furciaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 cudna:loveu: i jaka dostojna:loveu: widac ze uwielbi atkie spacerki :) Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 szliczne fotki:loveu: fajne tereny;) ;) Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Pewnie że uwielbia takie spacerki, wogóle wszystkie uwielbia a jak jeszcze nie musi iść na smyczy to tym bardziej :) Szczęście całe, że mamy tak niedaleko na działkę i jeszcze bliżej do lasu. W Warszawie takich luksusów nie było.. Quote
Tina.Sara Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cześć :cool3: Widze fotki czy mi sie wydaje? :] BOSKIE!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: W Warszawie takich luksusów nie było.. No my takich nie mamy...Chociaż ja mam obok bardzo fajną łąkę :cool3: Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 No tak, ale ty nie mieszkasz w śródmieściu :) A myśmy mieszkali obok placu Bankowego.... Quote
Tina.Sara Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nie daleko... :D tylko pół Wawy dalej :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 heheheh w pierwszym momencie pomyślałąm, ze to jeż...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Luiza Ty dziś masz jakieś skojarzenia kosmiczne... Do jeża jeszcze nigdy Tiny nikt nie porównywał:hmmmm: Chociaż jakby się tak przyjrzeć... Ale zważywszy na rasy jakie stworzyłas dziś u siebie zgadzam się na jeża:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Luiza, a ja myslaam, ze to dzik:lol: piekna fotka w biegu:loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cudowna foteczka :loveu: :loveu: :loveu: Macie wspaniałe tereny spacerkowe :p Tylko pozazdrościć :cool3: Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 No proszę, nie dość że jeż to jeszcze dzik. A może wogóle dziki jeż?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ola te tereny to najzwyklejsza polska wieś :) Tak mam własnie fajnie jak jestem na działce :) Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a bo polska wies rulezzz:evil_lol: (ty sie nie smiej, dzik jakw morde strzelil:lol:) Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Dobra śmiejscie się ale mnie Tina rzypomina... owczarka niemieckiego... :oops: No co... to tylko takie moje skojarzenie... wiem, że wogóle ona nie przypomina psa tylko dzika albo jeża... no ale co ja poradze że mam taką wyobrażnie... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 To może na święta bęzie dziczyzna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ino zywa... Jejku znowu muszę siedzieć i czekać aż dziecko zaśnie bo muszę się w Mikołaja pobawić. Nawet skarpetę przygotował. Niby stary a jeszcze mu to radochę sprawia :lol::lol: Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ola, zacznij znow pic ziolka, bo omamy masz:lol: Pani Mikolajowa, zywe tez fajne:evil_lol: moze przyniesiesz mi domek dla Azorka?:cool3: Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Chciałabym mieć taką moc sprawczą Wiq, naprawdę... Ola serio to nie dziki jeż tylko ONek??? :crazyeye::crazyeye:Muszę się dobrze przyjrzeć chociaż teraz to wygląda jak fretka...:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 w azorkowym watku juz sie zaczelysmy zrzekac prezentow na jego rzecz.. Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Kurczę najgorsze jest to, że znowu idą święta i nienormalni debile znów będą spełniać życzenia dzieci o zwierzątkach... A potem wiadomo co się dzieje.. Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Wczoraj na TVN Style była znana wszystkim Niania i zapytana o to, czy 3 latkowi można kupić zwierzątko odpowiedziała - tak.... pod warunkiem że jest pluszowe:multi::multi: I potem nastąpiło uświadomienie, że nie należy kupować zwierzęcia jako prezent, bo zwierzę rzeczonym prezentem nie jest. Brawo TVN :) Ten program ogląda wielu rodziców i świetnie, ze ktoś pomyślał żeby wspomnieć o takim temacie. Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 TV raczej nie ogladam (poza lost, wiec teraz bede miala dluga przerwe:evil_lol:), ale to, co piszesz podnosi na duchu:):) moze w koncu cos madrego zdarzy im sie tam pokazac;) tak trzymac! Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 czasami ogladam Nianie wiem ze program i jej rady ciesza sie ogromna popularnoscia super ze wspomnieli o zwierzetach:multi: Ja ostatnio bylam na takim targu w niedziele we Włocławku(kupuje tam mieso i kosci wedzone dla psow:cool3:) i tam zawsze jest kilku" handlarzy" szczeniakami głównie onki, husky i goldeny:-(I jeden facet mial w malutkiej klatce 4 sliczne haszczaki podchodzi pani z synkiem no i ten facet zaczyna gadke ze swieta sie zblizaja ze to jest swietny prezent dla dziecka ze ta rasa jest bardzo przyacielska dla dzieci bedzie swietnym kompanem itp:angryy: :angryy: Pani na szczescie nie kupila psa pozniej ja podchodze: j - ja f- facet(handlarz) j- w jakiej cenie? f- okazja jedyne 300zł j- to napewno bez rodowodu f- ale po rasowych rodziciach niech pani zobaczy jakie ladne niebieskie oczy j- dlaczego pan rozmnaza kundle przeciez tyle psow cierpi w schronisku f- to niech pani idzie do schroniska musialam juz leciec na autobus i niestey na tym zakonczylam rozmowe:shake: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ehh... aż ciężko mi myśleć jak nasze schronisko zapełni się w te święta... :-( :-( :-( Nawet nie mam siły i nerw żeby o tym gadać.... :-( Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 takich handlazy to bym wysterylizowala i zamknela w kojcu 1m na 1m do konca zycia:angryy: wrrr..... czesc agus cio tam slychac? pewnie jeszcze sie w wyrku wylegujesz:cool3: albo biegasz gdzies z tinkowa po krzakach:evil_lol: Quote
Recommended Posts