eria Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 zakla napisał(a): to jest maremmano-abruzzese. okropnie zatuczona suka, nawet nie była wyczesana:roll: w Polsce też jest jeden psiun tej rasy, i także podobnej postury:shake: ale maremmano-abruzzese przeciez są całe białe, ewentualnie lekko kremowe , bardziej na aidi wygląda... Quote
BORA Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 KaRa_TC napisał(a):A wiec mam dzisiejsze foty z wystawy ale nie mam pojecia gdzie je wkleic aby byly widoczne:roll: imageshack.us ;) Quote
BooBC Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ewelinabuck napisał(a): Łiii dziękuję za foteczki :buzi: :buzi: :buzi: Ewelinka masz jakieś z ringu ?!? Wstaw jeszcze to z rozetką jak kucnełam koło niej .... wiesz które ;) Quote
warg2003warg Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 :multi: Sabinko gończy francuski - suczka , młodziutka jeszcze u nas już jest ! Sprowadzona do Polski , będę trzymała za nią kciuki w przyszłym roku na ringach. Jest wg znawców rasy wspaniała. Quote
warg2003warg Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Oczywiście chodzi o porcelankę, a borderek ma ufundowaną przez sponsora rozetę dla zwycięzców w rasach border, collie i sheltie. Rozeta jest niesamowitych rozmiarów. Quote
BooBC Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Tak jest duuuża, a jaka piękna :loveu: :cool3: :loveu: Nie liczyłam na taką nagrode :lol: :oops: :lol: Quote
~Marta~ Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Widzieliście, że na ONET.pl jest tez fotorelacja z wystawy? Tzn. prawie 90 portetów psów z tej wystawy. Quote
BooBC Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Daj linka !!! :crazyeye: A było coś w TV, jeśli tak o jest do oglądnięcia w necie, jeśli tak to proszę linka :lol: Quote
hes. Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jakby ktoś pstrykał zdjęcia to bardzo prosze o podejście na ring golden retrieverów (gdzie wystawiane są suki i psy z klasy otwartej- nr ringu: 20, hala 3A) numer katalogowy: 16207 Będę bardzo wdzięczna choćby za kilka zdjęć... Quote
~Marta~ Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 www.portalwiedzy.onet.pl/8412,1,galeria_media.html Quote
BooBC Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A jakieś filmy ?!? Ja jeden znalazłam FILM http://www.tvbiznes.pl/_files/tv_biznes/video/1163093091.9254.wmv Quote
kalina. Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Widze że wystawiałas Boogie na smyczy i w szleczkach(możnka tak?Czy ringówka jest konieczna...):p . Quote
BooBC Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A właśnie że NIE !!! Miała zakupioną ringuweczke 3 miesiące wcześniej, ale zakładaną przed samym wejściem i zdejmowaną zaraz po wyjściu z ringu, że ma foto na stacji w szelkach to nie znaczy że wystawiana w szelkach :shake: :mad: :shake: Bałabym się że wysmyknie się, na stacji pociągi robią wielki hałas ... Quote
kalina. Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Przecież to stacja pociągowa...:splat: Quote
Evelina Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [SIZE="1"]Dyskusje o wystawianiu ON wycielam do oddzielnego, zamknietego topiku. Jest on chwilowo w galerii, ale jesli macie ochote na kontynuacje dyskusji prosze o propozycje na PW dokad go przeslac ? W galerii raczej nie powinien pozostac. Quote
grrrond Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Nie wiem, czy ktoś pisał już ale na onecie znajduje sie duży fotoreportaż aż 86 zdjęc :lol: Quote
Sabina1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 warg2003warg napisał(a)::multi: Sabinko gończy francuski - suczka , młodziutka jeszcze u nas już jest ! Sprowadzona do Polski Ojej, jak to dobrze,to piękna rasa. A może wiesz o niej coś więcej ? Jest w jakiejś hodowli, czy u prywatnej osoby ? a może masz foteczkę? Quote
BeataSabra Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 zakla napisał(a): to jest maremmano-abruzzese. okropnie zatuczona suka, nawet nie była wyczesana:roll: w Polsce też jest jeden psiun tej rasy, i także podobnej postury:shake: HMMMM wygląda jak zatluszczony kundelek Witaj Żakla Quote
Savannah Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 palma napisał(a):Łiii dziękuję za foteczki :buzi: :buzi: :buzi: Ewelinka masz jakieś z ringu ?!? Wstaw jeszcze to z rozetką jak kucnełam koło niej .... wiesz które ;) palma gratulacje, nie wiedzialam że Ty To Ty:lol: cieszę się że moglam z bardzo bliska widzieć Twój sukces bo byłam sekretarzem na "ringu Twojej rasy" :) GRATULACJE Quote
BeataSabra Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 nadal nie widzę zdjęć tylko ten glupi napis Quote
KaRa_ Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Mam na zdjeciach boksery,rottki,sznaucery,leonbergery i wiele innych:evil_lol: Ale znajcie mi latwy obsludze album, gdzie szybko i sprawnie mi wklei za jednym razem mnostwo zdjec:evil_lol: Quote
Atena Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ja mam na www.jpg.pl u mnie jak do końca sie załatdują te kreski w IE to znaczy ze juz zdjecia sie załadowały i wystarczy odświerzyć, ale lepiej wcześniej otworzyć stronę i sprawdzić :) Ja mam z bernami ale oczywiscie rozmazane, przydkie, brufdne, albo ciemne, szkoda gadać... Kto robił zdjecia berneńczyką? Suki młodzież druga tura(podzielone na dwie) ring 17?? Quote
AnetaA Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 BeataSabra napisał(a):nadal nie widzę zdjęć tylko ten glupi napis Może spróbuj wejść w TEn sposób w album KaRaT_TC mastino napluto sie załapało do fotografii?:roll: Quote
kathie Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ja mam mastino :) i różne inne ;) ale zmniejszanie i wstawianie :shake: trochę trwa ;) Quote
AnetaA Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ojjj niemoge sie doczekać!!:) Może ci jakoś pomóc??:):) Quote
Recommended Posts