malawaszka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Pojechałyśmy w zeszły piątek z missieek do schroniska po sznaucera, cóż... życie lubi płatać "figle" więc musiałam zabrać jeszcze starowinkę jamniczkę (która szczęśliwie znalazła DS u Bianki0) a missieek zabrała tego szkielecika - leżał i umierał, ciężko oddychał, wszystkie kości na wierzchu :( Żyje, dostaje kroplówki, antybiotyki, witaminy, zaczął pomalutku jeść, ale długa droga przed nim... bardzo potrzebne wsparcie na leczenie, na dobre jedzonko dla chłopaka - on musi mieć teraz wszystko co najlepsze :modla: błagam nie zostawiajmy ich samych :modla: Dostał na imię NATAN - to dobry pies, pomóżcie, żeby mu się udało przeżyć :modla: FACEBOOK http://www.facebook.com/event.php?eid=174701495926022 Jest u missieek pod Krakowem 504 060 219 Quote
malawaszka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 młody jest, ale nie wiem ile - mniej niż 3 myślę Quote
Kenny Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 biedaczek, niewiarygodne że jeszcze chodzi w takim stanie...zdrowiej chłopie!!! będzie pięknym psem jak dojdzie do siebie. Quote
lazanka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 o jaka bida straszna :( ehh to sie w glowie nie mieci :shake: Ale pyszczysko ma slodkie niesamowicie - jak wydobrzeje bedzie cudny psiak :grins: jeszcze dzis poleci jakis grosik na niego do missieek Quote
malawaszka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 psiak jest u missieek - jeśli ktoś chciałby pomóc to podam na pw Quote
agusiazet Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='malawaszka']psiak jest u missieek - jeśli ktoś chciałby pomóc to podam na pw[/QUOTE] To mnie podaj - coś dla biedaka wyasygnuję kasy! Tylko z jakim dopiskiem przelać? Quote
malawaszka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 dopisek "dla Natana" - już ślę pw - dzięki ogromne :Rose: Quote
Jo37 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Szkoda,że człowiek nie jest milionerem. Mogę tylko podnieść. Quote
inga.mm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 jestem na zaproszenie. Wpiszcie prosze imię tego pieska w tytuł, bo trzeba dac mu godność. Wpisze Natana w mój bazarek, ale nie wiem czy uzbieram tyle kasy, zeby obdzielić wszystkie stworzenia zgłoszone. na innym wątku - Morisa - pojawił sie nowy użytkownik marcinraczk i napisał, ze dysponuje jakimiś pieniędzmi na wsparcie, napiszcie do niego Stary ONek Moris - pomoz mu uciec przed smiercia -ma 3 dni czasu na transport do dt #43 Quote
inga.mm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 który zwierzak jest w największej potrzebie ratowania życia? zapraszam na bazarek możesz zdobyć pieniądze dla swojego podopiecznego [SIZE=2]- karmy, książki, rośliny Natan jest zgłoszony, ale nie mam żadnej deklaracji pomocy. Bez tego nie podźwignę bazaru. Proszę o wpisanie, na jaką pomoc mogę liczyć? Quote
kinga Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 dobrze, malawaszka, że go wzięłyście. to był dla niego ostatni momencik. Quote
Therion Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Widziałem go osobiście jest w opłakanym stanie, ma zrujnowane zdrowie. Quote
malawaszka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='kinga']dobrze, malawaszka, że go wzięłyście. to był dla niego ostatni momencik. też tak myślę, ze to był ostatni moment i ciągle jeszcze pewności nie ma czy się uda tak leżał tam :( Quote
kinga Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 cholera jasna, to jest ciągle wierzchołek góry lodowej - to co my robimy. i ciągle na zasadzie: zdążymy - nie zdążymy. Quote
katarzyna09 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Poproszę nr.konta,wyślę chociaż dwie dyszki dla biednej psiny... Quote
inga.mm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 dzięki, że wzięłyście Natanka. Mam nadzieję, że wyjdzie z depresji dopiszcie literkę "a" w tytule... Quote
Recommended Posts