Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Em-ka napisał(a):
Cóż znaczy prawdziwa radość - aż się wzruszyłam......... dziekuję za foteczki i filmik! :multi:

Normalnie Lzy sczescia mi wyskoczyly,jak to widzialam! tymbardziej ze tego Pieska znam osobiscie:loveu:

Posted

Em-ka napisał(a):
Cóż znaczy prawdziwa radość - aż się wzruszyłam......... dziekuję za foteczki i filmik! :multi:

mimo że yorki to nie "moja rasa" po obejrzeniu tego filmiku też miałam łezki..kobieta wymiata...:loveu: :loveu:

Posted

Witajcie! Chciałem pojechać do Poznania ale obowiązki nie pozwalają. Bardzo się cieszę że mogę obejrzeć Wasze zdjęcia. Czy ktoś z Was widział może moskiewski stróżujące? Według info powinny być wystawiane w piątek.
Pozdrowienia!

Posted

A ja bardzo ładnie się "uśmiecham" o foteczki berneńczyków/dzisiaj/ i cavalierków /jutro hala 4/:multi: :loveu:

/-była prośba gościa z Estonii o chow-chow , macie coś?;) /

Posted

śliczne zdjecia dzisiaj obejżałam cały topik :)
niestety niektóre zdjecia Karty_TC mi sie nie otwierają szkoda
a dzisaij sobota - szanucery
było by fajnie gdyby ktoś je obfocił :eviltong:
Karusia trzymam kciuki za twoje bielinki !!!

Posted

milamini napisał(a):
Ja też nie mam wszystkich fotek tylko głupie kratki. Jakiś kiepski serwer- sorry.

cudne psy i cudne stroje:loveu:

[SIZE="1"]fot Kart nie widzę, a tak na nie liczyłam:mad:

Posted

to jest maremmano-abruzzese. okropnie zatuczona suka, nawet nie była wyczesana:roll: w Polsce też jest jeden psiun tej rasy, i także podobnej postury:shake:

Posted

Mają "takie" stroje, bo to nawiązanie do szlacheckiej tradycji hoowli i polowań z tymi psami.

Czy możecie poprawić zdjęcia/linki - photobucket wyświetla tylko ciągle "bandwidth exceeded", nie ma ponad połowy zdjęć!:shake:

Posted

to jest maremmano-abruzzese. okropnie zatuczona suka, nawet nie była wyczesana:roll: w Polsce też jest jeden psiun tej rasy, i także podobnej postury:shake:

z tego co widze po stroju, to jest chyba pani Supronowicz...:hmmmm:

Posted

Kochani !Podobno miał być jeden pies z gończych francuskich Porcelaine. Może ktoś zrobił fotkę.Baaaardzo bym prosiła o wstawienie. To taka piękna rasa, u nas nie spotykana. Ja tylko widziałam na obrazku.

Posted

A czy ma ktoś zdjęcia westików? Na forum westie i na WSN jeszcze prawie nic nie ma a może ktoś z dogomaniaków przypadkiem (lub nie :) )ma jakieś w aparacie? :) ps:mi sie nie wyświetla wiele fotek (widze tylko napisy "photobucket") , więc jeśli fotki westie były już wcześniej to dajcie znać na której stronie, spróbuję je jakoś odszyfrować. Dzięki z góry:)