Ola164 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 http://i55.tinypic.com/a43r6c.jpg - 100% jamnik :loveu::loveu::loveu: Quote
BUDRYSEK Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Terusiu Twojego przyjaciela juz nie ma :( (*) http://www.dogomania.pl/threads/209741-Skopał-mnie-złamał-przednią-łapę.-Tylnie-porażone..-Mały-KUBA-za-TM. Quote
pajda Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Bardzo nam przykro, bardzo...:( "Jest kochany, przylepny, zero agresji…" "Kubuś jest bardzo smutnym pieskiem, uspakaja się tylko w otoczeniu człowieka, wtedy kładzie się gdzieś obok i jest w ogóle niezauważalny" Taki też jest maleńki, kochany Tery... Quote
Iljova Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 :-( to bardzo smutne, to kolejny psiak, który odszedł w ostatnim czasie. Niech biega szczęśliwy po zielonych łąkach za TM i czuwa nad Terim ... Quote
Sarunia-Niunia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Teruś jest uroczym kanapkowym, przytulaśnym jamniorkiem... Takie Słoneczko... Jak można było zgotować Jemu i Kubusiowi [*] tak okrutny los??? Quote
yunona Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Iljova']Jakie wspaniałe zdjęcia, wzruszające. Wzruszyłam się tak bardzo że łzy radości się pojawiły. Super ! Taki slodki[/QUOTE] Myślałam, że tylko ja jestem tak mocno wzruszona, że potok łez po policzkach nie do zatrzymania i siąpanie nochem. Tery popiskuje być może za swoim przyjacielem, z którym dzielił udrękę codzienną. Nie wiem czy może się sugeruję ale na zdjęciu z Zuzią ma weselsze pysio. Kurczaki, dopiero przed momentem doczytałam , że Kubuś za TM, może Tery to czuje dlatego popiskuje? Żegnaj Kubusiu [*], a Teriego nie damy więcej skrzywdzić! Quote
BUDRYSEK Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='pajda']Tery i Pajda odpoczywają: no wlasnie! :) Jego ulubiona poza ;) Quote
arabiansaneta Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Słodki jamniorek i takie mądre oczy! Zasługuje na lepszy los. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Słodziak z Terunia... Pozycja na pleckach - iście jamnicza:):):).... Quote
yunona Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Proszę, chłopak otwarty , swoją pozycją daje "cynk" , że wszystko ok.:eviltong::evil_lol: Pajdo mam nadzieję, że wybierasz się do weta sprawdzić dokładnie robaczka, żeby nas czymś nie zaskoczył? Po takim domu..... Quote
jofracy Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Myślę, że Pajda już wie jak o malucha zadbać :) Mizianki zauszkowe dla jamniorków :) Quote
yunona Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='jofracy']Myślę, że Pajda już wie jak o malucha zadbać :) Mizianki zauszkowe dla jamniorków :)[/QUOTE] Pozwoliłam sobie tylko zadać pytanie a nie pouczam , więc bardzo proszę....... stop Uściski:multi::multi::multi: dla psiaków. Quote
pajda Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='yunona']Proszę, chłopak otwarty , swoją pozycją daje "cynk" , że wszystko ok.:eviltong::evil_lol: Pajdo mam nadzieję, że wybierasz się do weta sprawdzić dokładnie robaczka, żeby nas czymś nie zaskoczył? Po takim domu.....[/QUOTE] Też mi przyszło na mysl, że ta pozycja pokazuje: Pajda - zamknięta, a Tery - otwarty ...i zrelaksowany... Do weta koniecznie się wybierzemy, myślę, że jutro, chociaż: apetyt, zdrowy i spokojny sen, ładna kupka i piękne, białe zęby działają na mnie uspakajająco.:) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Oj rozpieszczony będzie po pobycie u Ciebie Pajdo ten nasz Terunio...:):):)... Ale dobrze, niech będzie. Należy Mu się za poprzednie trudne lata... Mizianeczka dla Teruńka:):):) Quote
pajda Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 W ciągu dnia Tery poza przytulaniem, spaniem i przytulaniem, spacerami i przytulaniem, lubi męczyć nieśmiertelny psi obwarzanek: Quote
Iljova Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Jakie superowe zdjęcia , fantastyczne :-) Teri ślę mizianka dla Ciebie :-) Quote
jofracy Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='yunona']Pozwoliłam sobie tylko zadać pytanie a nie pouczam , więc bardzo proszę....... stop [/QUOTE] Nic złego nie miałam na myśli. Naprawdę. Chciałam tylko powiedzieć, że Pajda zna się na jamniorkach jak mało kto :) Quote
BUDRYSEK Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Sabcia z mega guzem nie ma ani zlotowki w srode operacja, prosze o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/2099...sens-dalej-zyc Quote
BUDRYSEK Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='yunona']Proszę, chłopak otwarty , swoją pozycją daje "cynk" , że wszystko ok.:eviltong::evil_lol: Pajdo mam nadzieję, że wybierasz się do weta sprawdzić dokładnie robaczka, żeby nas czymś nie zaskoczył? Po takim domu..... ostatnio byl w moim domu;) nie ma robali, jest odrobaczony, zaszczepiony i zachipowany **** Sabcia z mega guzem nie ma ani zlotowki w srode operacja, prosze o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/2099...sens-dalej-zyc Quote
Recommended Posts