Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pojechałyśmy w zeszły piątek z missieek do schroniska po sznaucera, cóż... życie lubi płatać "figle" więc musiałam zabrać jeszcze starowinkę jamniczkę (która szczęśliwie znalazła DS u Bianki0) a missieek zabrała tego szkielecika - leżał i umierał, ciężko oddychał, wszystkie kości na wierzchu :(

Żyje, dostaje kroplówki, antybiotyki, witaminy, zaczął pomalutku jeść, ale długa droga przed nim... bardzo potrzebne wsparcie na leczenie, na dobre jedzonko dla chłopaka - on musi mieć teraz wszystko co najlepsze :modla: błagam nie zostawiajmy ich samych :modla:

Dostał na imię NATAN - to dobry pies, pomóżcie, żeby mu się udało przeżyć :modla:

FACEBOOK
http://www.facebook.com/event.php?eid=174701495926022

Jest u missieek pod Krakowem
504 060 219

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o jaka bida straszna :( ehh to sie w glowie nie mieci :shake:
Ale pyszczysko ma slodkie niesamowicie - jak wydobrzeje bedzie cudny psiak :grins:

jeszcze dzis poleci jakis grosik na niego do missieek

Posted

[quote name='malawaszka']psiak jest u missieek - jeśli ktoś chciałby pomóc to podam na pw[/QUOTE]

To mnie podaj - coś dla biedaka wyasygnuję kasy! Tylko z jakim dopiskiem przelać?

Posted

jestem na zaproszenie.
Wpiszcie prosze imię tego pieska w tytuł, bo trzeba dac mu godność.
Wpisze Natana w mój bazarek, ale nie wiem czy uzbieram tyle kasy, zeby obdzielić wszystkie stworzenia zgłoszone.
na innym wątku - Morisa - pojawił sie nowy użytkownik marcinraczk i napisał, ze dysponuje jakimiś pieniędzmi na wsparcie, napiszcie do niego
Stary ONek Moris - pomoz mu uciec przed smiercia -ma 3 dni czasu na transport do dt #43

Posted

[quote name='kinga']dobrze, malawaszka, że go wzięłyście.
to był dla niego ostatni momencik.

też tak myślę, ze to był ostatni moment i ciągle jeszcze pewności nie ma czy się uda

tak leżał tam :(