Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc Agusiu :)
Pozdrów synka i niech wraca do zdrowia. A za te leki to masakra przesada troche... no ale tak juz jest, jak ja byłam ostatnio chora to moja mam zapłaciła za mnie około 150 za wszystkie leki....
A jeszcze dzisiaj byłam na EKG. i Mowie babie ze mam bole od 6 klasy a ta do mnie " to widocznie słabo Cie kuje skoro przezyłas do tej pory" a ja takie oczy zrobiłam jak 5 zł...
brak słów..... :shake:

Posted

Cześć kochane :) Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia dla mojego Michała. Ja tez mu tego z całego serca życzę i niech to nastąpi jak najprędzej bo oszaleję z nim w domu. Marzę o chwili spokoju. Znudzony dzieciak to gorzej niż burza z piorunami. Mam ochotę na spokojny dzień bez plączących się po domu facetów. Jeden i drugi ciąglę jęczy, słysze w kółko albo mamoooo albo Agnieszkaaa.

Ola to straszne... dobrze, że ja tego reportażu nie widziałam bo pewnie bym się poryczała.

Gosia, Kamila u mnie dziś pogoda wcale nie lepsza niż u Was. Rano tak wiało, że myślalam że mi dach razem z sufitem odleci. Mieszkam na samej górze i wiatr wył i różne patyki waliły w dach. Normalnie strach..

Beata u Ciebie tez dają te porąbane numerki? Niech ich szlag trafi. Ostatnio specjalnie wstałam rano i poszłam do przychodni zawalczyć o swoje bo dłużej nie mogliśmy czekać aż sie znajdzie dla nas numerek.. Wogóle jakaś epidemia u nas jest, dzieci chorują na potęgę. Życze Łukaszkowi dużo zdrówka :)

Posted

Cześć :) Asiu bardzo chętnie tylko że mój komputer zdecydowanie odmawia współpracy.. Mam kilka zdjęć z ostatniego leśnego spacerku ale nie mam jak ich wrzucić na fotosik :(
Gosia tez mam taką nadzieję, jeszcze tylko jeden numerek mi potrzebny, w przyszłą środę :)

Posted

Luizka ale to nie z powodu fotosika mam te kłopoty. Po prostu mój komputer nie widzi aparatu, nie widzi MP3 oślepł na maxa i nie mam jak wrzucić fotek do siebie. Za mało ich żeby kombinować z nagrywaniem na płytę u Michała bo szkoda na te kilka zdjęć marnować płyty..

Marta a u nas do ferii jeszcze dwa tygodnie :)
Dzięki Eriaczku :)
Wiqś a jak ja mam napisac coś wesołego jak cały dzień mam pod górkę.
Ta pogoda mnie doprowadza do szału, wiatr mało głowy nie urwie i jeszcze ten paskudny zacinający deszcz.. a Tina jak na złość robi strajk i nie chce się załatwiać na skwerku koło domu tylko ciągnie do parku. Jak poszłyśmy dziś rano to tylko drzewa nad głową trzeszczały. Koszmar.

Posted

[quote name='tygra']dziś byłąm u lekarza i do końca tygodnia przyszłego w domku mam dziecko - też chyba oszaleje - już wyczerpana jestem[/quote]
:( niedobrze. Musi być coś w powietrzu bo dużo dzieci choruje. Wczoraj dzwonił mój znajomy, że jego córeczka tez chora. Życzę dużo zdrówka dla Łukaszka.

[quote name='furciaczek']agus to moze kup kompowi okulary:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a ja pomimo pogody mam dobry humorek bo moje sloneczko wraca do zdrowia i zagrozenie minelo:multi:[/quote]
Cieszę się Gosia że Preziuchowi już lepiej, czytałam dziś co u Was słychać ale jakoś nic nie napisałam. Zaraz nadrobię.
A tego kompa to ja chyba zrzucę z balkonu jak się tak dłużej będzie wygłupiał.

Posted

Asiu u Michała nie ma netu :) On ma ograniczony dostęp do tego dobrodziejstwa bo inaczej nic by nie robił tylko grał w tę swoją grę gdzie się łazi i zabija różne zwierzątka tudzież inne potworki tylko po to żeby mieć więcej many albo wejść na wyższy poziom:razz: czego ja nie jestem w stanie objąć ograniczonym matczynym rozumkiem :)

Posted

Edytka, czy 13, czy 19 czy tez 40 ... oni sie nie zmieniają słonko, im tylko brzuchy później rosną ale umysł zostaje we wczesnym dzieciństwie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agushka']Edytka, czy 13, czy 19 czy tez 40 ... oni sie nie zmieniają słonko, im tylko brzuchy później rosną ale umysł zostaje we wczesnym dzieciństwie :evil_lol::evil_lol:[/quote]

wieta prawda agnieszko swieta prawda:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[QUOTE]Edytka, czy 13, czy 19 czy tez 40 ... oni sie nie zmieniają słonko, im tylko brzuchy później rosną ale umysł zostaje we wczesnym dzieciństwie :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

brawo, brawo:lol::evil_lol::lol: