furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 oj nie wiem czy wytrzymam do poniedzialku:shake: wracaj szybciutko i baw sie dobrze:) Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć Kochana, ja tu wpadam z wizytą a Ty na działki jedziesz... no nie dobrze... :mad: :mad: :mad: czekam na poniedziałkowe foteczki... :) Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 No to jestem :) Dziękuję że wpadałyście :) Fotki zrobione, teraz tylko trzeba jakimś cudem zrzucić to na komputer wrrrrrr Ciekawe jak ja to zrobię :angryy: Idę teraz do Was polować na foteczki bo pewnie zaległości mam kilometrowe:lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jak fajnie że już wróciłaś :p :p :p Teraz czekam na fotorelację :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 dzień dobry wieczór :loveu: czekam na fotki Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Witam kochane :) No niestety, fotki będą ale jak mi ktoś ten głupi komputer naprawi.... Chyba że synuś mi zgra u siebie na płytkę... Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Mój nie dość że jest głupi to jeszcze wredny!!! On ma fochy jak baba w ciąży:angryy: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Agushka napisał(a):Mój nie dość że jest głupi to jeszcze wredny!!! On ma fochy jak baba w ciąży:angryy: heh może jest w ciąży,zobacz, zrób mu usg bo jak tak to będziesz miała laptopki malutkie, albo takie miniaturkowe komputerki :D:D:D:D:D::D:D:D Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 hihi to założę hodowlę rasowych komputerków :) A teraz z innej beczki. Chciałabym bardzo poprosić o pomoc. Misiek (mój syn) ma na jutro zrobić krzyżówkę do szkoły. Mądra pani poprosiła, żeby dzieci zrobiły ją na komputerze. Michał ułozył krzyżówkę tylko mamy problem straszny. Nie potrafimy narysować diagramu w komputerze... Może któraś z Was mogłaby nam pomóc??? Baaardzo proszę:help1: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ja mogę narysować diagram w paincie, to by nie było problemu... a wy musicie to potem wydrukować???? i w tych okienkach ma być napisane czcionką??? czy długipisem/ołózkiem????? Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Jeśli krzyżówka będzie OK to pani ma ją skserować i rozdać dzieciom do rozwiązania... . To ma 17 haseł. skrzyżowanie tworzy rozwiązanie krzyżówki... Musiałabym ci je podać na GG żebyś wiedziała jak ona ma wyglądać. W galerii to chyba nie? Jeśli masz chwilkę czasu i naprawdę nie sprawię Ci problemu to byłabym wdzięczna jak nie wiem co... :) Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 A niespodzianka. Poświęciłam się dla sprawy i nagrałam to wszystko na płytę. Teraz ciężko pracuję, żeby to pozmniejszać, wrzucić na fotosika a potem chociaż kilka tutaj :) Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Agushka napisał(a):Jeśli krzyżówka będzie OK to pani ma ją skserować i rozdać dzieciom do rozwiązania... . To ma 17 haseł. skrzyżowanie tworzy rozwiązanie krzyżówki... Musiałabym ci je podać na GG żebyś wiedziała jak ona ma wyglądać. W galerii to chyba nie? Jeśli masz chwilkę czasu i naprawdę nie sprawię Ci problemu to byłabym wdzięczna jak nie wiem co... :) tzn., ze a paincie mogę zrobić?????? jesli tak do wal na gg tłumacz mi i w 5 minut zrobie... :) Quote
furciaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 przyszlam sie przywitac :) i czekam na foteczki:loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 co do tej hodowli rasowych komputerów... zamawiam jakiś komputerek jeśli będzie miot... :cool3: Quote
furciaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 agnieszko to zrobimy wymiane ja ci dam jedno szczenie z miotu furci a ty mi dasz jedno z miotu...eeee...komputera:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 może być, ale ja poproszę formentino (ale jestem mądra co Gosiu? :evil_lol::evil_lol:) a komputerek jakiej maści zamawiacie? :) Quote
furciaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 to ja chce czarny komputerek:loveu: a te fotecki to beda dzisiaj czy nie?? Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Będą będą tylko że ja gadam z Luizą na gg :) Ale się wgrywają w międzyczasie na fotosika... Quote
tygra Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 włąsnie czekam i czekam... i już zasypiam powoli Quote
Recommended Posts