdrowy i wesolutki boksio szuka pilnie domku. link do wątku boksia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101830 Quote
eria Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 to taki raczej mix boksia i rodezjana :cool3: piękny !:loveu: Quote
Agushka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 A wiecie jakie to żywe sreberko? Wszędzie go pełno. Taka iskiereczka śmigająca z szybkością małego tornada. Ja jestem zakochana normalnie :loveu::loveu: A jaki zadziora mały hihi no genialny jest :) Quote
eria Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 jak Tina dostojnie kroczy na tej środkowej focie:loveu::loveu::lol: Quote
Tina.Sara Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 cześć :loveu: śliczna Tinka :loveu: Quote
Agushka Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 juhuuuuu mój nowy kolega - boksio z poprzedniej strony, dziś znalazł domek!!! śliczności nie naczekał się długo :) Quote
Cerber Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 witam, stąd też mnie wywiało i to na dobre ehhhhhhhhhh raz na rok jak odwiedzę parę galerii to sukces... cieszę się, ze maltuka z poprzedniej str. znalazła domek, na pewno w nim będzie miała dobrze :] a i te foty Tinki też śliczne :] ja muszę kiedyś z moimi się wybrać na wieś... Cer już dawno na wsi nie był, a młody był, ale nie na kujawach :P Quote
Agushka Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Luizka :multi::multi: ależ ja Cię dawno nie widziałam! Myślałam, że się na mnie gniewasz albo co :) Ja u ciebie bywam codziennie więc jestem na bieżąco... wprawdzie po cichu bywam :) Quote
Marta_Ares Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ale cudowny ten szczeniaczek super ze znalazl domek:loveu: :loveu: :loveu: A Tina jak zawsze urocza:loveu: :loveu: Agus ja Cie przepraszam ze tak rzadko tu zagladam Quote
Pimpek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dobry wieczór :cool3: Tinka śliczna, ten boksio też :loveu: Quote
Agushka Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Marta :) nie ma się na co gniewać :) idą święta, każdy ma roboty od groma, poza tym Ty masz szkołę . Ja się bardzo cieszę, że choć od czasu do czasu do nas zaglądasz:multi: Pimpek cieszę się że o nas nie zapominasz :multi: A boksio rzeczywiście przecudnej urody. Malo brakowało, żebyśmy złamali opór mojego TZa i choć DT mu dali. Tam gdzie był (w mojej lecznicy) niedawno były przypadki parvo i dlatego tak liczył sie czas. Powiem Wam, że mój TZ już nawet w pracy zaczął podpytywać o domek dla niego :crazyeye: Ten zatwardziały przeciwnik zabrał sie za coś takiego - po prostu niebywałe! Chyba i jemu maluszek zapadł w te rejony, co to je sercem nazywają :evil_lol: Quote
Pimpek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Pies każde, nawet najbardziej lodowate serce przełamie :lol: według mnie Quote
eria Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 ano widzisz -nie taki TZ straszny jak go malują :diabloti::eviltong: Quote
Agushka Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 No ja nie mówię, że straszny, tylko on jest realista, twardo stojący na ziemi i mało romantyczny :) Serducho ma dobre chociaż ukryte pod zwałami twardej gliny. Uważa, że jeden pies w domu to już najwyższa możliwa ilość (całe szczęście że chociaż jeden). W życiu bym nie podejrzewała, że on się tak zakocha w naszej Tinie. Zawsze myślałam, że dla niego pies=podwórko i kojec. Kiedy zgodził się na Tinę sądziłam, że po prostu będzie ją tolerował a wyszło na to, ze to jego oczko w głowie:evil_lol: Tak sobie liczę, że na pierwszego naszego wspólnego psa zgodził się po 10 latach małżeństwa to jeszcze 5 i będzie zgoda na dwa :evil_lol::evil_lol: Quote
Agushka Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia mnóstwa prezentów pod choinką i samych wspaniałych chwil w Nowym Roku życzą Aga z Tiną, Shilą i Piniem :tree1::x-mas::santagri::tree1::x-mas::santagri::tree1::x-mas::santagri::tree1::x-mas::santagri::tree1::x-mas::santagri: [/FONT] Quote
tygra Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Aguś to my dziś już z życzeniami http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9141605&postcount=209 Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
eria Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wesołych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia życzy Eria z kudłatymi :p Quote
Recommended Posts