Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agushka napisał(a):

No i teraz gafa jak stąd do Szczecina, nie wiem, jak ma na imię Pani Gery, ale wiem, że jest wyjątkowa :) i dziękuję że zajrzałaś :)

hej, hej :)
Pani Gery ma Monika- milo mi :)

a co do tej ostatniej fotki to właśnie owczarek to marzenie mojego TZa :)
Hmmm może kiedyś, jak bedziemy w stanie utrzymac 2 psy... :cool3:

Pozdrowionka!

Posted

Ciepełko ale wiatrzysko paskudny wieje.. Może osuszy to paskudne błoto. Tina po spacerze się nie nadaje do niczego poza wanną. I obraża się za to codzienne moczenie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Hihihi Beatko żebyś wiedziała, że ona tę miotłę kocha, tylko czy zamiata? połowę już z niej tej słomy ryżowej wygryzła ale może się mylę i toto powypadało od sprzątania?:evil_lol::evil_lol:

Posted

ooo! trafiłam w sam raz na niespodziewane wieczorne foteczki w autku!!!! śliczne oczyska ma Tina! ale Shila ma śliczniejsze :loveu: :loveu:

Posted

Nie podchodz ten samochód ma alarm czyli mnie:cool1:
Agus ja w swoim samochodzie mam przyciemniene szyby:cool3: i moich bydlaków nie widać a ludzie jak przechodza to az :smhair2: :eek2: i szybko :scared: :scared: od naszego samochodu jak mała zacznie szczekac a Ays wyc :evil_lol:

Posted

Nie widać a słychać hihihi Tina nie szczeka, chyba, że zobaczy kota. Za to Pinio nadaje jak opętany.. Wiecie co on dziś zrobił? wszedł do mnie do domu i z miejsca obsikał ścianę:mad::mad::mad: gówniarz paskudny, zatłukę gnoja:angryy:

Posted

Chybaby mi ojciec łeb urwał. :evil_lol::evil_lol: A matka resztę, co tam by jej się nawinęło. Ale przydałoby się mu wyciąć to i owo, oj przydało:angryy:

Dobra, to fotki :)

Posted

Agushka napisał(a):

Witaj Agushka !!!!!!! :multi:
Przyszłam do Ciebie z rewizytą. :cool3: :oops: Trochę zapoznałam się z Twoim blogiem i podziwiam Twoje pieski.:loveu::loveu::loveu:
Nareszcie ON-ki !!! :loveu: Jesteś pierwsza w mojej galerii z ON-kami.:multi:
Tina i Shila są pięknymi rasowymi damami :loveu:, nie to co mój Sukuś, który ma w sobie trochę haszczaka po tacie.
A mopuś Piniek Twoich rodziców jest uroczy.:loveu:
Pozdrawiam serdecznie, miziam śliczne sunie i kawalera i myślę, że także będę do Ciebie zaglądała, jeżeli pozwolisz. Miłego dnia Agushka. :)

Posted

Witam Cię cieplutko Marzenna :multi::multi::multi: Cieszę się, że do nas zajrzałaś i mam nadzieję, że będziemy Cię mogli częściej gościć :)
Moja suńki takie bardzo rasowe to nie są ale przekochane owszem. Twój Sukces jest strasznie podobny z pyska do mojego poprzedniego ONka Rena ['], jak tylko na niego spojrzałam od razu mi się łezka w oku zakręciła. On tez kochał wodę, tak jak Twój Sukuś...