Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zakla napisał(a):

to jest maremmano-abruzzese. okropnie zatuczona suka, nawet nie była wyczesana:roll: w Polsce też jest jeden psiun tej rasy, i także podobnej postury:shake:

ale maremmano-abruzzese przeciez są całe białe, ewentualnie lekko kremowe , bardziej na aidi wygląda...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):

Łiii dziękuję za foteczki :buzi: :buzi: :buzi:
Ewelinka masz jakieś z ringu ?!?
Wstaw jeszcze to z rozetką jak kucnełam koło niej .... wiesz które ;)

Posted

Jakby ktoś pstrykał zdjęcia to bardzo prosze o podejście na ring golden retrieverów (gdzie wystawiane są suki i psy z klasy otwartej- nr ringu: 20, hala 3A) numer katalogowy: 16207
Będę bardzo wdzięczna choćby za kilka zdjęć...

Posted

A właśnie że NIE !!! Miała zakupioną ringuweczke 3 miesiące wcześniej, ale zakładaną przed samym wejściem i zdejmowaną zaraz po wyjściu z ringu, że ma foto na stacji w szelkach to nie znaczy że wystawiana w szelkach :shake: :mad: :shake: Bałabym się że wysmyknie się, na stacji pociągi robią wielki hałas ...

Posted

[SIZE="1"]Dyskusje o wystawianiu ON wycielam do oddzielnego, zamknietego topiku.
Jest on chwilowo w galerii, ale jesli macie ochote na kontynuacje dyskusji prosze o propozycje
na PW dokad go przeslac ?
W galerii raczej nie powinien pozostac.

Posted

warg2003warg napisał(a):
:multi: Sabinko gończy francuski - suczka , młodziutka jeszcze u nas już jest ! Sprowadzona do Polski

Ojej, jak to dobrze,to piękna rasa. A może wiesz o niej coś więcej ? Jest w jakiejś hodowli, czy u prywatnej osoby ? a może masz foteczkę?

Posted

zakla napisał(a):

to jest maremmano-abruzzese. okropnie zatuczona suka, nawet nie była wyczesana:roll: w Polsce też jest jeden psiun tej rasy, i także podobnej postury:shake:

HMMMM wygląda jak zatluszczony kundelek
Witaj Żakla

Posted

palma napisał(a):
Łiii dziękuję za foteczki :buzi: :buzi: :buzi:
Ewelinka masz jakieś z ringu ?!?
Wstaw jeszcze to z rozetką jak kucnełam koło niej .... wiesz które ;)

palma gratulacje, nie wiedzialam że Ty To Ty:lol: cieszę się że moglam z bardzo bliska widzieć Twój sukces bo byłam sekretarzem na "ringu Twojej rasy" :)
GRATULACJE

Posted

Mam na zdjeciach boksery,rottki,sznaucery,leonbergery i wiele innych:evil_lol: Ale znajcie mi latwy obsludze album, gdzie szybko i sprawnie mi wklei za jednym razem mnostwo zdjec:evil_lol:

Posted

ja mam na www.jpg.pl
u mnie jak do końca sie załatdują te kreski w IE to znaczy ze juz zdjecia sie załadowały i wystarczy odświerzyć, ale lepiej wcześniej otworzyć stronę i sprawdzić :)
Ja mam z bernami ale oczywiscie rozmazane, przydkie, brufdne, albo ciemne, szkoda gadać...
Kto robił zdjecia berneńczyką? Suki młodzież druga tura(podzielone na dwie) ring 17??