eria Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 milamini napisał(a):Landseer? Na pewno nie landseer. Wygląda na AIDI ale to jest straaaasznie rzadka rasa.........co też to jest.... Quote
anushka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Agappe gratulacje dla Was!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mona4 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Em-ka napisał(a): Cóż znaczy prawdziwa radość - aż się wzruszyłam......... dziekuję za foteczki i filmik! :multi: Normalnie Lzy sczescia mi wyskoczyly,jak to widzialam! tymbardziej ze tego Pieska znam osobiscie:loveu: Quote
anushka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Em-ka napisał(a): Cóż znaczy prawdziwa radość - aż się wzruszyłam......... dziekuję za foteczki i filmik! :multi: mimo że yorki to nie "moja rasa" po obejrzeniu tego filmiku też miałam łezki..kobieta wymiata...:loveu: :loveu: Quote
hesus Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Witajcie! Chciałem pojechać do Poznania ale obowiązki nie pozwalają. Bardzo się cieszę że mogę obejrzeć Wasze zdjęcia. Czy ktoś z Was widział może moskiewski stróżujące? Według info powinny być wystawiane w piątek. Pozdrowienia! Quote
d_orka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A ja bardzo ładnie się "uśmiecham" o foteczki berneńczyków/dzisiaj/ i cavalierków /jutro hala 4/:multi: :loveu: /-była prośba gościa z Estonii o chow-chow , macie coś?;) / Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Piekne zdjęcia. Bardzo żałuje, że mnie nie było w Poznaniu na wystawie. A czy boksery już były? Quote
Olynda Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 śliczne zdjecia dzisiaj obejżałam cały topik :) niestety niektóre zdjecia Karty_TC mi sie nie otwierają szkoda a dzisaij sobota - szanucery było by fajnie gdyby ktoś je obfocił :eviltong: Karusia trzymam kciuki za twoje bielinki !!! Quote
moon_light Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Agga napisał(a):Piekne zdjęcia. Bardzo żałuje, że mnie nie było w Poznaniu na wystawie. A czy boksery już były? Boksery są dopiero dzisiaj :), więc zdjęć spodziewaj się na wieczór Quote
asiunia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Agga napisał(a):Piekne zdjęcia. Bardzo żałuje, że mnie nie było w Poznaniu na wystawie. A czy boksery już były? Hej! Agguniu cała grupa druga jest dzisiaj;) Quote
BORA Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A może ktoś mógłby zrobić zdjęcia chow chowów i pudli? :loveu: Chow chowy już były...ciekawe kiedy pudle :hmmmm: Quote
cuciola Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 no to ja wam wkleje z wloskiego forum: Winner Group 5 FCI http://www.inseparabile.it/public/forum/Pak%20Quannik/2006111112722__KD17199.jpg Best Puppy http://www.inseparabile.it/public/forum/Pak%20Quannik/2006111112643__KD17052.jpg Quote
lothia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 milamini napisał(a):Ja też nie mam wszystkich fotek tylko głupie kratki. Jakiś kiepski serwer- sorry. cudne psy i cudne stroje:loveu: [SIZE="1"]fot Kart nie widzę, a tak na nie liczyłam:mad: Quote
małyskrzat Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 u mnie też nie widać fot:placz: ma ktoś może zdjątka dinmond terierów??? Quote
zakla Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 to jest maremmano-abruzzese. okropnie zatuczona suka, nawet nie była wyczesana:roll: w Polsce też jest jeden psiun tej rasy, i także podobnej postury:shake: Quote
Cockerek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Mona4 napisał(a): Filmik http://video.google.pl/videoplay?doc...49396296635508 Ten film jest rewelacyjny!!!! Aż mi łzy stanęł w oczach!! To jest właśnie wspaniała reakcja szczęśliwej właścicielki!!! :loveu: A gdzie są te zdjęcia yorkowe na yorklandzie? Ja nie widzę :shake: A dlaczego ci ludzie z chartami mają takie stroje? Tak się te psy wystawia? Quote
Dobermania Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Mają "takie" stroje, bo to nawiązanie do szlacheckiej tradycji hoowli i polowań z tymi psami. Czy możecie poprawić zdjęcia/linki - photobucket wyświetla tylko ciągle "bandwidth exceeded", nie ma ponad połowy zdjęć!:shake: Quote
MichalMi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 to jest maremmano-abruzzese. okropnie zatuczona suka, nawet nie była wyczesana:roll: w Polsce też jest jeden psiun tej rasy, i także podobnej postury:shake: z tego co widze po stroju, to jest chyba pani Supronowicz...:hmmmm: Quote
Sabina1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kochani !Podobno miał być jeden pies z gończych francuskich Porcelaine. Może ktoś zrobił fotkę.Baaaardzo bym prosiła o wstawienie. To taka piękna rasa, u nas nie spotykana. Ja tylko widziałam na obrazku. Quote
IzaP Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A czy ma ktoś zdjęcia westików? Na forum westie i na WSN jeszcze prawie nic nie ma a może ktoś z dogomaniaków przypadkiem (lub nie :) )ma jakieś w aparacie? :) ps:mi sie nie wyświetla wiele fotek (widze tylko napisy "photobucket") , więc jeśli fotki westie były już wcześniej to dajcie znać na której stronie, spróbuję je jakoś odszyfrować. Dzięki z góry:) Quote
sh_maniak Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ewelinabuck napisał(a): o moja kundlinka ;) Quote
mwijatak Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Czy ja mogę bardzo ładnie prosić o zdjęcia irlandów:loveu: Nie wiem czy będą weimary długowłose, ale jeśli tak to ja błagam o zdjęcie:oops: Quote
KaRa_ Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A wiec mam dzisiejsze foty z wystawy ale nie mam pojecia gdzie je wkleic aby byly widoczne:roll: Quote
Recommended Posts