lothia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 dziewczyny dałam Wasze fotki na akagerę[tzn na dobermanie forum],oczywiście z adnotacja kto je robił, chyba głowy mi nie urwiecie? Quote
moon_light Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 dogidogidogidogi:lol:wiem ze jestem upierdliwa-ale obsesja wlasnie tak daje o sobie znac:cool3: Quote
Paulina87 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dozie :loveu: Moja kumpela i TZ z dogiem Quote
kathie Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 moon_light napisał(a):dogidogidogidogi:lol:wiem ze jestem upierdliwa-ale obsesja wlasnie tak daje o sobie znac:cool3: będom będom :) Quote
moon_light Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 uwielbiam Was :D i czekam na wiecej:lol: Quote
Atena Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 KaRa_TC napisał(a):Bernenczyki i mastino napluto tez mam;) Tylko te 207zdjec musze gdzies wkleic sproboje tam gdzie proponowaliscie;) Ale czy ktoś robił zdjecia suka z klasy młodzieży bernów ring 17. Bo mój tata owszem, ale wszystkie zamazane:shake: Więc szukam by miec na bloga a następnie na stronę. Quote
dobi-fan Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Witam serdecznie! Najpierw gratuluje wszystkim uczestnikom wystawy!:multi: Ma ktos z was fotki pinczerkow miniaturek? A moze tez stawki? Pozdrawiam Ala Quote
zakla Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 eria napisał(a):ale maremmano-abruzzese przeciez są całe białe, ewentualnie lekko kremowe , bardziej na aidi wygląda... Przepraszam, byc moze cos mi sie pomieszalo. Aidi to nie byla na pewno:lol: Wiem tylko, że na pewno nie była z nią p.Suproowicz:eviltong: Bo całe finały czwartkowe spędziłam obok tej suczy, i na pewno jest z I grupy:diabloti: zagadkowe. w poniedziałek Wam powiem co to za rasa:cool3: Quote
Recommended Posts