Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Jejku, latam po galeriach a o swojej całkiem zapomniałam :razz:
Dziękuję Wam za świąteczne życzenia, ładnie się zachowałam, nie ma co, dopiero teraz ehhhh

Wprawdzie fotek psich nie mam ale mam króliczkowe :evil_lol:

To jest Fela

a to kartka świąteczna którą "pomagałam" robić dziecku do szkoły

Posted

śmieszna ta Fela :cool3::loveu: trudno powiedzieć czy krótko czy długowłosa bo tak śmiesznie długie kudełki ma tylko na karku :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']śmieszna ta Fela :cool3::loveu: trudno powiedzieć czy krótko czy długowłosa bo tak śmiesznie długie kudełki ma tylko na karku :evil_lol:[/quote]

Ania, ja bym się posunęła jeszcze dalej - trudno powiedzieć, czy to w ogóle jest królik! Ma grzywę, warczy, tupie, drapie, gryzie, parska... moje dziecko mówi na nią - Felka terrorystka..

Posted

Dziękuję w imieniu Feli, własnie sobie kica po chałupie. Ściśle mówiąc to po dywanie bo ona na podłogę za nic nie wejdzie. Łapki jej się rozjeżdżają i chyba jej się to strasznie nie podoba :evil_lol:

Znalazłam jedną Tinę

i świąteczną chałupkę

a w ogóle, to znowu jestem chora:angryy: nie cierpię kataru, nie cierpię takiej paskudnej zimy ehhh

Posted

robię porządki w zdjęciach właśnie i znalazłam naszą koleżankę, chyba jej jeszcze nie pokazywałam?
To sunia mojego znajomego, żywe sreberko. Śliczna jest i kochana ale straaaasznie męcząca i głośna. Ona prawie nie przestaje szczekać. Bawiąc się z tym małym czortem bardzo szybko zaczynam marzyć o stoperach do uszu:evil_lol:

Posted

Śliczna jest i kochana ale straaaasznie męcząca i głośna. Ona prawie nie przestaje szczekać

nooo typowy sznaucer:diabloti:
Bawiąc się z tym małym czortem bardzo szybko zaczynam marzyć o stoperach do uszu:evil_lol:

taaa ja już całkiem poważnie o tym myślę :evil_lol:

Posted

No jak Kreoś tez tak potrafi to szacunek i czapki z głów. Chociaż... on pewnie szczeka w bardziej przyjemny sposób bo ta mała łobuziara ma tak piskliwy głos, że aż zęby bolą:evil_lol:

Posted

Asiu no właśnie nie za ciekawie:( Są dni, że wydaje się, że nic jej nie jest a są takie, że ma wyraźne problemy z łapą.
Najczęściej zaczyna się od gwałtownego podskoku, za dużej radości i potem już każde "niewłaściwe" stąpnięcie powoduje ból.
Chyba będziemy musieli jej zrobić prześwietlenie.

Posted

Dziś nie dam rady. Dopiero jutro. Pojechała z TZem na rekonwalescencję na wieś, żeby nie włazić na to moje chrzanione piąte piętro. Jutro przyjadą to ją wycałuję :loveu:

Posted

No nie ma mnie u siebie bo nie mam co pokazywać :evil_lol::evil_lol: Jadę dziś po moją panienkę to może przy okazji wszystkie 3 ufocę. A za trzy tygodnie będę miała obie w domu... Ciekawe, czy nie oszaleję heh, szczególnie że Shila nie bardzo potrafi się w domu zachować:roll: Nie ma rady, muszę ją przywieźć do weta, szczepienia się kłaniają i trzeba ogólnie sprawdzić, czy u niej w porządku :) a ja jakoś tak.. no nie wierzę weterynarzowi, który tam ma praktykę, on sam przyznaje, że to nie małe zwierzęta sa jego domeną. Wolę moje psy oddawać w ręce komuś, kto się na nich zna.