Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Agushka napisał(a)::) Dziękujemy, dziękujemy... z tym że to akurat Shila jest :) ale i tak wierzę, że śliczna bo sama się na nią napatrzyć czasami nie mogę :loveu: Tina tez śliczna, a jakże.. Co do Shili to zajrzyj na 133 stronę, od niej się zaczyna nasza wspólna historia :) Tina zawsze, ale to zawsze wygrywa, tak już sobie to obie poustawiały... Shila pokornie przyjęła pozycję zdominowanej dziewczynki i całe szczęście bo inaczej ciężko by było... Marta dziękuję :) Dzięki :loveu: Quote
Usia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 http://images11.fotosik.pl/88/9875037a42085902.jpg pozycja na kangura :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Agaaaaaaa!!!!!!! No jak miło Cię wiedzieć i psiaki no normalnie wiesz jak człowiekowi humor poprawić :) Mam nadzieję ze niedługo wrócisz do nas na dłużej :):) Buziaczki :*:*:*:* Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Agus kochana kiedy masz wolne:cool3: siadziemy sobie jak za dawnych czasow przy porannej kawusi i poplotkujemy:loveu::loveu: Quote
Agushka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 furciaczek napisał(a):Agus kochana kiedy masz wolne:cool3: siadziemy sobie jak za dawnych czasow przy porannej kawusi i poplotkujemy:loveu::loveu: hihi proponuje jutrzejszy poranek :) idę na 11 więc poranną kawkę pije w domciu :) Gosia nie zaśpij, kawa o 9 :diabloti: Właśnie wróciłyśmy z działeczki, nawet zabrałam aparat i co? i baterie siadły po dwóch fotkach:placz: ładują się to może chociaż te dwie jutro z ranka wrzucę. Quote
eria Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 cześć Aguś :lol:czekam na fotki :eviltong::lol: Quote
furciaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Agushka napisał(a):hihi proponuje jutrzejszy poranek :) idę na 11 więc poranną kawkę pije w domciu :) Gosia nie zaśpij, kawa o 9 :diabloti: Właśnie wróciłyśmy z działeczki, nawet zabrałam aparat i co? i baterie siadły po dwóch fotkach:placz: ładują się to może chociaż te dwie jutro z ranka wrzucę. A wiec melduje sie jutro o 9:loveu: mam nadzieje ze dogo bedzie lepiej dzialalo niz teraz:roll: lepsze 2 fotki niz 0:evil_lol: a kogo to zdazylas ufocic? Tine czy Shile?? a moze mopa:loveu: znaczy sie Pinia:evil_lol: Quote
Agushka Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 jest 9 :) mam kawkę, Gosia, dzien dobry :multi: Quote
Agushka Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Obiecane fotki :) aż trzy :diabloti: i to przy jedzeniu heh Quote
eria Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Shilaaaaa:loveu::loveu::loveu: cosik Gosi nie widać z tą kawką :mad: Quote
Agushka Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 eria napisał(a): cosik Gosi nie widać z tą kawką :mad: ano właśnie, obiecała a kawkę sama piłam :cool3: Tina.Sara napisał(a):dobry dzień :loveu: dobry wieczór Karolinko :) Quote
furciaczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Agushka napisał(a):jest 9 :) mam kawkę, Gosia, dzien dobry :multi: seplasam:oops: Piekne suczydla:loveu: i ogros wspanialy:loveu: marze o wielkim ogrodzie:loveu: Quote
Agushka Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Gosia toż przecież ja się nie gniewam hihi ostatnio nie pokrywają nam się godziny aktywności, nie to, co kiedyś ehhh Ogród byłby wspanialszy gdyby Shila nie zjadała sukcesywnie drzewek i krzaczków. Zapalona ogrodniczka z niej, ostatnio przesadza tuje :mad: W ramach przygotowań do zimy zakopała pod jedną tę wielką kość z poprzednich zdjęć. Jakoś tak dziwnie się iglaczek przekrzywił:diabloti: No małpa jest straszna, ale i tak wszyscy jesteśmy pod jej urokiem, nie da się jej nie kochać :loveu: Quote
tygra Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cześć Aga, własnie zastanawiam sie kiedy rodzinkę na jelonkach odwiedzisz a przy okazji mnie:) Quote
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 hehe Shila ogrodniczka:loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 haha :evil_lol: no to ciekawe jak tuja będzie rosła z tą kością :cool3: ogrodniczka :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Cześć Agusia :buzi: Nooo jak fajnie zobaczyc dziewczyny przy śniadaniu :)))) Quote
Marta_Ares Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hejka jak to milo miec psa ogrodnika, moj to znowu nalogowo kopie doly w trawniku:angryy: Quote
Agushka Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Martuś, doły to kopią wszystkie trzy ehhh. Trawnik to ukochane dziecko mojego TZa a piesy mu robią miszmasz i sajgon i w ogóle wszystko, co najgorsze. Trzeba go zobaczyć jaką ma minę kiedy widzi dołek na swoim wypielęgnowanym trawniczku :evil_lol::evil_lol: Normalnie mord w oczach. Ja się czasem dziwię, że żadna nawet po dupie nie dostała za te dołki. One niby wiedzą, że nie wolno ale hmmm pokusa jakby silniejsza :) Zresztą ostatnio mają całą wywrotkę żwiru do rozkopywania to dołków w trawie jakby mniej, ale obawiam się, że tego żwiru to będziemy szukać w promieniu 10 metrów dookoła :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hihih cześć :buzi: Dziewczynki bynajmniej się nie nudzą:D Ale fajnie że jestej :D w końcu na Ciebie trafiłam :):):) Tęęskniłam strasznie za moją Agusią wiesz?? Quote
Agushka Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Hej Edysia :) ja tez strasznie się za Wami wszystkimi stęskniłam. Obiecuję Wam pełną reaktywację galerii już za dwa tygodnie. Rzucam tę porąbaną robotę więc będzie czas na dogo, na długie spacerki i na fotki :) Praca powinna sprawiać przyjemność a przynajmniej nie doprowadzać człowieka do szału a moja jest denna do kwadratu. Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Nawet nie wiesz jak się cieszę bo strasznie mi brakowało Ciebie. W ogóle Dogomania bez Was czyli moich najbliższych dogomaniaczek to nie ta sama DGM. A co to za pracke masz? mnie moja szkoła wykańcza Quote
eria Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Agushka napisał(a):Zresztą ostatnio mają całą wywrotkę żwiru do rozkopywania to dołków w trawie jakby mniej, ale obawiam się, że tego żwiru to będziemy szukać w promieniu 10 metrów dookoła :) :roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts