Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie patrze na te Twoje fotki z cyklu "Zlap mnie!" - i uwazam,ze Tinuchna jest wyjatkowo zgrabna, co szczegolnie widac od..lopatek do ogonka:)
Pozdrow Mamcie!!!!ps. @ ze mnie!

Posted

Ania z tym talentem to hmmm :) po prostu nieoszlifowany diament z mojego synusia:evil_lol: No i dziękuję za uznanie. Moje pstrykanie to żenada w porównaniu z Twoimi zdjęciami ale wiesz... staram się :)

Beatko dziękuję :)

Jolu, fotka z wyżej wspomnianego cyklu to dzieło mojego dzieciątka:evil_lol: Wdzięczna Ci jestem za to, że zdołałaś jednak wymyślić jakiś komplement hihihi

Mamcia pozdrowiona :) Wczoraj znów była w szpitalu, bo coś ją ta ręka strasznie bolała i posiniała strasznie. Okazuje się jednak, że tak ma być :(

Aaaa dziś się uśmiałam na porannym spacerku. Ja sobie idę z Tiną, obok stoją dwie panie w słusznym wieku i rozmawiają. Moja genialna sucz wybrała sobie miejsce nieopodal, żeby załatwić grubszą sprawę. Paniom już, już się buzie rozjaśniają, no bo przecież będzie kogo opindolić nie? Już niemal czują smak słusznego gniewu, już oczy jak spodeczki, już buzie napięte a tu... bach.. zepsułam im zabawę wyciągając torebeczkę i elegancko sprzątając co trzeba. Żebyście widziały ten zawód w oczach...:evil_lol::evil_lol:

Dobra, to foteczki :)

Posted

hihihi uwielbiam te stare jędze na spacerach co tylko patrzą jak tu komu dokopać, i o to też codziennie rano modlą się w kościele :diabloti:

• 1 month later...
Posted

Dziękuję Wam za pamięć i życzenia :) U nas chwilowe zawirowania, czasu brak i stąd nieobecność na dogo. Jak się wszystko poukłada to wrócimy z hukiem hihihi :)

Posted

Jejku cioteczki mi się wstyd zrobiło :oops: Jak ja Was strasznie zaniedbałam a Wy się nie obraziłyście i do nas zaglądacie :multi: Cały przyszły tydzień jestem wolna jak ptaszek więc na pewno ponadrabiam zaległości. Gorzej z fotkami, bo zapowiadają paskudną pogodę od wtorku a ja wcześniej nie mam jak się wybrać na porządny spacerek nie mówiąc już o wyjeździe na wieś. No a Shili dawno nie było i Pinia... Shila jak zawsze łobuzuje okropniaście. Właśnie wczoraj dzwoniła mama informując mnie o cudownym dole w tulipanach :mad: Młodej się wyraźnie nudzi bez Tiny i wzięła się za wiosenne prace ziemne :diabloti: Wysyłam TZa w celu pozimowego naprawiania wszelkich płotków i siatek bo inaczej to mogę się pożegnać z kwiatkami.

Posted

Hej słodkie Cioteczki :)
Wiqś, Tina ostatnio (odpukać) nie choruje:multi: Nawet na łapę nie narzeka. No i - odpukać- daaawno nie miała sraczki :diabloti:

Edysia:multi: nawiedzaj, nawiedzaj bo się stęskniłam za Tobą

no i za Wami wszystkimi!!!