Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agushka napisał(a):
Witam Cię cieplutko Marzenna :multi::multi::multi: Cieszę się, że do nas zajrzałaś i mam nadzieję, że będziemy Cię mogli częściej gościć :)
Moja suńki takie bardzo rasowe to nie są ale przekochane owszem. Twój Sukces jest strasznie podobny z pyska do mojego poprzedniego ONka Rena ['], jak tylko na niego spojrzałam od razu mi się łezka w oku zakręciła. On tez kochał wodę, tak jak Twój Sukuś...

Hej,hej :multi: No to teraz wiem, dlaczego do mnie zawitałaś Agushka.:cool3: Sukuś Tobie przypomniał Rena.:-(:loveu:
Dziękuję za miłe przywitanie.:loveu: Obiecuję, że będę tu częstym gościem.:oops:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agushka
Po co doprowadziłaś Śliczną Panią do takiego stanu..? Shila zdecydowanie musi trochę zmniejszyć ilość czasu, który poświęca na gospodarstwo domowe! :smile:

Pozdrawiam ;)

Posted

Cześć :) Nie mogę, zrobiłyście z Pinia rogacza :evil_lol::evil_lol:
Marzena ja jestem super nocny Marek, zdarza mi się iść spać o 3, 4 nad ranem ale to tylko wtedy, jak moja przypadłość hazardowa daje o sobie znać. Wczoraj dała....

Porcja foteczek na dzień dobry?
To najpierw kwiatuszki dla szanownych pań

Posted

Agushka napisał(a):

Marzena ja jestem super nocny Marek, zdarza mi się iść spać o 3, 4 nad ranem ale to tylko wtedy, jak moja przypadłość hazardowa daje o sobie znać.

Witaj Agushka ! :multi:
Jejciu, jaki cudny fioletowy kwiat.:loveu::loveu::loveu:
Mogłabyś mi się nim wpisać do galerii ??? Plisssam Cię.
PIĘKNY JEST :loveu: - CUDO !!! FIOLETOWY ZAWRÓT GŁOWY !!!:splat:
Wymiziaj dzisiaj śliczne panienki:Tinę i Shilę.:loveu:
Pozdrowionka i życzę słonka.

Posted

Agushka napisał(a):
ja jestem super nocny Marek

A ja myslałam ze masz na imie Agniszka i jesteś raczej dziennym stworem (kobietą):evil_lol: :eviltong::evil_lol:;) :evil_lol::eviltong: :evil_lol: ;)

kfffiatusek slicny :p dziekuje

Posted

Usia napisał(a):
A ja myslałam ze masz na imie Agniszka i jesteś raczej dziennym stworem (kobietą):evil_lol: :eviltong::evil_lol:;) :evil_lol::eviltong: :evil_lol: ;)

kfffiatusek slicny :p dziekuje

Zwykle tak bywa ale jak się obudzi pokerowy potwór to zamieniam się w nocnego Marka.
Nie ma za co, kocham kwiatuszki :)

Posted

Agushka napisał(a):

Nie ma za co, kocham kwiatuszki :)

A ja poszłam za Twoim przykładem i tez mam kilka taki zdjec kwaitków które budza sie do zycia na moim osiedlu ;) tylko jakos nie mam czasu wrzucić ich do fotosika :oops:

Posted

Dzięki kochane :) Fotki lepsze bo jak są wybiegane i nie śmigają z prędkością światła. Jak Tina jest sama to zanim ją zmęczę to sama już padam na pysk :evil_lol:
Ula, wstawiaj te kwiatkowe foteczki :)

Posted

Ania Ty jak

a u mnie powoli kończą się fotki a w tym tygodniu pewnie nie pojadę na wieś bo mamy mieć gości, będziecie się musiały zadowolić Tiną

Posted

Agushka napisał(a):

Witaj Agushko ! :multi::loveu:
Witajcie Agushkowe Tiny, Shile i Pińki ! :loveu::loveu::loveu:
KAŻDY PSIACZEK MA SWOJĄ ZABAWKĘ W PYCHOLKU.:evil_lol:
Fajnie sie zabawiają.:cool3:
Mizianeczko dla suń i maminego piesia.:loveu::loveu::loveu: