Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie że uwielbia takie spacerki, wogóle wszystkie uwielbia a jak jeszcze nie musi iść na smyczy to tym bardziej :) Szczęście całe, że mamy tak niedaleko na działkę i jeszcze bliżej do lasu. W Warszawie takich luksusów nie było..

Posted

Cześć :cool3:

Widze fotki czy mi sie wydaje? :]

BOSKIE!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

W Warszawie takich luksusów nie było..

No my takich nie mamy...Chociaż ja mam obok bardzo fajną łąkę :cool3:

Posted

Luiza Ty dziś masz jakieś skojarzenia kosmiczne... Do jeża jeszcze nigdy Tiny nikt nie porównywał:hmmmm: Chociaż jakby się tak przyjrzeć... Ale zważywszy na rasy jakie stworzyłas dziś u siebie zgadzam się na jeża:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No proszę, nie dość że jeż to jeszcze dzik. A może wogóle dziki jeż?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ola te tereny to najzwyklejsza polska wieś :) Tak mam własnie fajnie jak jestem na działce :)

Posted

Dobra śmiejscie się ale mnie Tina rzypomina... owczarka niemieckiego... :oops:
No co... to tylko takie moje skojarzenie... wiem, że wogóle ona nie przypomina psa tylko dzika albo jeża... no ale co ja poradze że mam taką wyobrażnie... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

To może na święta bęzie dziczyzna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ino zywa... Jejku znowu muszę siedzieć i czekać aż dziecko zaśnie bo muszę się w Mikołaja pobawić. Nawet skarpetę przygotował. Niby stary a jeszcze mu to radochę sprawia :lol::lol:

Posted

Chciałabym mieć taką moc sprawczą Wiq, naprawdę...

Ola serio to nie dziki jeż tylko ONek??? :crazyeye::crazyeye:Muszę się dobrze przyjrzeć chociaż teraz to wygląda jak fretka...:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kurczę najgorsze jest to, że znowu idą święta i nienormalni debile znów będą spełniać życzenia dzieci o zwierzątkach... A potem wiadomo co się dzieje..

Posted

Wczoraj na TVN Style była znana wszystkim Niania i zapytana o to, czy 3 latkowi można kupić zwierzątko odpowiedziała - tak.... pod warunkiem że jest pluszowe:multi::multi: I potem nastąpiło uświadomienie, że nie należy kupować zwierzęcia jako prezent, bo zwierzę rzeczonym prezentem nie jest.
Brawo TVN :) Ten program ogląda wielu rodziców i świetnie, ze ktoś pomyślał żeby wspomnieć o takim temacie.

Posted

TV raczej nie ogladam (poza lost, wiec teraz bede miala dluga przerwe:evil_lol:), ale to, co piszesz podnosi na duchu:):)
moze w koncu cos madrego zdarzy im sie tam pokazac;)
tak trzymac!

Posted

czasami ogladam Nianie wiem ze program i jej rady ciesza sie ogromna popularnoscia super ze wspomnieli o zwierzetach:multi:

Ja ostatnio bylam na takim targu w niedziele we Włocławku(kupuje tam mieso i kosci wedzone dla psow:cool3:) i tam zawsze jest kilku" handlarzy" szczeniakami głównie onki, husky i goldeny:-(I jeden facet mial w malutkiej klatce 4 sliczne haszczaki podchodzi pani z synkiem no i ten facet zaczyna gadke ze swieta sie zblizaja ze to jest swietny prezent dla dziecka ze ta rasa jest bardzo przyacielska dla dzieci bedzie swietnym kompanem itp:angryy: :angryy: Pani na szczescie nie kupila psa pozniej ja podchodze:

j - ja f- facet(handlarz)
j- w jakiej cenie?
f- okazja jedyne 300zł
j- to napewno bez rodowodu
f- ale po rasowych rodziciach niech pani zobaczy jakie ladne niebieskie oczy
j- dlaczego pan rozmnaza kundle przeciez tyle psow cierpi w schronisku
f- to niech pani idzie do schroniska

musialam juz leciec na autobus i niestey na tym zakonczylam rozmowe:shake:

Posted

takich handlazy to bym wysterylizowala i zamknela w kojcu 1m na 1m do konca zycia:angryy: wrrr.....

czesc agus cio tam slychac? pewnie jeszcze sie w wyrku wylegujesz:cool3:
albo biegasz gdzies z tinkowa po krzakach:evil_lol: