Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo nam przykro, bardzo...:(

"Jest kochany, przylepny, zero agresji…"
"Kubuś jest bardzo smutnym pieskiem, uspakaja się tylko w otoczeniu człowieka, wtedy kładzie się gdzieś obok i jest w ogóle niezauważalny"
Taki też jest maleńki, kochany Tery...

Posted

[quote name='Iljova']Jakie wspaniałe zdjęcia, wzruszające. Wzruszyłam się tak bardzo że łzy radości się pojawiły.
Super ! Taki slodki[/QUOTE]
Myślałam, że tylko ja jestem tak mocno wzruszona, że potok łez po policzkach nie do zatrzymania i siąpanie nochem.
Tery popiskuje być może za swoim przyjacielem, z którym dzielił udrękę codzienną. Nie wiem czy może się sugeruję ale na zdjęciu z Zuzią ma weselsze pysio.

Kurczaki, dopiero przed momentem doczytałam , że Kubuś za TM, może Tery to czuje dlatego popiskuje? Żegnaj Kubusiu
[*], a Teriego nie damy więcej skrzywdzić!

Posted

Proszę, chłopak otwarty , swoją pozycją daje "cynk" , że wszystko ok.:eviltong::evil_lol:
Pajdo mam nadzieję, że wybierasz się do weta sprawdzić dokładnie robaczka, żeby nas czymś nie zaskoczył? Po takim domu.....

Posted

[quote name='jofracy']Myślę, że Pajda już wie jak o malucha zadbać :) Mizianki zauszkowe dla jamniorków :)[/QUOTE]
Pozwoliłam sobie tylko zadać pytanie a nie pouczam , więc bardzo proszę....... stop
Uściski:multi::multi::multi: dla psiaków.

Posted

[quote name='yunona']Proszę, chłopak otwarty , swoją pozycją daje "cynk" , że wszystko ok.:eviltong::evil_lol:
Pajdo mam nadzieję, że wybierasz się do weta sprawdzić dokładnie robaczka, żeby nas czymś nie zaskoczył? Po takim domu.....[/QUOTE]

Też mi przyszło na mysl, że ta pozycja pokazuje: Pajda - zamknięta, a Tery - otwarty ...i zrelaksowany...

Do weta koniecznie się wybierzemy, myślę, że jutro, chociaż: apetyt, zdrowy i spokojny sen, ładna kupka i piękne, białe zęby działają na mnie uspakajająco.:)

Posted

[quote name='yunona']Pozwoliłam sobie tylko zadać pytanie a nie pouczam , więc bardzo proszę....... stop
[/QUOTE]
Nic złego nie miałam na myśli. Naprawdę. Chciałam tylko powiedzieć, że Pajda zna się na jamniorkach jak mało kto :)

Posted

[quote name='yunona']Proszę, chłopak otwarty , swoją pozycją daje "cynk" , że wszystko ok.:eviltong::evil_lol:
Pajdo mam nadzieję, że wybierasz się do weta sprawdzić dokładnie robaczka, żeby nas czymś nie zaskoczył? Po takim domu.....

ostatnio byl w moim domu;)
nie ma robali, jest odrobaczony, zaszczepiony i zachipowany

Sabcia z mega guzem nie ma ani zlotowki w srode operacja, prosze o pomoc

http://www.dogomania.pl/threads/2099...sens-dalej-zyc