Agushka Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Jestem Słonka, jestem. Piątki, soboty i niedziele to ja jak zwykle spędzam na wsi i te nie były wyjątkiem. Właśnie wróciłam i mimo hulającego, paskudnego wiatru udało mi się nawet zrobić kilka zdjęć :) Głównie roślinkom, bo suki się uparły latać jak oszalałe i zrobienie im fotki graniczyło z cudem. Powstawiam je później i wrzucę.(zdjęcia nie suki :) )Na razie poję się herbatą z cytryną bo po spacerze jakoś mi tak paskudnie zimnooo. Quote
barbara.h Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witaj Agusiu, to co? dzisiaj foteczek nie będzie? to wpadnę jutro :lol: Quote
marzenna79 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Agushka']Jestem Słonka, jestem. Piątki, soboty i niedziele to ja jak zwykle spędzam na wsi i te nie były wyjątkiem. Właśnie wróciłam i mimo hulającego, paskudnego wiatru udało mi się nawet zrobić kilka zdjęć :) Głównie roślinkom, bo suki się uparły latać jak oszalałe i zrobienie im fotki graniczyło z cudem. Powstawiam je później i wrzucę.(zdjęcia nie suki :) )Na razie poję się herbatą z cytryną bo po spacerze jakoś mi tak paskudnie zimnooo. Witaj Agnieszko ! :multi: Cieszę się bardzo, że jesteś z nami.:loveu: Czekam z utęsknieniem na fotki suniek.:roll: Dziękuję za wizyty u nas w galerii.:multi::loveu: Jesteś kochana.:loveu: Quote
eria Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 nie wiem czy planowałaś dziś wcześnie wstać a jak nie to trudno :evil_lol: POBUDKAAAAAAA!!!!!:diabloti: Quote
Agushka Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Hej :) Kawka mówisz Wiqś? Z dziką rozkoszą :) Ania, czemu Ty mnie głośniej nie budziłaś? Wstałam jak człowiek, wyszłam z Tiną i poszłam spać dalej. Kilka fotek może? To najpierw ziewamy potem sprawdzamy, czy wszystko u nas w porządku a teraz, zaraz, już prawie.. biegiem? a co się będę spieszyła, skoro tak mi fajnie Quote
Usia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 jak psu wygodnie.... po co ma sie dziewczyna meczyc Quote
Agushka Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 To ja na dobranoc kwiatuszkami sypnę Quote
marzenna79 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witaj Agnieszko !!! :multi::loveu: No nareszcie Shila i Tina.:loveu::loveu::multi::multi: Śliczne fotki siostrzyczek.:cool3: Niezapominajki to są kwiatki z bajki.:loveu: Nie wiem, co to jest ??????? :cool3: Quote
Agushka Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Marzenko, tak kwitnie pigwa :) Czekaj, mam gdzies cały krzaczek, na pewno skojarzysz bo to dość popularny krzew Quote
eria Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 super ta fotorelacja z dziewczynkami :loveu: zwłaszcza to mi się podoba:evil_lol: :cool3: : prawdzamy, czy wszystko u nas w porządku Quote
Agushka Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 No to troszkę dziewczynek na dobranoc Quote
marzenna79 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Agushka']Marzenko, tak kwitnie pigwa :) Czekaj, mam gdzies cały krzaczek, na pewno skojarzysz bo to dość popularny krzew Dziękuję Agnieszko ! [SIZE=4]Jasne, że wiem co to pigwa. Sama robię powidła z pigwy. Ale to zbliżenie kwiatków mnie zmyliło.:roll: Piękny krzaczek pigwowy.:loveu: A jaki likier pigwowy jest pyszny.:loveu::loveu: [SIZE=4]Tina i Shila prezentują się pięknie.:loveu::loveu: Sukcesik kocha je obie bardzo mocno.:multi: To dziewczynki w jego typie...:cool3: Wiem, co mówię.:cool1: :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Czeeść kochana :buzi: Noo wiesz co wybacze Ci to ze wpadasz od czasu do czasu... bo przynosisz taaakie swietne zdje cia :loveu::loveu::loveu: Te 2 najbardziej mi sie podobają :loveu::loveu::loveu: Quote
Usia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='eria'] tu jak border collie :loveu: :loveu: :loveu: czyli jak moja Figa :eviltong: przepraszam musiałam to napisac :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
marzenna79 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Dzień dobry Aguś !!!:multi::loveu: Życzę wspaniałego weekendu majowego.:loveu::loveu: Pozdrawiam kochana rybeczko.:loveu::multi: Quote
Agushka Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Dziewczyny, za półtorej godziny Tina ma sterylkę. Łapy mis ię trzęsą, w kiblu byłam już chyba z 10 razy. Boję się!!!! Quote
Agushka Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 No i zostawiłam moje kochane maleństwo. Poryczałam się oczywiście i w ogóle głupia jestem. Ona taka biedna, zasnęła i teraz ja kroją a ja siedzę i nie wiem, co ze sobą zrobić. Nie napisze Wam, jak poszło bo od razu jak ją odbiorę zabieram ją na naszą wieś. Może wpadnę w poniedziałek... Quote
marzenna79 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Trzymam kciuki Agnieszko !!!!!!!:thumbs::thumbs: Będzie dobrze, kochana .:loveu::loveu: :calus: Pozdrawiam. Wyjeżdżam , będę tęsknić za Wami. Quote
eria Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 a myślałam że będą wieści ,jak Tinka po zabiegu....mam nadzieję że jest wszystko ok :lol: czekam na info;) Quote
Recommended Posts