Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Witam.chyba mnie tu jeszcze nie było:roll:
Zdrowka życze!:multi:
Fotki super:loveu::loveu:

a nie było , nie było ale fajnie że wstąpiłaś:multi: zapraszamy częściej :evil_lol:

eria napisał(a):
oj ma niunia pecha :-(
życzymy szybkiego powrotu do zdrowia ! i nie chorować więcej ! Tinka - żeby mi to było ostatni raz!

dziękujemy ślicznie za życzenia. Tina nie gania po schodach, po dworze też nie, Tata z nią popyla na krótkie spacerki i podobno od wczoraj nie pisnęła ani razu:loveu: byłam dziś godzinkę ale musiałam wracać :(

tygra napisał(a):
Wracajcie do zdrówka obie bidulki. Kiedy bedziesz na Jelonkach - Tygra już się nie cieka :)

hej Beatko :) na pewno na Jelonkach będę 26 stycznia. Mam spotkanie klasowe a po takowym na pewno nie będę jeździć autkiem i muszę się w tej Warszawie gdzieś zaczepić na noc a najlepiej właśnie u siostry. Jak się wyśpię to może uda nam się jakoś spotkać :)

Posted

Agushka napisał(a):
a nie było , nie było ale fajnie że wstąpiłaś:multi: zapraszamy częściej :evil_lol:

dziękujemy ślicznie za życzenia. Tina nie gania po schodach, po dworze też nie, Tata z nią popyla na krótkie spacerki i podobno od wczoraj nie pisnęła ani razu:loveu: byłam dziś godzinkę ale musiałam wracać :(

hej Beatko :) na pewno na Jelonkach będę 26 stycznia. Mam spotkanie klasowe a po takowym na pewno nie będę jeździć autkiem i muszę się w tej Warszawie gdzieś zaczepić na noc a najlepiej właśnie u siostry. Jak się wyśpię to może uda nam się jakoś spotkać :)

byłoby super !!!

Posted

A wiecie jakie to żywe sreberko? Wszędzie go pełno. Taka iskiereczka śmigająca z szybkością małego tornada. Ja jestem zakochana normalnie :loveu::loveu: A jaki zadziora mały hihi no genialny jest :)

Posted

witam, stąd też mnie wywiało i to na dobre ehhhhhhhhhh raz na rok jak odwiedzę parę galerii to sukces... cieszę się, ze maltuka z poprzedniej str. znalazła domek, na pewno w nim będzie miała dobrze :] a i te foty Tinki też śliczne :] ja muszę kiedyś z moimi się wybrać na wieś... Cer już dawno na wsi nie był, a młody był, ale nie na kujawach :P

Posted

Luizka :multi::multi: ależ ja Cię dawno nie widziałam! Myślałam, że się na mnie gniewasz albo co :) Ja u ciebie bywam codziennie więc jestem na bieżąco... wprawdzie po cichu bywam :)

Posted

Marta :) nie ma się na co gniewać :) idą święta, każdy ma roboty od groma, poza tym Ty masz szkołę . Ja się bardzo cieszę, że choć od czasu do czasu do nas zaglądasz:multi:
Pimpek cieszę się że o nas nie zapominasz :multi:

A boksio rzeczywiście przecudnej urody. Malo brakowało, żebyśmy złamali opór mojego TZa i choć DT mu dali. Tam gdzie był (w mojej lecznicy) niedawno były przypadki parvo i dlatego tak liczył sie czas. Powiem Wam, że mój TZ już nawet w pracy zaczął podpytywać o domek dla niego :crazyeye: Ten zatwardziały przeciwnik zabrał sie za coś takiego - po prostu niebywałe! Chyba i jemu maluszek zapadł w te rejony, co to je sercem nazywają :evil_lol:

Posted

No ja nie mówię, że straszny, tylko on jest realista, twardo stojący na ziemi i mało romantyczny :) Serducho ma dobre chociaż ukryte pod zwałami twardej gliny. Uważa, że jeden pies w domu to już najwyższa możliwa ilość (całe szczęście że chociaż jeden). W życiu bym nie podejrzewała, że on się tak zakocha w naszej Tinie. Zawsze myślałam, że dla niego pies=podwórko i kojec. Kiedy zgodził się na Tinę sądziłam, że po prostu będzie ją tolerował a wyszło na to, ze to jego oczko w głowie:evil_lol: Tak sobie liczę, że na pierwszego naszego wspólnego psa zgodził się po 10 latach małżeństwa to jeszcze 5 i będzie zgoda na dwa :evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Zdrowych, wesołych i spokojnych
Świąt Bożego Narodzenia
mnóstwa prezentów pod choinką
i samych wspaniałych chwil w Nowym Roku
życzą
Aga z Tiną, Shilą i Piniem
:tree1::x-mas::santagri::tree1::x-mas::santagri::tree1::x-mas::santagri::tree1::x-mas::santagri::tree1::x-mas::santagri:
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT]