bognik Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A może ktoś ma inne zdjęcia Czarnych Terierów Rosyjskich? Moja koleżanka dziś wystawiała sunię - Ata Kochana Zagroda. Może ktoś ufocił te dwie dziewczyny? ;) Quote
anetta Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 :multi::multi: Normalnie uczta dla moich oczkow:loveu: Mocne krzeselko http://images4.fotosik.pl/205/2bd9d64e86b73ae5.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: Quote
Atena Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 zakla napisał(a): to jest maremmano-abruzzese. okropnie zatuczona suka, nawet nie była wyczesana:roll: w Polsce też jest jeden psiun tej rasy, i także podobnej postury:shake: Jeśli juz na cos miałabym wskazywac to na Tornjaka ale wątpie. Nie pasuje do rzadnej zgłoszonej rasy, chyba, że jekiś inne umaszczenie. Mozliwe, ze to mieszaniec. A i pytanie bo kompletnie o nim zapomniałam:shake: Czy ktoś robił zdjecie : PUMI ?? A i prosiłabym o fotke Lwiego Pieska jeśli można Quote
AnetaA Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 kathie Dobra robota! Dzieki za fotki!:) :klacz: Quote
Atena Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Powiem tylko,z ę nie przypuszczałam ze niufki są aż takie wielkie... ja przeszłam koło takiego olbrzyma to wow! Fajny misiek:loveu: A jak zobaczyłam w samochodzie na parkingu dwa grzywacze w kubraczkach to myslałam, ze jesden to maskotka (z daleka) ale naprawde piękne.. Własnie, nie zapomnijcie o nagusach:evil_lol: Quote
lena_zet Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 a czemu ja tych zdjęć w photobucket nie widzę?:-( tak nie może być!czy czegoś mi brakuje?mam coś dograć? Quote
kathie Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 aneta25 napisał(a):kathie Dobra robota! Dzieki za fotki!:) :klacz: cała przyjemność po mojej stronie :) strasznie fajnie jest robić zdjęcia psiakom :) Quote
AnetaA Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 lena_zet spróbuj TAK U mnie ten sposób dziala ;) Quote
AnetaA Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 kathie napisał(a):cała przyjemność po mojej stronie :) strasznie fajnie jest robić zdjęcia psiakom :) Zapomniałam.... Dla WAS !!;) Quote
KaRa_ Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 jo-jo napisał(a):Kara rządam dogów!!! Obicałaś mi ! Jutro wkleje;) Quote
beria Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 A sznaucerki :razz: Dużo sznaucerków :razz: Quote
tossaa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 KOchani nie mamy co się wstydzić. Tosa-inu w Polsce ma wspaniałe psy. Zwycięzca Świata - Ninja - Twierdza Samuraja-Polska JWWBOBP (M)7774NINJA Twierdza Samuraja, Maja Swenson, Polska Zw Świata i Zw.Młodzieży jak widać- Quote
tossaa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Akagi - tatuś mojego małego Sonego Kolega Z Forum i wc.Zw.Młodz.Nubi Twierdza Samuraja A to JA i Moja Dolce Vita - jako szczenię - na 6 suczek była 4 a tu Di-Di- na 10 suczek w młodzieży 4 mam szczęście do tych CZWóREK fatakne zdjęcia ale trudno-aparat i nerwy zawodziły A to sunie Emili- cała rodzinka GRATULACJE :multi: Pradunia- III miejsce w Championach na Swiatowej Wystawie-gratulacje :lol: MAJą MEDAL-zazdroszczę Tyle Polskich Tosek dostało medale-BRAWO-:loveu: Quote
Gos d`Atura Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 bognik napisał(a):A może ktoś ma inne zdjęcia Czarnych Terierów Rosyjskich? Moja koleżanka dziś wystawiała sunię - Ata Kochana Zagroda. Może ktoś ufocił te dwie dziewczyny? ;) poszukam , może mam Quote
Recommended Posts