Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
No wstyd mi jak nie wiem co... Wy się tu zamartwiacie a ja sobie po wsi hasałam. Wybaczycie?
Mieliśmy w tym roku totalne urwanie głowy, całe lato trwało "wykańczanie" domu. Przez to i ja jestem dokumentnie wykończona. Poza tym zaczęłam pracę i dopiero teraz wszystko dochodzi do jakiej takiej normalności. Do tej pory byłam oszołomiona, zmęczona, zdziwiona, śpiąca i zszokowana zmianą trybu życia.
Tinie też sie to wszystko za bardzo nie podoba bo musi zostawać sama w domu przez kilka godzin.
Shila z Piniem są na działce i im żadne zmiany nie poplątały wesołej egzystencji.
Aaaaaa Gosia, tyle się na Ciebie naczekałam z kawą a tu proszę, jesteś :multi::multi::multi::multi::multi:
Martusiu, dziękuję, ze się odezwałaś, strasznie mi było miło, że o mnie pamiętacie.
Ten post taki nieskładny, bo sama nie wiem, od czego tu zacząć. Muszę za chwilkę wyjść ale jak tylko wrócę zrobię sobie rajd po moich ukochanych galeriach. Wiecie co? Czuję się, jakbym wróciła do domu :lol:

Posted

[quote name='Agushka']:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
No wstyd mi jak nie wiem co... Wy się tu zamartwiacie a ja sobie po wsi hasałam. Wybaczycie?
Mieliśmy w tym roku totalne urwanie głowy, całe lato trwało "wykańczanie" domu. Przez to i ja jestem dokumentnie wykończona. Poza tym zaczęłam pracę i dopiero teraz wszystko dochodzi do jakiej takiej normalności. Do tej pory byłam oszołomiona, zmęczona, zdziwiona, śpiąca i zszokowana zmianą trybu życia.
Tinie też sie to wszystko za bardzo nie podoba bo musi zostawać sama w domu przez kilka godzin.
Shila z Piniem są na działce i im żadne zmiany nie poplątały wesołej egzystencji.
Aaaaaa Gosia, tyle się na Ciebie naczekałam z kawą a tu proszę, jesteś :multi::multi::multi::multi::multi:
Martusiu, dziękuję, ze się odezwałaś, strasznie mi było miło, że o mnie pamiętacie.
Ten post taki nieskładny, bo sama nie wiem, od czego tu zacząć. Muszę za chwilkę wyjść ale jak tylko wrócę zrobię sobie rajd po moich ukochanych galeriach. Wiecie co? Czuję się, jakbym wróciła do domu :lol:[/QUOTE]

Cześć Agnieszka
wreszcie wróciłaś do żywych

może fotki wykończonego domku i piesków i oczywiście wykończonej Ciebie ? :)