Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem Słonka, jestem. Piątki, soboty i niedziele to ja jak zwykle spędzam na wsi i te nie były wyjątkiem. Właśnie wróciłam i mimo hulającego, paskudnego wiatru udało mi się nawet zrobić kilka zdjęć :) Głównie roślinkom, bo suki się uparły latać jak oszalałe i zrobienie im fotki graniczyło z cudem. Powstawiam je później i wrzucę.(zdjęcia nie suki :) )Na razie poję się herbatą z cytryną bo po spacerze jakoś mi tak paskudnie zimnooo.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agushka']Jestem Słonka, jestem. Piątki, soboty i niedziele to ja jak zwykle spędzam na wsi i te nie były wyjątkiem. Właśnie wróciłam i mimo hulającego, paskudnego wiatru udało mi się nawet zrobić kilka zdjęć :) Głównie roślinkom, bo suki się uparły latać jak oszalałe i zrobienie im fotki graniczyło z cudem. Powstawiam je później i wrzucę.(zdjęcia nie suki :) )Na razie poję się herbatą z cytryną bo po spacerze jakoś mi tak paskudnie zimnooo.
Witaj Agnieszko ! :multi:
Cieszę się bardzo, że jesteś z nami.:loveu:
Czekam z utęsknieniem na fotki suniek.:roll:
Dziękuję za wizyty u nas w galerii.:multi::loveu:
Jesteś kochana.:loveu:

Posted

Hej :) Kawka mówisz Wiqś? Z dziką rozkoszą :) Ania, czemu Ty mnie głośniej nie budziłaś? Wstałam jak człowiek, wyszłam z Tiną i poszłam spać dalej.
Kilka fotek może?

To najpierw ziewamy

potem sprawdzamy, czy wszystko u nas w porządku

a teraz, zaraz, już prawie.. biegiem?

a co się będę spieszyła, skoro tak mi fajnie

Posted

Witaj Agnieszko !!! :multi::loveu:
No nareszcie Shila i Tina.:loveu::loveu::multi::multi:
Śliczne fotki siostrzyczek.:cool3:

Niezapominajki to są kwiatki z bajki.:loveu:

Nie wiem, co to jest ??????? :cool3:

Posted

[quote name='Agushka']Marzenko, tak kwitnie pigwa :) Czekaj, mam gdzies cały krzaczek, na pewno skojarzysz bo to dość popularny krzew

Dziękuję Agnieszko !
[SIZE=4]Jasne, że wiem co to pigwa. Sama robię powidła z pigwy. Ale to zbliżenie kwiatków mnie zmyliło.:roll:
Piękny krzaczek pigwowy.:loveu:
A jaki likier pigwowy jest pyszny.:loveu::loveu:

[SIZE=4]Tina i Shila prezentują się pięknie.:loveu::loveu:
Sukcesik kocha je obie bardzo mocno.:multi:
To dziewczynki w jego typie...:cool3: Wiem, co mówię.:cool1: :p

Posted

Czeeść kochana :buzi:
Noo wiesz co wybacze Ci to ze wpadasz od czasu do czasu...

bo przynosisz taaakie swietne zdje cia :loveu::loveu::loveu:

Te 2 najbardziej mi sie podobają :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='eria']
tu jak border collie :loveu: :loveu: :loveu:
czyli jak moja Figa :eviltong: przepraszam musiałam to napisac :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

No i zostawiłam moje kochane maleństwo. Poryczałam się oczywiście i w ogóle głupia jestem. Ona taka biedna, zasnęła i teraz ja kroją a ja siedzę i nie wiem, co ze sobą zrobić. Nie napisze Wam, jak poszło bo od razu jak ją odbiorę zabieram ją na naszą wieś. Może wpadnę w poniedziałek...