Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesli chłopczyk zgodny, nie zakapior jak mój Kajtek, to zapraszam.:)
Budrysku miły, to ja dzwoniłam.:)
Tak naprawdę, to nie mogę się doczekać maluszka, może być Fąfel ?

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pajda']Jesli chłopczyk zgodny, nie zakapior jak mój Kajtek, to zapraszam.:)
Budrysku miły, to ja dzwoniłam.:)

no to pakujemy sie do pajdy :) mam nadzieje, ze figu zabierze chlopaka choc bedzie juz miala oprocz swoich moja 4 + Smutek

chlopak jest kanapowcem jakich malo :)
wczoraj w nocy cichutko plakal ze jest zamkniety sam w pokoju, wiec przenioslam sie do niego a on prosto pod kolderke i zadowolony spi na pleckach :)
a za drzwiami placz moich Gadziorkow, ze musza spac same ;)

zobaczcie na ta lapeczke, wydaje mi sie ze byla zlamana i tak juz zostalo :(

Uploaded with ImageShack.us

Posted

przyjaciel Smutka Karolek zabrany rowniez podczas interwencji, polamane kosci przebily skore, lapka jest srubowana, czesc kosci usunieto, futerko ma w b. zlym stanie :(

[FONT=Courier New]
[/FONT]

Posted

Wszystko przygotowane dla Smutka Fąfelka i mam nadzieję, że jeszcze stanie się on najradośniejszym Fąflem.
Jutro wraca moja córka Zuzia, więc rąk do drapania po brzuchalu będzie dość.:)

A ta łapka rzeczywiście wygląda jakby kiedyś była złamana.:(
Dobrze, że nie przeszkadza mu w bieganiu.

Posted

Dzięki serdeczne Pajdo , że zareagowałaś tak wspaniale. On u Ciebie wreszcie pozna miłość i radość życia a nie udręki.:loveu: Dzisiaj spokojnie idę spać wcześniej a nie o 4 nad ranem.:eviltong::evil_lol:

Posted

PAJDO! Jesteś Cudna!!!
A znając Twoje szczęście do adopcji Smutasek znajdzie super domek!!! I zapewne w bardzo krótkim czasie stanie się wesołym Jamniorkiem!!!
DZIĘKUJEMY PAJDUNIU!!!!:loveu::loveu::loveu:!!!

Posted

myslalam, ze w schronie beda wiedzieli jak mial na imie Smutek ale niestety nic wiadomo na ten temat i dali mu na imie Tery , tak ma wpisane w ksiazeczce
szczepienia mial 14.6, wiek ok 5-6 lat

Posted

Mam pytanie, które mnie dręczy.
A co w sytuacji gdyby maleńki znalazł super domek, jeszcze przed rozprawą w sądzie?
I co w sytuacji gdyby sąd chcial go jeszcze zbadać, czy cos w tym rodzaju, a "dowód w sprawie" miałby wczesniej szanse na dobry dom?

Posted

[quote name='pajda']Mam pytanie, które mnie dręczy.
A co w sytuacji gdyby maleńki znalazł super domek, jeszcze przed rozprawą w sądzie?
I co w sytuacji gdyby sąd chcial go jeszcze zbadać, czy cos w tym rodzaju, a "dowód w sprawie" miałby wczesniej szanse na dobry dom?[/QUOTE]

Sorry Pajdo, ale nie myślę, żeby sąd, aż tak przyłożył się do sprawy....
A cio? Masz już jakiś domek "na oku"???

A Tery - całkiem fajne imię!

Posted

Uspokoiłaś mnie Saruniu tylko trochę.:)
Nie przedstawię Tery..ego, zanim go dobrze nie poznam. Poobserwuję jaki jest wobec moich dzieci itd:)
Taki doświadczony Tery, musi mieć kochany dom i kochanych ludzi.:)

Posted

Niestety Pajda, alę także myślę jak Sarunia-Niunia-że polskie sądy nie podejmą tematu ;( Wobec tego watpie, żeby Tery wystąpił jako świadek.
Ale za to można mu śmiało szukać domku ;)

Posted

gdybym miala warunki to Terus zostalby u mnie...jest rewelacyjny :)
a jak fajnie chodzi tylnymi lapeczkami :)
u nas pada caly dzien...a co robi Terus po spacerku? wskakuje caly mokry pod kolderke :)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']
u nas pada caly dzien...a co robi Terus po spacerku? wskakuje caly mokry pod kolderke :)[/QUOTE]

No, prawdziwy jamniś... One właśnie tak mają... Kochany Szkarbek...:):):)...