wiq Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 zdrowia synkowi zycze! u nas tez sie robi zimno..:/ Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cześc Agusiu :) Pozdrów synka i niech wraca do zdrowia. A za te leki to masakra przesada troche... no ale tak juz jest, jak ja byłam ostatnio chora to moja mam zapłaciła za mnie około 150 za wszystkie leki.... A jeszcze dzisiaj byłam na EKG. i Mowie babie ze mam bole od 6 klasy a ta do mnie " to widocznie słabo Cie kuje skoro przezyłas do tej pory" a ja takie oczy zrobiłam jak 5 zł... brak słów..... :shake: Quote
Alynkaaa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [COLOR=Red][B]wiatam... wlasnie czytamz e synek ci zachorowal...pozdrow go i neich szybko wraca do zdrowia!!!![/B][/COLOR] Quote
Agushka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Cześć kochane :) Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia dla mojego Michała. Ja tez mu tego z całego serca życzę i niech to nastąpi jak najprędzej bo oszaleję z nim w domu. Marzę o chwili spokoju. Znudzony dzieciak to gorzej niż burza z piorunami. Mam ochotę na spokojny dzień bez plączących się po domu facetów. Jeden i drugi ciąglę jęczy, słysze w kółko albo mamoooo albo Agnieszkaaa. Ola to straszne... dobrze, że ja tego reportażu nie widziałam bo pewnie bym się poryczała. Gosia, Kamila u mnie dziś pogoda wcale nie lepsza niż u Was. Rano tak wiało, że myślalam że mi dach razem z sufitem odleci. Mieszkam na samej górze i wiatr wył i różne patyki waliły w dach. Normalnie strach.. Beata u Ciebie tez dają te porąbane numerki? Niech ich szlag trafi. Ostatnio specjalnie wstałam rano i poszłam do przychodni zawalczyć o swoje bo dłużej nie mogliśmy czekać aż sie znajdzie dla nas numerek.. Wogóle jakaś epidemia u nas jest, dzieci chorują na potęgę. Życze Łukaszkowi dużo zdrówka :) Quote
Cerber Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 to masz wesolo w domu z facetami...:razz: :razz: :razz: :razz: Quote
furciaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 czesc agus:) nio widze ze faceci daja ci niezle popalic:evil_lol: mam nadzieje ze twoja przygoda z numerkami juz sie skonczyla i jeszcze dlugo niebedziesz miala okazji sie z nimi "spotkac":p Quote
Agushka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Cześć :) Asiu bardzo chętnie tylko że mój komputer zdecydowanie odmawia współpracy.. Mam kilka zdjęć z ostatniego leśnego spacerku ale nie mam jak ich wrzucić na fotosik :( Gosia tez mam taką nadzieję, jeszcze tylko jeden numerek mi potrzebny, w przyszłą środę :) Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witam Agus wpadam z wizyta nadrabiam zaleglosci, u nas wrescie oczekiwane ferie:multi: wiec jest czas na dogo i nadrabianie zaleglosci. Duzod zdrowka dla Michala Quote
eria Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dużo zdrówka życzę i czekam na fotki!!!:eviltong: Quote
Cerber Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Czesc Aguś, a moze na imageshacka wgraj fotki... wiem ze to kupe roboty, ale lepsze to niz nic... mi jakos nigdy fotosik nie protestuje... Quote
Agushka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Luizka ale to nie z powodu fotosika mam te kłopoty. Po prostu mój komputer nie widzi aparatu, nie widzi MP3 oślepł na maxa i nie mam jak wrzucić fotek do siebie. Za mało ich żeby kombinować z nagrywaniem na płytę u Michała bo szkoda na te kilka zdjęć marnować płyty.. Marta a u nas do ferii jeszcze dwa tygodnie :) Dzięki Eriaczku :) Wiqś a jak ja mam napisac coś wesołego jak cały dzień mam pod górkę. Ta pogoda mnie doprowadza do szału, wiatr mało głowy nie urwie i jeszcze ten paskudny zacinający deszcz.. a Tina jak na złość robi strajk i nie chce się załatwiać na skwerku koło domu tylko ciągnie do parku. Jak poszłyśmy dziś rano to tylko drzewa nad głową trzeszczały. Koszmar. Quote
tygra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dziś byłąm u lekarza i do końca tygodnia przyszłego w domku mam dziecko - też chyba oszaleje - już wyczerpana jestem Quote
furciaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 agus to moze kup kompowi okulary:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja pomimo pogody mam dobry humorek bo moje sloneczko wraca do zdrowia i zagrozenie minelo:multi: Quote
Agushka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 [quote name='tygra']dziś byłąm u lekarza i do końca tygodnia przyszłego w domku mam dziecko - też chyba oszaleje - już wyczerpana jestem[/quote] :( niedobrze. Musi być coś w powietrzu bo dużo dzieci choruje. Wczoraj dzwonił mój znajomy, że jego córeczka tez chora. Życzę dużo zdrówka dla Łukaszka. [quote name='furciaczek']agus to moze kup kompowi okulary:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja pomimo pogody mam dobry humorek bo moje sloneczko wraca do zdrowia i zagrozenie minelo:multi:[/quote] Cieszę się Gosia że Preziuchowi już lepiej, czytałam dziś co u Was słychać ale jakoś nic nie napisałam. Zaraz nadrobię. A tego kompa to ja chyba zrzucę z balkonu jak się tak dłużej będzie wygłupiał. Quote
Agushka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Asiu u Michała nie ma netu :) On ma ograniczony dostęp do tego dobrodziejstwa bo inaczej nic by nie robił tylko grał w tę swoją grę gdzie się łazi i zabija różne zwierzątka tudzież inne potworki tylko po to żeby mieć więcej many albo wejść na wyższy poziom:razz: czego ja nie jestem w stanie objąć ograniczonym matczynym rozumkiem :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Hej :) no widze ze twoj synek ma takie same gierki jak moj brother... tylko ze moj brat ma 19 lat... i sobie gra w takie cos z nudów.... i ja też tego nie moge pojac... :shake: Quote
Agushka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Edytka, czy 13, czy 19 czy tez 40 ... oni sie nie zmieniają słonko, im tylko brzuchy później rosną ale umysł zostaje we wczesnym dzieciństwie :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Agushka']Edytka, czy 13, czy 19 czy tez 40 ... oni sie nie zmieniają słonko, im tylko brzuchy później rosną ale umysł zostaje we wczesnym dzieciństwie :evil_lol::evil_lol:[/quote] wieta prawda agnieszko swieta prawda:evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Heja! Ja tu po raz pierwszy ;) Hihihi, psiniki są naprawdę śliczne! :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [QUOTE]Edytka, czy 13, czy 19 czy tez 40 ... oni sie nie zmieniają słonko, im tylko brzuchy później rosną ale umysł zostaje we wczesnym dzieciństwie :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] brawo, brawo:lol::evil_lol::lol: Quote
Tina.Sara Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 cześć Aga :cool3: dobrze powiedziane :P Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dziendobry agus:) cio tam slychac?? nie wywialo cie gdzies:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [COLOR=Red][B]witam:D co tam slychac???jak synek???[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts