Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agushka napisał(a):
:) Dziękujemy, dziękujemy... z tym że to akurat Shila jest :) ale i tak wierzę, że śliczna bo sama się na nią napatrzyć czasami nie mogę :loveu: Tina tez śliczna, a jakże..
Co do Shili to zajrzyj na 133 stronę, od niej się zaczyna nasza wspólna historia :)

Tina zawsze, ale to zawsze wygrywa, tak już sobie to obie poustawiały... Shila pokornie przyjęła pozycję zdominowanej dziewczynki i całe szczęście bo inaczej ciężko by było...

Marta dziękuję :)

Dzięki :loveu:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Agus kochana kiedy masz wolne:cool3: siadziemy sobie jak za dawnych czasow przy porannej kawusi i poplotkujemy:loveu::loveu:

hihi proponuje jutrzejszy poranek :) idę na 11 więc poranną kawkę pije w domciu :) Gosia nie zaśpij, kawa o 9 :diabloti:

Właśnie wróciłyśmy z działeczki, nawet zabrałam aparat i co? i baterie siadły po dwóch fotkach:placz: ładują się to może chociaż te dwie jutro z ranka wrzucę.

Posted

Agushka napisał(a):
hihi proponuje jutrzejszy poranek :) idę na 11 więc poranną kawkę pije w domciu :) Gosia nie zaśpij, kawa o 9 :diabloti:

Właśnie wróciłyśmy z działeczki, nawet zabrałam aparat i co? i baterie siadły po dwóch fotkach:placz: ładują się to może chociaż te dwie jutro z ranka wrzucę.

A wiec melduje sie jutro o 9:loveu: mam nadzieje ze dogo bedzie lepiej dzialalo niz teraz:roll:

lepsze 2 fotki niz 0:evil_lol: a kogo to zdazylas ufocic? Tine czy Shile?? a moze mopa:loveu: znaczy sie Pinia:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):

cosik Gosi nie widać z tą kawką :mad:

ano właśnie, obiecała a kawkę sama piłam :cool3:

Tina.Sara napisał(a):
dobry dzień :loveu:

dobry wieczór Karolinko :)

Posted

Gosia toż przecież ja się nie gniewam hihi ostatnio nie pokrywają nam się godziny aktywności, nie to, co kiedyś ehhh

Ogród byłby wspanialszy gdyby Shila nie zjadała sukcesywnie drzewek i krzaczków. Zapalona ogrodniczka z niej, ostatnio przesadza tuje :mad: W ramach przygotowań do zimy zakopała pod jedną tę wielką kość z poprzednich zdjęć. Jakoś tak dziwnie się iglaczek przekrzywił:diabloti: No małpa jest straszna, ale i tak wszyscy jesteśmy pod jej urokiem, nie da się jej nie kochać :loveu:

Posted

Martuś, doły to kopią wszystkie trzy ehhh. Trawnik to ukochane dziecko mojego TZa a piesy mu robią miszmasz i sajgon i w ogóle wszystko, co najgorsze. Trzeba go zobaczyć jaką ma minę kiedy widzi dołek na swoim wypielęgnowanym trawniczku :evil_lol::evil_lol: Normalnie mord w oczach. Ja się czasem dziwię, że żadna nawet po dupie nie dostała za te dołki. One niby wiedzą, że nie wolno ale hmmm pokusa jakby silniejsza :) Zresztą ostatnio mają całą wywrotkę żwiru do rozkopywania to dołków w trawie jakby mniej, ale obawiam się, że tego żwiru to będziemy szukać w promieniu 10 metrów dookoła :)

Posted

Hej Edysia :) ja tez strasznie się za Wami wszystkimi stęskniłam. Obiecuję Wam pełną reaktywację galerii już za dwa tygodnie. Rzucam tę porąbaną robotę więc będzie czas na dogo, na długie spacerki i na fotki :) Praca powinna sprawiać przyjemność a przynajmniej nie doprowadzać człowieka do szału a moja jest denna do kwadratu.

Posted

Nawet nie wiesz jak się cieszę bo strasznie mi brakowało Ciebie. W ogóle Dogomania bez Was czyli moich najbliższych dogomaniaczek to nie ta sama DGM.
A co to za pracke masz? mnie moja szkoła wykańcza

Posted

Agushka napisał(a):
Zresztą ostatnio mają całą wywrotkę żwiru do rozkopywania to dołków w trawie jakby mniej, ale obawiam się, że tego żwiru to będziemy szukać w promieniu 10 metrów dookoła :)

:roflt::roflt::roflt: