marzenna79 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agushka napisał(a):Witam Cię cieplutko Marzenna :multi::multi::multi: Cieszę się, że do nas zajrzałaś i mam nadzieję, że będziemy Cię mogli częściej gościć :) Moja suńki takie bardzo rasowe to nie są ale przekochane owszem. Twój Sukces jest strasznie podobny z pyska do mojego poprzedniego ONka Rena ['], jak tylko na niego spojrzałam od razu mi się łezka w oku zakręciła. On tez kochał wodę, tak jak Twój Sukuś... Hej,hej :multi: No to teraz wiem, dlaczego do mnie zawitałaś Agushka.:cool3: Sukuś Tobie przypomniał Rena.:-(:loveu: Dziękuję za miłe przywitanie.:loveu: Obiecuję, że będę tu częstym gościem.:oops: Quote
eria Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 fajnie zrobione zdjęcie - zniżyłaś się do poziomu psa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Dla ścisłości - leżałam w mokrej trawie, specjalnie dla tej fotki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
miroszki Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agushka Po co doprowadziłaś Śliczną Panią do takiego stanu..? Shila zdecydowanie musi trochę zmniejszyć ilość czasu, który poświęca na gospodarstwo domowe! :smile: Pozdrawiam ;) Quote
Marta_Ares Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ale sliczne fotki. ale cudo:loveu: :loveu: :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Witaj ciemną nocką Agushka !!!!!!! :multi: :crazyeye: Ty jesteś nocny marek, tak jak ja ??? :evil_lol: Dobranoc ! Kolorowych snów.:smilecol: Quote
Usia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 z tym patykiem styłu wyglada jak by miał rogi to znaczy jeden róg :evil_lol: Quote
eria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :evil_lol: :evil_lol: że co że niby....rogacz???????? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Cześć :) Nie mogę, zrobiłyście z Pinia rogacza :evil_lol::evil_lol: Marzena ja jestem super nocny Marek, zdarza mi się iść spać o 3, 4 nad ranem ale to tylko wtedy, jak moja przypadłość hazardowa daje o sobie znać. Wczoraj dała.... Porcja foteczek na dzień dobry? To najpierw kwiatuszki dla szanownych pań Quote
marzenna79 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Agushka napisał(a): Marzena ja jestem super nocny Marek, zdarza mi się iść spać o 3, 4 nad ranem ale to tylko wtedy, jak moja przypadłość hazardowa daje o sobie znać. Witaj Agushka ! :multi: Jejciu, jaki cudny fioletowy kwiat.:loveu::loveu::loveu: Mogłabyś mi się nim wpisać do galerii ??? Plisssam Cię. PIĘKNY JEST :loveu: - CUDO !!! FIOLETOWY ZAWRÓT GŁOWY !!!:splat: Wymiziaj dzisiaj śliczne panienki:Tinę i Shilę.:loveu: Pozdrowionka i życzę słonka. Quote
Usia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Agushka napisał(a):ja jestem super nocny Marek A ja myslałam ze masz na imie Agniszka i jesteś raczej dziennym stworem (kobietą):evil_lol: :eviltong::evil_lol:;) :evil_lol::eviltong: :evil_lol: ;) kfffiatusek slicny :p dziekuje Quote
Agushka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Usia napisał(a):A ja myslałam ze masz na imie Agniszka i jesteś raczej dziennym stworem (kobietą):evil_lol: :eviltong::evil_lol:;) :evil_lol::eviltong: :evil_lol: ;) kfffiatusek slicny :p dziekuje Zwykle tak bywa ale jak się obudzi pokerowy potwór to zamieniam się w nocnego Marka. Nie ma za co, kocham kwiatuszki :) Quote
eria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ale te Twoje panny są cudne!! xcoraz lepsze foty wklejasz normalnie!! Quote
Marta_Ares Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 eria napisał(a): xcoraz lepsze foty wklejasz normalnie!! tez to wlasnie mialam napisac:evil_lol: :evil_lol: super fotki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Agushka napisał(a): Nie ma za co, kocham kwiatuszki :) A ja poszłam za Twoim przykładem i tez mam kilka taki zdjec kwaitków które budza sie do zycia na moim osiedlu ;) tylko jakos nie mam czasu wrzucić ich do fotosika :oops: Quote
Agushka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Dzięki kochane :) Fotki lepsze bo jak są wybiegane i nie śmigają z prędkością światła. Jak Tina jest sama to zanim ją zmęczę to sama już padam na pysk :evil_lol: Ula, wstawiaj te kwiatkowe foteczki :) Quote
eria Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 cześć Aguś !! wyłaź z wyra i wklejaj nowe fotki!! :evil_lol: :evil_lol: a ja lecę na spacerek z Zuzolandią :) Quote
Rinuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Agushka napisał(a): ale sloodko spiocha:loveu::loveu::loveu: Quote
Agushka Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Ania Ty jak a u mnie powoli kończą się fotki a w tym tygodniu pewnie nie pojadę na wieś bo mamy mieć gości, będziecie się musiały zadowolić Tiną Quote
Marta_Ares Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 o na foteczki trafilam:multi: :multi: sliczne fajne te Twoje stadko:loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: ooo fotki są!!!!!!! jakoś to przeżyjemy że będziem musieli sie Tiną zadowolić :evil_lol: :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Agushka napisał(a): Witaj Agushko ! :multi::loveu: Witajcie Agushkowe Tiny, Shile i Pińki ! :loveu::loveu::loveu: KAŻDY PSIACZEK MA SWOJĄ ZABAWKĘ W PYCHOLKU.:evil_lol: Fajnie sie zabawiają.:cool3: Mizianeczko dla suń i maminego piesia.:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Skoro robie za budzik, to WSTAWAJ AGA!!!!!!!POBUDKAAAAAAA!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: JADE DO WAWY,PAPA Quote
Usia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 witam ile fotek <wow> nie ma to jak miec piłeczke swoich rozmiarów:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts