Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jestem :) Dziękuję że wpadałyście :) Fotki zrobione, teraz tylko trzeba jakimś cudem zrzucić to na komputer wrrrrrr Ciekawe jak ja to zrobię :angryy: Idę teraz do Was polować na foteczki bo pewnie zaległości mam kilometrowe:lol:

Posted

Agushka napisał(a):
Mój nie dość że jest głupi to jeszcze wredny!!! On ma fochy jak baba w ciąży:angryy:

heh może jest w ciąży,zobacz, zrób mu usg bo jak tak to będziesz miała laptopki malutkie, albo takie miniaturkowe komputerki :D:D:D:D:D::D:D:D

Posted

hihi to założę hodowlę rasowych komputerków :)
A teraz z innej beczki. Chciałabym bardzo poprosić o pomoc. Misiek (mój syn) ma na jutro zrobić krzyżówkę do szkoły. Mądra pani poprosiła, żeby dzieci zrobiły ją na komputerze. Michał ułozył krzyżówkę tylko mamy problem straszny. Nie potrafimy narysować diagramu w komputerze... Może któraś z Was mogłaby nam pomóc??? Baaardzo proszę:help1:

Posted

ja mogę narysować diagram w paincie, to by nie było problemu... a wy musicie to potem wydrukować???? i w tych okienkach ma być napisane czcionką??? czy długipisem/ołózkiem?????

Posted

Jeśli krzyżówka będzie OK to pani ma ją skserować i rozdać dzieciom do rozwiązania... . To ma 17 haseł. skrzyżowanie tworzy rozwiązanie krzyżówki... Musiałabym ci je podać na GG żebyś wiedziała jak ona ma wyglądać. W galerii to chyba nie? Jeśli masz chwilkę czasu i naprawdę nie sprawię Ci problemu to byłabym wdzięczna jak nie wiem co... :)

Posted

A niespodzianka. Poświęciłam się dla sprawy i nagrałam to wszystko na płytę. Teraz ciężko pracuję, żeby to pozmniejszać, wrzucić na fotosika a potem chociaż kilka tutaj :)

Posted

Agushka napisał(a):
Jeśli krzyżówka będzie OK to pani ma ją skserować i rozdać dzieciom do rozwiązania... . To ma 17 haseł. skrzyżowanie tworzy rozwiązanie krzyżówki... Musiałabym ci je podać na GG żebyś wiedziała jak ona ma wyglądać. W galerii to chyba nie? Jeśli masz chwilkę czasu i naprawdę nie sprawię Ci problemu to byłabym wdzięczna jak nie wiem co... :)

tzn., ze a paincie mogę zrobić?????? jesli tak do wal na gg tłumacz mi i w 5 minut zrobie... :)