Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julia and Borzoi napisał(a):
Who knows results Borzoi Russian??? Please :iloveyou:

Julia!!!

Forum of fan of greyhound.

http://www.psy.mgt.pl/psy/index.php

Wyniki Charty

Chart Rosyjski Borzoj / Russkaya Psovaya Borzaya / Borzoi

JWWP (M)20250SOLOVYEV LICHNY PODAROK dla Contra Lege, Andrzej Zembowicz, PolskaJWWS (F)20320LEGENDA Solovyev, S. Golnikova, RosjaWWS (F)20370DUSHKA Staraja Russa, Susanna, Kristiina Voutilainen, FinlandiaWWBOBP (M)20870ATLES The flying Zoi's, Annett Koster, SzwecjaBVetS (F)20382HLOPKOVAJA ALMASKA Wolkowo, Helena Arh, Słowenia

Posted

cuciola napisał(a):
aha ktos mi napisze na ktorej stronce byly akity amerykanskie?

Amerykańce zdaje się, że były na stronie 8 albo 9 (nie jestem pewna) tylko teraz tak jak niektórzy ja ich nie widzę (zamiast tego jest okienko z napisem) :shake:

Posted

ewelinabuck napisał(a):

ooooo nawet na zdjęcie sie załapałysmy!!!
psy od lewej:
BIMBO Yamamoto(siedzi) - doskonała, IV/16 w championach
KOICHIKARA GO Shun'You Kensha - wybitnie obiecująca I/5
ANATA Yamamoto (na zielonym kocyku)- doskonała, I/12, CWC, NSwR, CACIB, Zw.Polski'06, Zw.Świata'06

i nawet ja sie załapałam na zdjęcie - w czerwonej spodnicy

<mogłabym wszystkie akicie zdjęcia, które posiadacie dostać na @ najlepiej w oryginalnej wielkości????? - mój @ [email protected] lub (dla duuużych @ [email protected])

Posted

Mona4 napisał(a):
Zw SW 2006 York LAFIT bohemia Platina.

Wygraly Yorki z Niemiec ,Wegier i Czech.

czytałam właśnie o tych głownych zwycięstwach na yorklandzie, ale z niecierpliwością czekam na jakieś info jak poszło innym yorkofiołą (z dgm i yorklandu) no i oczywiście na fotorelacje, a tu jak ni ma tak ni ma :-(

Posted

Agappe napisał(a):
psy od lewej:
ANATA Yamamoto (na zielonym kocyku)- doskonała, I/12, CWC, NSwR, CACIB, Zw.Polski'06, Zw.Świata'06

<mogłabym wszystkie akicie zdjęcia, które posiadacie dostać na @ najlepiej w oryginalnej wielkości????? - mój @ [email protected] lub (dla duuużych @ [email protected])

szkoda ze nie wiedzialam ze to ty to bym zagadala ale ze mnie glupia dziewucha:angryy:

Posted

Ja bardzo proszę o dogi niemieckie czarne i arlekiny w sobotę i oczywiście labki w niedzielę - ja bedę przy ringu 24/27 pawilon 3A - ja to ciemnowłose, krótkowłose trzęsidełko....

Posted

macsow1 napisał(a):
sa juz wyniki z dzisiajszego dnia:)
w chartach polskich hodowla arcturus spisala sie na medal:) (polska hodowla):loveu:

Gratulacje dla Blanki. Pokazałaś co to znaczy POLSKIE :)

Posted

Agappe napisał(a):
psy od lewej:

Pięknie - BRAWO!!! :multi: :multi: :multi: